15 Kasım 2013, Cuma 12:30:46

O ÇETE ÇÖKERTİLDİ

Atatürk Havalimanı’nda transit kargolardan hırsızlık yapan çete çökertildi...
  • thy deki müdürler 5 kuruş maaş alır ayda 20 kuruş harcar ?
  • thy de müdür olmaklazım mış
  • Diğer insanların hakkını çalanların allah belasını verir. Verir inşallah
  • Cargo en berbat yer calisana deyer verilmez vermis olduklari para cadrolu elamanin ucde biri calisan taseronun sendikasi yok hic bir sosyal haki yok nasil bir adelettir anlamis deyilim iscin ustune surekli baski herseye savunma insanlari biktiriyorlar o nedenle isci durmuyor ben ozelikle sayin genel mudurun bu ise el atmasini isterim cargo baskani sadece is yurusun ne olursa olsun havasinda tum yuk taseron elamanin ustunde birde elifin ofiste calisanlari isten anlamiyor inanıki heray kesintiler yapiyorlar gidip sordugumuzda cevap veremiyorlar lutfen ilgilenin
  • Yakaladıkarda noldu adamlar dışarda asıl hırsız Muhammed kadrı Günay bunu bilen yok galiba
  • Hırsızlar yakalanmis millet onu bunu sucluyor. Hırsızın hic mi suçu yok demiş Nasreddin hoca. Rahatsız olanlar gitsin yer değiştirsin hırsızla.
  • Thy cargo taşeron hizmet çalışanlarına ikinci sınıf insan muamelesi yapmayın ve hertürlü fedakarlığı yapın çalışanın çayına sigarasına istihratına karışmayın yeter iş gidiyor zaten ne istiyorsunuz daha
  • Hirsizlar yakalanmis. Daha ne istersiniz. Bazilarida thy cargo mudurleri milyar aliyor diyor. Hakli haksiz bir tarafa, konuyla ne alakasi var. neyse yakalanmis iyi olmus. Dahada dikkat edilmeli ve tekrar bu olmamasi icin max tedbir alinmali.
  • thy nin kargo mudurleri ,kendi aralarinda yesilkoy ve florya'daki luks restorantlarda hesabi asgari ucrete varan yemek yiyorlar parasi da kargonun butcesinden odeniyor...bunun adi nedir peki ???
  • THY CARGO ELİF SAGLIK HİZMET ÇALIŞANI OLARAK ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAY EKMEK YEDİĞİN KABA PİSLEMEK BU OLSA GEREK HARAM LOKMA YEMEK DEMEK KUL HAKKI YEMEK DEMEKTİR YAZIKLAR OLSUN SİZE EKMEK YEDİGİM YERE İHANET ETMEKTENSE AÇ KALIRIM AÇ THY A.O CARGO ÇALIŞANLARI TAŞERON OLARAK EKMEGİNİN HAKKINI VERENLERDİR NE KADAR EŞİT OLMASAKTA İKİNCİ SINIF İNSAN MUAMELESİ GÖRSEKTE BİZLER HAK HUKUK ADALETTEN YANAYIZ

Atatürk Havalimanı’nda transit kargolardan hırsızlık yapan çete çökertildi.

Atatürk Havalimanında kaçakçılık ve nitelikli hırsızlık sucu işlemek için örgüt kurarak THY Kargo uçakları ile gelen ve başka bir ülkeye gidecek olan kargoların içinden hırsızlık yapan çete çökertildi. THY Kargo’da çalışan bir personelin THY Kargo müdürüne ihbar etmesi sonucu inceleme başlatan Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü ekipleri, takip sonucu 17 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 17 kişiden 6’ısının havalimanı çalışanı olduğu öğrenildi.

Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları takiplerde, hırsızlık çetesi üyelerinin Atatürk Havalimanına THY Kargo ile bir ülkeden gelip, yine THY Kargo ile başka bir ülkeye gidecek olan transit kargoların içinden bir kısmını elektronik ürünü çalarak kargoyu yeniden kapatıp gideceği yere gönderdiğini ve çalınan elektronik ürünleri de bir dağıtıcı vasıtası ile yurda soktuğunu tespit etti. Çetenin Havalimanı dışındaki üyelerine de ulaşan Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon ile çete üyelerini gözaltına aldı. Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı incelemelerde ve çete üyelerinin evlerinde yaptığı aramalarda 1 ruhsatsız silah ve çok sayıda cep telefonu ele geçirdi.

