20 Ocak 2017, Cuma 12:34:19

Morgan Freeman'ın THY'den alacağı ücret belli oldu

THY'nin yeni reklam yıldızı dünyaca ünlü oyuncu Morgan Freeman'ın alacağı ücret belli oldu.
  • Su anda THYnin ne reklama ne de reklam yuzune ihtiyaci var. Yabancilar THY'den kaciyorsa bunun tek sebebi var o da Istanbul'daki teror saldiralari. Sultan Ahmet, Taksim, Reina olaylari, ve darbe girisimi Istanbul'a gelecek turisti kacirtti; Ataturk Havaalanindaki saldirilar da transit yolcuyu kacirtti. Maalesef durum bu. Terorun onu kesilmedigi surece Morgan Freeman da olsa nafile; TV/Gazete/Dergilere boy boy reklamlar versen de nafile. Ha bu arada bu olaylar yasanirken Korfez'in uc atlisi yeni hatlarini acmayi surdurdu, bundan sonra Turkiye'deki olaylar tamamen bitse dahi, THY'nin birkac sene onceki rahat gunlerine donusu yine zor. Pazarda savas kiran kirana. Emirates'i, Qatar'i, Etihad'iyla beraber yarismak zorunda THY.
  • Esra calisin, Morgan yesin, ne haksizlik var dunyada ya
  • Elin adamina 10 kelimeye 1.2 milyon euro ver, teknigin agzi koksun hak mi bu thy yazik günah kendi calisanina deger ver 2 gün sonra istifa dilekceleri selam demesin
  • Çocuk tacizi damgası yemiş birisini THY adı ile yan yana görmek istemiyorum !!!!
  • THY KRiz ve zarar nedeniyle yüzlerce eleman çıkartırken , sendika ile hak edilen zamları oazarlık yaparak vermez iken gidip 10 saniyelik bir görüntü için 2.5 milyon dolar harcaması enteresan değilmidir. Ayıptır , yazıktır , günahtır.. Mademki zarardasın reklam giderlerindede tasarruf önlemi gerekmezmi.
  • Kalitesiz insanlar ksliteli yerde olduğu zaman işler çıkılmaz bir boyut alır. Değil mi yönetim kurulu yiyicileri
  • Bu ülkede yaşamaktan utanıyorum... hirsizligi yalani cocuk seviciligini dolandırıcılığı ar görmeyen bir toplumda evladımın büyüyecek olmasini artik kaldiramiyorum.
  • İyide bu reklam neden yapılıyor potansiyeli ve pazar payını korumak hatta artırmak için eee artarsa işte şirketin imajı yükselir sonuçta karşı koysanızda siz kazanacaksınız bu kadarda vizyonsuz olmayın herşeye hayır hayır nereye kadar morgan reisi severim iyi karar tk tebrikler
  • Bu isin sakasi biz bu adamin yerine nasil reklam yapabiliriz Benim dedigim cok para istemis, bukadarda fazla,
  • Reklamın amacı dikkat çekmek, Angelina Jolie yi hostes yapsalardı daha fazla dikkat çekerdi.:)

THY'nin yeni reklam yıldızı dünyaca ünlü oyuncu Morgan Freeman'ın alacağı ücret belli oldu.

Milliyet Gazetesi yazarlarından Ali Eyüboğlu, Freeman'ın 1.2 milyon Euro alacağını yazdı.

İşte Eyüboğlu'nun Freeman yazısı:

Hollywood yapımı “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” filmine sponsor olan Didier Drogba, Messi ve Kobe Bryant gibi sporcuların yanı sıra Hollywood yıldızları Kevin Costner George Clooney ile Kevin Costner’ı reklamlarında oynatan Türk Hava Yolları’ndan (THY) bir bomba hamle daha.

Üç gündür Türkiye’den çok uzaklardayım. “Survivor 2017” yarışması için Dominik’teyim ama “özel haber” orada bile gelip buldu beni.

İşte THY yetkililerine de teyit ettirdiğim Morgan Freeman’lı reklam anlaşmasının detayları:

THY, bu kez 2011’de Amerikan Film Enstitüsü’nün “Yaşam Boyu Ödülü”ne layık gördüğü ünlü aktör ve yönetmen Morgan Freeman’la anlaştı. Anlaşmanın bedeli ise 1 milyon 200 bin euro.

Çekimleri başlayan ilk reklam senaryosuna göre, oyuncu, toplam

10 kelime söyleyecek.

