22 Kasım 2017, Çarşamba 19:38:39

THY 29 Ekim biletlerini yeniden satışa başladı

Türk Hava Yolları (THY), Yeni Havalimanı'nın açılış tarihi olarak öngörülen 29 Ekim ve sonrası için bilet satışlarına yeniden başladı.
  • Büyük bir yalanı yaşıyoruz.. ordan hiç bişey olmaz. Geçilse bile çökecek ve tekrar Atatürk e dönüş olur. Zaten tek kurtuluş Atatürk e geri dönmek..
  • normali gerçekleşti yalan oldu ..... , THY taşınsın diğer büyük taşıyıcılar ( LH, Emirates vb ) SAW sefer koyup , istanbul çıkışlı transit yolcuyu kapar.
  • Biz varken raylı sisteme acil ihtiyaç yok
  • thy havalimanını. en büyük müşterisidir. havalimanının çöpçüsü değil. açılsın meydan bir test edilsin eksikler giderilsin ondan sonra geçiş olur. acele etmenin ne anlamı var. 2021e kadar ahlnin sözleşmesi bulunuyor zaten.
  • Yeni Havalimanında Metro Raylı Sistemi ve 3.pist bitmeden taşınılması rezalet olur . 29.Ekim.2018 de açılış yapılsın taaki ne zaman 3. pist tam olarak bitirilir , THY o zaman taşınmalı . Aceleye gerek yok madem bir iş yapılıyor tam olarak inşaat bitsin , en azından 3 pist gerçek manada faal olsun , vatandaşlar için ulaşım sistemi öncelikle metro hattı tamamlansın o zaman taşınılsın , diğer türlü dünyaya rezil olmaya gerek yok...
  • Yeni havalimanı ahahahaha
  • Sürpriz değil.muhtemelen bazı iç hatlar açılır ama sistemin oturması vs... tüm uçuşların geçmesi 1 seneyi bulur gibi
  • Gecikme degil hic acilmayacak kimse kimseyi kandirmasin
  • geçileceğini düşünen saftirik var mıydı zaten?
  • 355 gündür kardeşim thy'nin rezervasyon limiti. Otomatik yansıtır troya

Türk Hava Yolları (THY), uzun bir süredir resmi internet sitesi üzerinden 28 Ekim sonrası için biletleme işlemi yapmıyordu.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 29 Ekim'de ilk fazı açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı için bilet satışlarına Kasım ayında başlamayı ön gördüklerini açıklamıştı.

29 Ekim ve sonrası için Atatürk Havalimanı'ndan biletmeme yapmayan Türk Hava Yolları (THY),  bugün resmi internet sitesi üzerinden 29 Kasım ve sonrası için biletleme işlemlerine başladı. 

Atatürk Havalimanı çıkışlı uçuşlarda 29 Ekim ve sonrası dönem için bilet satışlarının yeniden açılması ise Yeni Havalimanı'na geçiş sürecinin uzayacağı yorumlarına neden oldu.

THY 29 Ekim biletlerini yeniden satışa başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Yazık ~ 6 yıl önce
Büyük bir yalanı yaşıyoruz.. ordan hiç bişey olmaz. Geçilse bile çökecek ve tekrar Atatürk e dönüş olur. Zaten tek kurtuluş Atatürk e geri dönmek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan oldu ~ 6 yıl önce
normali gerçekleşti yalan oldu ..... , THY taşınsın diğer büyük taşıyıcılar ( LH, Emirates vb ) SAW sefer koyup , istanbul çıkışlı transit yolcuyu kapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taksici ~ 6 yıl önce
Biz varken raylı sisteme acil ihtiyaç yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müşteri ~ 6 yıl önce
zaten sizinle uğraşmamak için raylı sisteme ihtiyaç duyuyoruz
Paramı ~ 6 yıl önce
3000 tl alırsınız sizde artık :)
Kemal ~ 6 yıl önce
Siz varken en başta yolcuya ihtiyaç yok
hazır ~ 6 yıl önce
thy havalimanını. en büyük müşterisidir. havalimanının çöpçüsü değil. açılsın meydan bir test edilsin eksikler giderilsin ondan sonra geçiş olur. acele etmenin ne anlamı var. 2021e kadar ahlnin sözleşmesi bulunuyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 6 yıl önce
Yeni Havalimanında Metro Raylı Sistemi ve 3.pist bitmeden taşınılması rezalet olur . 29.Ekim.2018 de açılış yapılsın taaki ne zaman 3. pist tam olarak bitirilir , THY o zaman taşınmalı . Aceleye gerek yok madem bir iş yapılıyor tam olarak inşaat bitsin , en azından 3 pist gerçek manada faal olsun , vatandaşlar için ulaşım sistemi öncelikle metro hattı tamamlansın o zaman taşınılsın , diğer türlü dünyaya rezil olmaya gerek yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fadime ~ 6 yıl önce
Yeni havalimanı ahahahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hhh ~ 6 yıl önce
Sürpriz değil.muhtemelen bazı iç hatlar açılır ama sistemin oturması vs... tüm uçuşların geçmesi 1 seneyi bulur gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsan pilot ~ 6 yıl önce
Gecikme degil hic acilmayacak kimse kimseyi kandirmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ugff ~ 6 yıl önce
Bi bitmediniz
bb ~ 6 yıl önce
geçileceğini düşünen saftirik var mıydı zaten?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alakası yok ~ 6 yıl önce
355 gündür kardeşim thy'nin rezervasyon limiti. Otomatik yansıtır troya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000