Hırsızlık çetesinin üyeleri Emniyet Müdürlüğünde verdikleri ifadede, bu yollarda daha önce bin 500- 2 bin tane cep telefonu çaldıklarını itiraf ettiği öğrenildi.

Öte yandan, kargoda yaşanan hırsızlıklar nedeniyle THY çok zarar ettiği ve bu yüzden bazı taşıma ihalelerini bu hırsızlık olayları nedeniyle kaybettiği ve zararının büyük olduğu iddia ediliyor.

O ÇETE ÇÖKERTİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

yabancı ~ 9 yıl önce
thy deki müdürler 5 kuruş maaş alır ayda 20 kuruş harcar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabancı ~ 9 yıl önce
thy de müdür olmaklazım mış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The Game ~ 9 yıl önce
Diğer insanların hakkını çalanların allah belasını verir. Verir inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taseron ~ 10 yıl önce
Cargo en berbat yer calisana deyer verilmez vermis olduklari para cadrolu elamanin ucde biri calisan taseronun sendikasi yok hic bir sosyal haki yok nasil bir adelettir anlamis deyilim iscin ustune surekli baski herseye savunma insanlari biktiriyorlar o nedenle isci durmuyor ben ozelikle sayin genel mudurun bu ise el atmasini isterim cargo baskani sadece is yurusun ne olursa olsun havasinda tum yuk taseron elamanin ustunde birde elifin ofiste calisanlari isten anlamiyor inanıki heray kesintiler yapiyorlar gidip sordugumuzda cevap veremiyorlar lutfen ilgilenin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ronaldo ~ 10 yıl önce
Yakaladıkarda noldu adamlar dışarda asıl hırsız Muhammed kadrı Günay bunu bilen yok galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edep ya hu ~ 10 yıl önce
Hırsızlar yakalanmis millet onu bunu sucluyor. Hırsızın hic mi suçu yok demiş Nasreddin hoca. Rahatsız olanlar gitsin yer değiştirsin hırsızla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy cargo taşeron hizmet çalışanlarına ikinci sınıf insan muamelesi yapmayın ve hertürlü fedakarlığı yapın çalışanın çayına sigarasına istihratına karışmayın yeter iş gidiyor zaten ne istiyorsunuz daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hirsizlar yakalanmis. Daha ne istersiniz. Bazilarida thy cargo mudurleri milyar aliyor diyor. Hakli haksiz bir tarafa, konuyla ne alakasi var. neyse yakalanmis iyi olmus. Dahada dikkat edilmeli ve tekrar bu olmamasi icin max tedbir alinmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 10 yıl önce
thy nin kargo mudurleri ,kendi aralarinda yesilkoy ve florya'daki luks restorantlarda hesabi asgari ucrete varan yemek yiyorlar parasi da kargonun butcesinden odeniyor...bunun adi nedir peki ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayatınız yalan ~ 10 yıl önce
sizin o bahsettiğiniz kargo müdürü ve müdürleri ya yemekhanede yada kumanya yiyolar uydurmayın artık
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY CARGO ELİF SAGLIK HİZMET ÇALIŞANI OLARAK ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAY EKMEK YEDİĞİN KABA PİSLEMEK BU OLSA GEREK HARAM LOKMA YEMEK DEMEK KUL HAKKI YEMEK DEMEKTİR YAZIKLAR OLSUN SİZE EKMEK YEDİGİM YERE İHANET ETMEKTENSE AÇ KALIRIM AÇ THY A.O CARGO ÇALIŞANLARI TAŞERON OLARAK EKMEGİNİN HAKKINI VERENLERDİR NE KADAR EŞİT OLMASAKTA İKİNCİ SINIF İNSAN MUAMELESİ GÖRSEKTE BİZLER HAK HUKUK ADALETTEN YANAYIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000