11 Mayıs 2017, Perşembe 23:17:10

Rugby oyuncuları THY'nin A330 uçağını itti!

İngiliz rugby oyuncusu Lawrence Dallaglio ile ekibinin, Türk Hava Yolları’nın (THY) geniş gövdeli "Airbus A-330" tipi yolcu uçağını ittiği reklam videosu yayınlandı.
  • THY yönetimi, sen Nasıl milliyetçi sin . Bizim ata sporumuz güreşçiler dururken sen git eli gugbicisine teklemez ver , hih hih,,,olmuyor demi , yobazlıklar gelişmiş ülke sınıfı farklı illada batı esintisi olacak ,,ama kafalar18. Yy
  • Begendim!!! Thyin reklamlari daha iyi, digerlerine benzemiyor, onlar sikici, uyku verici , anlami 0 ve cok kisa. yeni reklam hayirli olsun, insallah yolcu sayisi cok daha artar!!!!
  • Isabetli bir reklam filmi olmus. Nasil olsa A330 lar hep yerde. Eski reklamlarda hep uculurdu simdi yerde towing yapiliyor.
  • Bir markanin surekli farkli reklamlar cekmesi hic iyi bir sey degildir. Reklam elbet olmali ama bu dozu astigi zaman farkli algilanir. Thy surekli farkli reklamlarla bence iyi birsey yapmiyor.
  • Guzel , basarili
  • E işte böyle ite kaka.
  • thy böyle reklamlar için paraları harcıyor ama bize maaş zammında para yok diyor, ne iş?
  • Videoda ki THY boyamalı embraerler borajetinmi?
  • Tgs personelide Hergun itiyor ama gören yok
  • O videoda A330un arkasında bir embraer 190 duruyor. Fakat BoraJet değil, Türk hava yolları logosuyla. Siz de gördünüzmü?

Avrupa Rugby Şampiyonasının resmi sponsoru da olan THY için hazırlanan reklam filmi, milli hava yolu şirketinin resmi sosyal medya hesabından paylaşıldı. Söz konusu reklam filminde, Dallaglio ve ekibi, Airbus A-330 tipi yolcu uçağını itmeyi başarıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki THY Teknik Hangarı önünde çekilen reklam filminde oynayan rugbyciler, soyunma odasında "Evet, haydi. Bunu yapabiliriz. Bunu yapacak kadar güçlü olduğumuzu herkese göstereceğiz." diyerek uçağı itmek için harekete geçiyor.

Yolcu uçağını ittikten sonra rugbycilerin sevinç görüntüleri de filmde yer alıyor.

THY'nin reklam filmi, yayınlandığı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Rugby oyuncuları THY'nin A330 uçağını itti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Kih ~ 7 yıl önce
THY yönetimi, sen Nasıl milliyetçi sin . Bizim ata sporumuz güreşçiler dururken sen git eli gugbicisine teklemez ver , hih hih,,,olmuyor demi , yobazlıklar gelişmiş ülke sınıfı farklı illada batı esintisi olacak ,,ama kafalar18. Yy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gr ~ 7 yıl önce
Begendim!!! Thyin reklamlari daha iyi, digerlerine benzemiyor, onlar sikici, uyku verici , anlami 0 ve cok kisa. yeni reklam hayirli olsun, insallah yolcu sayisi cok daha artar!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam 12'den ~ 7 yıl önce
Isabetli bir reklam filmi olmus. Nasil olsa A330 lar hep yerde. Eski reklamlarda hep uculurdu simdi yerde towing yapiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hunharca ~ 7 yıl önce
ve sesli güldüm
Marka ~ 7 yıl önce
Bir markanin surekli farkli reklamlar cekmesi hic iyi bir sey degildir. Reklam elbet olmali ama bu dozu astigi zaman farkli algilanir. Thy surekli farkli reklamlarla bence iyi birsey yapmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 7 yıl önce
Guzel , basarili

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anca ~ 7 yıl önce
E işte böyle ite kaka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 7 yıl önce
thy böyle reklamlar için paraları harcıyor ama bize maaş zammında para yok diyor, ne iş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
28 ~ 7 yıl önce
Ne ıs bılıyomusun o reklamlarla maasını almaya devam edebılıyosun sen zammı sonra dusun derim
Embraer ~ 7 yıl önce
Videoda ki THY boyamalı embraerler borajetinmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Hayir Borajetin degil, sulukule havayollari nin.
personel ~ 7 yıl önce
Tgs personelide Hergun itiyor ama gören yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KMB ~ 7 yıl önce
O videoda A330un arkasında bir embraer 190 duruyor. Fakat BoraJet değil, Türk hava yolları logosuyla. Siz de gördünüzmü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000