30 Kasım 2017, Perşembe 19:44:49

THY birçok birimde personel alımı yapacak

Türk Hava Yolları (THY), çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere personal alımı yapacağını duyurdu.
  • Mülakat davetleri aynı anda mı geliyor yoksa ayrı zamanlarda mı
  • IELTS sonuçlarını neden dikkate almıyorsunuz Sayın THY yöneticileri?????? Bütün dünya tanıyor siz neden tanımıyorsunuz IELTS sınavını??? Yada şöyle sorayım. Pilot adayları için kabul ettiğiniz bu sınavı (allah korusun kabul etmeye de devam edin de) neden başka pozisyonlar için tanımıyorsunuz?
  • thy ortağı yani taşeron firması do&co da çalışanlar veya benzer durumda olan çalışanlar yeni çıkacak olan taşeron yasasından yararlanabilecek mi?konu üzerine haber yaparmısınız lütfen.ayrıca DO&CO nun sürekli işçi çıkarmasına neden kimse dur demiyor insanlar tazminatsız bir şekilde sürekli işten atılıyor.buna birilerinin dur demsi gerekmezmi.
  • Alıyoruz derler sesleri çıkmaz. 6 aydır pilot ilanına başvurduk. Gün seç dediler; seçtik. Gelen cevap bugünler dolu tekrar göndereceğiz. O zaman neden gün seç diyorsun ve hala ne gelen ne giden mail var.Kimi alıyorlar merak ediyorum. Yakında ilanı da kaldırırlar.Bu ilandakileri de 1-2 sene içinde alırlar artık. Eski devlet dairelerinden beter olmuşlar. Nasılsa çorba kaynıyor, maaş geliyor..
  • Yok böyle bir yasa yok böyle bir ankayış yok böyle bir saçmalık.Yahu 8-9-10-11... gibi senelerce Thy hizmet eden Teşeron çalışanları varken tgs den veya dışarıdan persolen almakta ne oluyor ? Bence hepsi bir saçmalık hepsi bir oyun yazıklar olsun diyorum herkezin bir hesabı vars ALLAH ( C.C. ) bir hesabı vardır.
  • Sayın yetkililer, bu kadar büyük bir işssizlikte sizlerin yaş sınırı koyması hem Anayasamıza hem insan haklarına aykırıdır. Sayın Devlet büyüklerimizin veya üst yöneticilerin bu insanlık dramına bir an önce son vermesini rica ediyorum. Saygılarımla arz ederim.
  • Onca insanin yediginiz haklarinda bogulun insallah. Ik prosedurunuzu seveyim sizin. Comardan daha comarsiniz...
  • 28 haziran 2016 yılında Atatürk havalimanında yaralanan Tgs personellerini ilk başta bünyenize alın!
  • 1 ve 2. Bolge uzmanlari atama bekliyor. Ofiste adim atacak yer yok, sefliklere atama yapilsin. Thy yeniden ucusa gecsin.
  • Bakalım bu alınan torpilliler içinde kaçı giresunlu kaçı rizeli kaçı trabzonlu? Onların da işi zor torpil yaptır işe gir, bölüm beğen, şef, müdür olmak, yurtdışı tayin vs için yine torpil yaptır falan.

Türk Hava Yolları (THY), çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere personal alımı yapacağını duyurdu.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de personel alım ilanlarını sosyal medya hesabından duyurarak "bu fırsatı değerlendirin" çağrısında bulundu.

