01 Aralık 2017, Cuma 17:09:27

THY Asmara seferlerini artırdı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Asmara seferleri haftada frekansa yükseldi.
  • Para nasil cikacak? Sattigin biletin ucretini nasil alcanki
  • Kapasite % 33 artmis, hayirlara vesile olsun.
  • Avrupa Eritreli dolu
  • Bilmeyenler için yazayım: bu sefer IST-Taif-Asmara-Taif-IST olarak icra edilir. Asmara-İstanbul arası seyahat etmek için uçağa 10'dan fazla yolcu binmez. Ayrıca Eritre denilen ülkede döviz bulmak ya da ülkeden dışarı döviz çıkartmak neredeyse imkansızdır. Fakat TK, biletleri USD üzerinden satmaktadır. Kısacası Suudi Arabistan-Eritre arasında lojistikten başka birşey değildir. Masum TK ekipleri de, 'oh ne güzel Taif'te yatı yapıp Kabe'yi görüyoruz' diye sevinmektedir. Ayaklarının 2 metre altında neler olduğunu bilseler, koşarak giderler mi bilmiyorum...
  • daha çok gaziantep antalya seferi istiyoruz.... mevcut seferler yeterli gelmiyor.
  • Merhaba siz büyüklerimden öğrenmek istiyorum. Belli ki genel kültürüm ve coğrafyam kötü ilk defa bu ülke yi okudum ve gördüm benim gibilerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazladır ancak merak sebebim şu bu kadar küçük fakir bir Afrika ülkesine THY hangi sebepten ötürü frekans sayısını arttırmıştır demek ki talep fazla ama neyi var bu ülkenin bileniniz aydınlatırsa sevinirim saygılar.

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'dan Eritre'nin başkenti Asmara'ya düzenlediği seferleri artırma kararı aldı.

THY'den yapılan açıklamada haftada 3 frekans olarak icra edilen uçuşların düzenlenerek haftalık 4 frekans olarak gerçekleştirileceği belirtildi.

İstanbul-Asmara seferleri 18 Aralık'tan itibaren haftada 4 frekans olarak yapılacak.

THY Asmara seferlerini artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Eritrelu ~ 6 yıl önce
Para nasil cikacak? Sattigin biletin ucretini nasil alcanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muthis ~ 6 yıl önce
Kapasite % 33 artmis, hayirlara vesile olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 6 yıl önce
Avrupa Eritreli dolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gizem ~ 6 yıl önce
Bilmeyenler için yazayım: bu sefer IST-Taif-Asmara-Taif-IST olarak icra edilir. Asmara-İstanbul arası seyahat etmek için uçağa 10'dan fazla yolcu binmez. Ayrıca Eritre denilen ülkede döviz bulmak ya da ülkeden dışarı döviz çıkartmak neredeyse imkansızdır. Fakat TK, biletleri USD üzerinden satmaktadır. Kısacası Suudi Arabistan-Eritre arasında lojistikten başka birşey değildir. Masum TK ekipleri de, 'oh ne güzel Taif'te yatı yapıp Kabe'yi görüyoruz' diye sevinmektedir. Ayaklarının 2 metre altında neler olduğunu bilseler, koşarak giderler mi bilmiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahil ~ 6 yıl önce
Sen bilmeyenlere akıl vereceğine önce kendi cahilliğini gider. Kaç aydır sefer direkt yapılıyor. TIF aktarması yok.
Cahil'e ~ 6 yıl önce
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp, öğrenmiş oldum teşekkürler. Yazdığım yazının anafikri zaten aktarma değil, Eritre'ye sefer icra edilmesi ve bu seferlerde nelerin taşındığıydı. Ama çok kaliteli bir cevapla beni aydınlattığınız için teşekkür ederim.
gzt-ayt ~ 6 yıl önce
daha çok gaziantep antalya seferi istiyoruz.... mevcut seferler yeterli gelmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsa ~ 6 yıl önce
Merhaba siz büyüklerimden öğrenmek istiyorum. Belli ki genel kültürüm ve coğrafyam kötü ilk defa bu ülke yi okudum ve gördüm benim gibilerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazladır ancak merak sebebim şu bu kadar küçük fakir bir Afrika ülkesine THY hangi sebepten ötürü frekans sayısını arttırmıştır demek ki talep fazla ama neyi var bu ülkenin bileniniz aydınlatırsa sevinirim saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parasi var ~ 6 yıl önce
Okadar
Ali ~ 6 yıl önce
Talep fazladır. Ayrıca Avrupadan oraya uçan tek havayolu olduğu için.
Akıllı adam ~ 6 yıl önce
Transit yolcusu var. Beğenmedin mi?
Eritre ~ 6 yıl önce
Eritre disinda yasayan cok ciddi bir diasporaya sahip ve ASMye ucan tek havayolu THY , ucaklar cakili gidiyor, yeterli mi cevap?
EZS06 ~ 6 yıl önce
Aktarmalı yolcu taşıyor dünyanın dört bir yanına...
İsa ya ~ 6 yıl önce
Uçulan ükenin birşeyi olmasına gerek yok, yolcu potansiyeli ve rezervasyonlu yolcu sayısıdır operatörler için önemli olan. Eritreye olan ucus degil asıl olan, amerikadan eritreye gidecek olan kisileri de amerika hattinda doluluga etkisini arttirmak amac. Eritre halki amerika da yasayip egitim goren bir ülkedir.
Egelsbach ~ 6 yıl önce
Avrupda yüzbinlerce Erityalı yaşıyor
BİLGİ ~ 6 yıl önce
Avrupa'da ve Amerika'da yaşayan bir çok Eritreli var. En iyi Aktarmalar THY'de. Bir de Avrupalı yolcudan daha fazla kazandırır bu tür hatlar. Yüksek sezonda Afrikadaki bir çok hattın bilet fiyatı 1.000 USD'den az değildir. Ki rakipsiz olduğun için bu sezonlarda uçaklar full olur, fiyatı kendin belirlersin.
AMS06 ~ 6 yıl önce
Mısır havayolları ve fly dubai de uçuyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000