12 Mayıs 2017, Cuma 09:50:05

THY bugün başlattı

Atatürk Havalimanı çıkışlı İngiltere tarifeli uçuşlarda business class yolcularına yönelik dizüstü bilgisayar dağıtımı uygulaması başlatıldı.
  • abd, bizim aleyhimize olan suriyeli bir gruba silah verir, o silahların yarın bize dönmeyeceği ne malumsa artık, uçuşlarımızın güvenliğine çamur atar, milyonlarca dolara x ray cihazı vs aldırır,biz de abd yolcularına laptop dağıtırız, almanya, fetocuların iltica taleplerini kabul eder onların arabasını bilmem nesini para döker alırız yetmez ihale üstüne ihale veririz, hollanda, bakanımıza hakaret eder, onlara sadece geçen sene 22 milyar euroluk iş veririz, ingiltere, aleyhimize ne varsa arkasındadır, onlardan uçak motoru alırız, sözde ortak uçak yapmak için anlaşma yaparız yetmez ab üyesi ülkelerin çoğunun vatandaşları ülkemize sadece kimlikleriyle gelir,vergi ödemeden ev,arsa,işyeri sahibi olur! biz, kısasa kısas demedikçe, bu kadar teslimiyetçi,tepkisiz,onursuz oldukça paraya bu kadar taptıkça daha çook laptop vs dağıtırız,şerefimizi ayaklar altına alırız ! demek ki neymiş, şöyle büyüdük, böyle geliştik, dünya bizden korkuyor falan hepsi hikaye,palavraymış tek gerçek paraymış !

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı çıkışlı tüm İngiltere tarifeli uçuşlarında business class yolcularına yönelik dizüstü bilgisayar dağıtımına başladı.

Alınan bilgiye göre, uçuşlara getirilen elektronik cihaz kısıtlamasına yeni çözümler geliştirilmesi kapsamında THY, Atatürk Havalimanı çıkışlı tüm İngiltere uçuşlarında business sınıfında dizüstü bilgisayar dağıtma uygulaması başlattı.

THY'nin sabah saatlerinde düzenlediği İstanbul-Manchester tarifeli seferinde business class yolculara dizüstü bilgisayar verildi.


THY'nin dağıtacağı laptop

Uçuş öncesi kişisel bilgisayarlarını THY personeline teslim eden business sınıfı yolcular, uçak içinde şahsi işleriyle meşgul olabilmek için kabin personelinden dizüstü bilgisayar talep edebilecek.

Kişisel veriler korunacak

Katlanarak tablet olma özelliğine ve ayrıca dokunmatik ekrana sahip dizüstü bilgisayarlar, yolcuların kişisel bilgilerini koruyabilecekleri bir güvenlik sistemi ile sunulacak. Yolcular, bilgisayar kullanımı sonrasında, arzu ederlerse verilerini harici bir saklama birimine (USB) kopyalayabilecek ve bilgisayar kapatıldığında yolcunun tüm kişisel çalışmaları otomatik olarak ve tamamen bilgisayardan silinecek.

Atatürk Havalimanı çıkışlı tüm ABD uçuşlarında söz konusu uygulama 6 Mayıs'ta başlatılmıştı.

THY bugün başlattı

Yorumlar

eyy laptop ~ 7 yıl önce
abd, bizim aleyhimize olan suriyeli bir gruba silah verir, o silahların yarın bize dönmeyeceği ne malumsa artık, uçuşlarımızın güvenliğine çamur atar, milyonlarca dolara x ray cihazı vs aldırır,biz de abd yolcularına laptop dağıtırız, almanya, fetocuların iltica taleplerini kabul eder onların arabasını bilmem nesini para döker alırız yetmez ihale üstüne ihale veririz, hollanda, bakanımıza hakaret eder, onlara sadece geçen sene 22 milyar euroluk iş veririz, ingiltere, aleyhimize ne varsa arkasındadır, onlardan uçak motoru alırız, sözde ortak uçak yapmak için anlaşma yaparız yetmez ab üyesi ülkelerin çoğunun vatandaşları ülkemize sadece kimlikleriyle gelir,vergi ödemeden ev,arsa,işyeri sahibi olur! biz, kısasa kısas demedikçe, bu kadar teslimiyetçi,tepkisiz,onursuz oldukça paraya bu kadar taptıkça daha çook laptop vs dağıtırız,şerefimizi ayaklar altına alırız ! demek ki neymiş, şöyle büyüdük, böyle geliştik, dünya bizden korkuyor falan hepsi hikaye,palavraymış tek gerçek paraymış !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Daha ne palavralar var... Kimsenin haberi yok.. Eeeeey ABD diyemiyorsun, eziklik işte bu.. Trump sizi daha çooook sevecek...
A9 ~ 7 yıl önce
İşte hepsi menfaat için... Hollanda ile kanka, Almanya ile arkadaş olduk.. Hani Nazi değilmi bunlar.. Portakal şişledik, inekleri sınır dışı ettik.. Ne oldu.. Olan yurtdışındaki vatandaşa oldu.. Dışlandık, düşman olduk, hepimiz terörist olduk... Maksat avro gelsin , gerisi hikaye ...
Ercan ~ 7 yıl önce
ihaleyi Abd ye Almanyaya verme, Çine ya da Rusyaya ver ! Böyle mi olsun beyler?Bu ülke tam bağımsız değildir. Bu ülke kurtuluş savaşında gizli mandayı kabul ederek kurtulabildi ancak göbekten bağlanarak ve sancıların nedeni budur.Her şeyimizi kendimiz yapabilmeliyiz..Bunu yaparken fedakarlık yapmaya sıra gelince 'bana dokunma, ötekinden iste' diyoruz. Ya köle olmaya devam ya da tam bağımsız. Seçecek ve onun için savaşacaksınız. 3 kuruşa beş köfte yok!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000