Reklamın çoğunda Freeman’ın sadece gözleri görünecek.

Reklamın finalinde ise insanlar Oyuncunun THY uçağının business bölümünde yatarken izleyecek.

Morgan Freeman'ın THY'den alacağı ücret belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (187)

Partizan ~ 7 yıl önce
Su anda THYnin ne reklama ne de reklam yuzune ihtiyaci var. Yabancilar THY'den kaciyorsa bunun tek sebebi var o da Istanbul'daki teror saldiralari. Sultan Ahmet, Taksim, Reina olaylari, ve darbe girisimi Istanbul'a gelecek turisti kacirtti; Ataturk Havaalanindaki saldirilar da transit yolcuyu kacirtti. Maalesef durum bu. Terorun onu kesilmedigi surece Morgan Freeman da olsa nafile; TV/Gazete/Dergilere boy boy reklamlar versen de nafile. Ha bu arada bu olaylar yasanirken Korfez'in uc atlisi yeni hatlarini acmayi surdurdu, bundan sonra Turkiye'deki olaylar tamamen bitse dahi, THY'nin birkac sene onceki rahat gunlerine donusu yine zor. Pazarda savas kiran kirana. Emirates'i, Qatar'i, Etihad'iyla beraber yarismak zorunda THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esra ~ 7 yıl önce
Esra calisin, Morgan yesin, ne haksizlik var dunyada ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydar ~ 7 yıl önce
Bizde bu duruma "Ayrani icmeye, tahtirevanla gider sicmaya" diyorlar.
Anadolu teknisyen ögrenci ~ 7 yıl önce
Elin adamina 10 kelimeye 1.2 milyon euro ver, teknigin agzi koksun hak mi bu thy yazik günah kendi calisanina deger ver 2 gün sonra istifa dilekceleri selam demesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KÖYÜN DELİSİ ~ 7 yıl önce
BE TERBİYESİZ ÖĞRENCİ, BENDE SANA DERİM Kİ O ZAMAN MAAŞ BORDRONU BURDA PAYLAŞTA ONDAN SONRA DÜELLO YAPALIM.
Lale kaplan ~ 7 yıl önce
Çocuk tacizi damgası yemiş birisini THY adı ile yan yana görmek istemiyorum !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bosverin ~ 7 yıl önce
Cocuk tacizciligi bunlarin kanında fıtratında var. Bu onlara göre günah yada suc değil. Ensar vakfına erkek ogrencilere tecavüz edildiginde aile bakanı ne dedi? Bir hatırlayın? Süreklilik yoksa suç değildir dedi. Yani bir kerecikten bişey olmazmış. Bu kadar net herşey
bu ne diyeceksin ~ 7 yıl önce
CHP üyesi de çocuk tacizcisi çıktı. Bu ne diyeceksin?
İnsaf ~ 7 yıl önce
THY KRiz ve zarar nedeniyle yüzlerce eleman çıkartırken , sendika ile hak edilen zamları oazarlık yaparak vermez iken gidip 10 saniyelik bir görüntü için 2.5 milyon dolar harcaması enteresan değilmidir. Ayıptır , yazıktır , günahtır.. Mademki zarardasın reklam giderlerindede tasarruf önlemi gerekmezmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik adam ~ 7 yıl önce
Kalitesiz insanlar ksliteli yerde olduğu zaman işler çıkılmaz bir boyut alır. Değil mi yönetim kurulu yiyicileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utanıyorum ~ 7 yıl önce
Bu ülkede yaşamaktan utanıyorum... hirsizligi yalani cocuk seviciligini dolandırıcılığı ar görmeyen bir toplumda evladımın büyüyecek olmasini artik kaldiramiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerekli ~ 7 yıl önce
İyide bu reklam neden yapılıyor potansiyeli ve pazar payını korumak hatta artırmak için eee artarsa işte şirketin imajı yükselir sonuçta karşı koysanızda siz kazanacaksınız bu kadarda vizyonsuz olmayın herşeye hayır hayır nereye kadar morgan reisi severim iyi karar tk tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 7 yıl önce
Bu isin sakasi biz bu adamin yerine nasil reklam yapabiliriz Benim dedigim cok para istemis, bukadarda fazla,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam:) ~ 7 yıl önce
Reklamın amacı dikkat çekmek, Angelina Jolie yi hostes yapsalardı daha fazla dikkat çekerdi.:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
Aga şaka maka cidden güzel fikir ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000