28 Eylül 2017, Perşembe 19:09:50

THY Ankara'dan yurtdışına direkt uçuşlara başlıyor

Türk Hava Yolları (THY), başkent Ankara'dan yurtdışına direkt uçuşlara başlayacağını duyurdu.
  • Hani nerde???
  • Lafda kalmasin hala baslamadi direk ucusllar amsterdam Ankara.
  • Vallahi çok güzel olur İstanbulda sağa sola koşmaktan canımız çıkıyor uçağa yetişeceğiz diye super olur
  • Bu girişimler hep oldu ama hatlar daha sonra hep kalktı. Bunda da farklı olacağını sanmıyorum.
  • ohh be ankadaradan direkt uçmak süper nihayetinde, hep istanbuldan gitmek ölümdü valla çook başarılı buldum teşekkürler
  • biri de demiş ki, pegasus yorumcu tuttu. yav he kardeşim heee. thy 100 liradan ankara-anadolu hattını vatandaşa döşerken pegasus 2.hubı yapıştırdı ankara'ya. 40 liraya trabzon'a uçtuk. uçak %95 doluluk ile uçtu bugün. pegasus yakında anadolu yolcusunu toplayıp, haftada 2-3 frekansla ankara'dan budapeşte, viyana, berlin, amsterdam uçuşlarına başlar. sen de burada vikviklersin o zaman :)
  • Bu arada Stockholm'u da unutmasınlar. Önceleri vardı.
  • Pegasus yorum icin özel adam tutmus herhalde. Komik
  • Pegasus yakinda ankara'dan direkt avrupa baslatir, madara oluruz diye onceden aksiyon aliyor uyaniklar ama yemezler. Thy hadi sen belesci memurlari ve ensesi kalinlari ucur. Bizden uzak ol.
  • Esb den ika yi sxs ye verdikleri gibi bu ucuslarida eskisi gibi sxs ye verecekler .eskiye donucek sxs ekipleri yapicak bu ucuslari en kisa zamanda demedi demeyin planlamasi yapiliyor . Cunku bu ucuslar thy icin extra cost ekipleri burada yatirmasi vs gibi bu ucuslar sxs ye paslanicak ve aj ucaklariyla yapilacak. Kisin 40 saat ucacaginizi zannetmeyin 60 70 den asagi inmeyecek ucuslar . Durmak yok yola devam . Bunlar hep pegasusu indirmek icin yapilan organize isler .
Türk Hava Yolları (THY), başkent Ankara'dan yurtdışına direkt uçuşlara başlayacağını duyurdu.

Ankara Ticaret Odası’nın aylık olağan meclis toplantısına katılan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, bu kış Ankara’dan; 29 Ekim’de Frankfurt’a haftada 3 frekans, 30 Ekim’de Berlin’e ve 31 Ekim tarihinde de Viyana’ya haftada iki frekans direkt sefer başlatılacağını açıkladı.

Aycı, önümüzdeki süreçte Ankara’yı yurt dışına taşıyacak direkt sefer planlamalarına Düsseldorf ile Amsterdam noktalarının da ekleneceğini ve çalışmaların bu şehirlerle sınırlı kalmayacağını belirtti.





THY Ankara'dan yurtdışına direkt uçuşlara başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (78)

Mitat ~ 6 yıl önce
Hani nerde???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 6 yıl önce
Lafda kalmasin hala baslamadi direk ucusllar amsterdam Ankara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşar ~ 6 yıl önce
Vallahi çok güzel olur İstanbulda sağa sola koşmaktan canımız çıkıyor uçağa yetişeceğiz diye super olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sefa ~ 7 yıl önce
Bu girişimler hep oldu ama hatlar daha sonra hep kalktı. Bunda da farklı olacağını sanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nihal ~ 7 yıl önce
ohh be ankadaradan direkt uçmak süper nihayetinde, hep istanbuldan gitmek ölümdü valla çook başarılı buldum teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus varken... ~ 7 yıl önce
biri de demiş ki, pegasus yorumcu tuttu. yav he kardeşim heee. thy 100 liradan ankara-anadolu hattını vatandaşa döşerken pegasus 2.hubı yapıştırdı ankara'ya. 40 liraya trabzon'a uçtuk. uçak %95 doluluk ile uçtu bugün. pegasus yakında anadolu yolcusunu toplayıp, haftada 2-3 frekansla ankara'dan budapeşte, viyana, berlin, amsterdam uçuşlarına başlar. sen de burada vikviklersin o zaman :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXXXX ~ 7 yıl önce
Bu arada Stockholm'u da unutmasınlar. Önceleri vardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mm ~ 7 yıl önce
Pegasus yorum icin özel adam tutmus herhalde. Komik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus korkusu ~ 7 yıl önce
Pegasus yakinda ankara'dan direkt avrupa baslatir, madara oluruz diye onceden aksiyon aliyor uyaniklar ama yemezler. Thy hadi sen belesci memurlari ve ensesi kalinlari ucur. Bizden uzak ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 7 yıl önce
Esb den ika yi sxs ye verdikleri gibi bu ucuslarida eskisi gibi sxs ye verecekler .eskiye donucek sxs ekipleri yapicak bu ucuslari en kisa zamanda demedi demeyin planlamasi yapiliyor . Cunku bu ucuslar thy icin extra cost ekipleri burada yatirmasi vs gibi bu ucuslar sxs ye paslanicak ve aj ucaklariyla yapilacak. Kisin 40 saat ucacaginizi zannetmeyin 60 70 den asagi inmeyecek ucuslar . Durmak yok yola devam . Bunlar hep pegasusu indirmek icin yapilan organize isler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000