THY aşağıdaki birimlerde görevlendirilecek personel arıyor;

Genel Müdür(mali) yardımcılığı
Anadoluda'daki İstasyonlarda Görevlendirilmek Üzere Çalışma Arkadaşları
Simülatör Teknisyeni Çalışma Arkadaşları Arıyor 
Teknik Başkanlık'ta Görevlendirilmek Üzere Çalışma Arkadaşları
Teknik Başkanlık'ta Görevlendirilmek Üzere Teknisyen Çalışma Arkadaşları
Uluslararası İlişkiler ve İttifaklar Başkanlığı'nda Görevlendirilmek Üzere Tecrübeli Mühendis
İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanlığı'nda Görevlendirilmek Üzere Çalışma Arkadaşları
İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanlığı'nda Görevlendirilmek Üzere Tecrübeli Grafiker
Uluslararası İlişkiler ve İttifaklar Başkanlığı'nda Görevlendirilmek üzere Uzman 

İlanlara başvurmak için tıklayın

THY birçok birimde personel alımı yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Merhaba ~ 6 yıl önce
Mülakat davetleri aynı anda mı geliyor yoksa ayrı zamanlarda mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IELTS ??? ~ 6 yıl önce
IELTS sonuçlarını neden dikkate almıyorsunuz Sayın THY yöneticileri?????? Bütün dünya tanıyor siz neden tanımıyorsunuz IELTS sınavını??? Yada şöyle sorayım. Pilot adayları için kabul ettiğiniz bu sınavı (allah korusun kabul etmeye de devam edin de) neden başka pozisyonlar için tanımıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAK ARAYANLAR ~ 6 yıl önce
thy ortağı yani taşeron firması do&co da çalışanlar veya benzer durumda olan çalışanlar yeni çıkacak olan taşeron yasasından yararlanabilecek mi?konu üzerine haber yaparmısınız lütfen.ayrıca DO&CO nun sürekli işçi çıkarmasına neden kimse dur demiyor insanlar tazminatsız bir şekilde sürekli işten atılıyor.buna birilerinin dur demsi gerekmezmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derviş ~ 6 yıl önce
Alıyoruz derler sesleri çıkmaz. 6 aydır pilot ilanına başvurduk. Gün seç dediler; seçtik. Gelen cevap bugünler dolu tekrar göndereceğiz. O zaman neden gün seç diyorsun ve hala ne gelen ne giden mail var.Kimi alıyorlar merak ediyorum. Yakında ilanı da kaldırırlar.Bu ilandakileri de 1-2 sene içinde alırlar artık. Eski devlet dairelerinden beter olmuşlar. Nasılsa çorba kaynıyor, maaş geliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşeron ~ 6 yıl önce
Yok böyle bir yasa yok böyle bir ankayış yok böyle bir saçmalık.Yahu 8-9-10-11... gibi senelerce Thy hizmet eden Teşeron çalışanları varken tgs den veya dışarıdan persolen almakta ne oluyor ? Bence hepsi bir saçmalık hepsi bir oyun yazıklar olsun diyorum herkezin bir hesabı vars ALLAH ( C.C. ) bir hesabı vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşeronlara ~ 6 yıl önce
durmadan bu zihniyete oy verin,işverene toplu olarak tepki göstermeyin sonra da yok böyle yasa yok böyle anlayış deyin...
Gökhan ~ 6 yıl önce
Sayın yetkililer, bu kadar büyük bir işssizlikte sizlerin yaş sınırı koyması hem Anayasamıza hem insan haklarına aykırıdır. Sayın Devlet büyüklerimizin veya üst yöneticilerin bu insanlık dramına bir an önce son vermesini rica ediyorum. Saygılarımla arz ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Igrencler ~ 6 yıl önce
Onca insanin yediginiz haklarinda bogulun insallah. Ik prosedurunuzu seveyim sizin. Comardan daha comarsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terör mağduru ~ 6 yıl önce
28 haziran 2016 yılında Atatürk havalimanında yaralanan Tgs personellerini ilk başta bünyenize alın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazarlama ~ 6 yıl önce
1 ve 2. Bolge uzmanlari atama bekliyor. Ofiste adim atacak yer yok, sefliklere atama yapilsin. Thy yeniden ucusa gecsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bulmaca ~ 6 yıl önce
Bakalım bu alınan torpilliler içinde kaçı giresunlu kaçı rizeli kaçı trabzonlu? Onların da işi zor torpil yaptır işe gir, bölüm beğen, şef, müdür olmak, yurtdışı tayin vs için yine torpil yaptır falan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000