08 Nisan 2012, Pazar 12:21:49

THY CARGO'NUN ROTASI DEĞİŞTİ

Türk Hava Yolları (THY) en hızlı büyüdüğü ülke olan Rusya'da Başkent Moskova'ya gerçekleştirdiği yolcu uçuşlarından sonra kargo uçuşları için de havaalanı değiştirdi ve dün düzenlenen bir törenle Vnukovo havalimanına ilk kargo uçuşunu gerçekleştirdi.
  • sirketin hicbir sayginligi kalmadi,tam istedikleri gibi vasat zeka ile yonetiyorlar.
  • Bu haber kaynagı ya eski ya da sadece bando mızıka içindir ki o gün basın fotoğraf almıştır THY ilk Vnukovo kargo seferini 28 Mart günü Airbus 310 TC-JCY uçağı ile icra etmiştir bilgilerinize.......
  • THY KARGONUN ROTASI YENİ ATANAN TORPİLLİ BAŞKAN,TORPİLLİ YARDIMCILARI VE TORPİLLİ MÜDÜRLERİ İLE HAKİKATEN DEĞİŞTİ AMA NEREYE DOĞRU???? DİBE DOĞRU TABİİ Kİ....
  • eskiden rüşvetsiz ve torpilsiz iş dönmüyordu da şimdi dönüyor mu???? torpile tepki için yorum yazmışsa bunun yara ile ne alakası var?? torpil bu ülkenin en önemli yaralarındandır bilmiyorsan öğren...ayrıca senin bu basit ve sığ yorumunla hangi ufkun genişleyebilir ki???
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • bu haberle torpilin ne alakası var saçma sapan şeyler yazacağına ufkumuzu genişlet senin yorum yapma amacın ne durduk yere söylediğin bu lafına amacı ne yaran mı var sanki torpil yeni başlamış bişey eskiyide biliyoruz devlet dairelerinde rüşvetsiz iş yapılmadığı günleri bırakın bunları geniş çerçeveden bakın sen buraya yazdın ne oldu torpil bittimi
  • YEŞİLYOL İÇİN COK EMEK SARFEDİLDİ ARTIK MEYVELERİ TOPLANMALI AMA HALA RUSYAYA KOMŞU ÜLKELERDEN KARGOLAR GİDİYOR BU SAĞLIKSIZ DURUM SON BULMALI
  • Bu yorum yapan arkadaşı kutluyorum ben de.Bu topilli,işi bilmez kişiler tarafından THY bir gün gelecek batacak.Zaten hergün zarar açıklıyorlar ama, başka yerlere de saldırmayı ihmal etmiyorlar.Aralarındaki siyasilere de çok güvenmesinler.Onlarında sonu gelir birgün.O zaman THY görür neler olacak !!!
  • THY gerçekte herşeyin şov ve gösterişten ibaret olduğu,torpilli kişiler tarafından yönetilen milyarlık zararlar getiren, içi boş,itibarı vesaygınlığı kalmamış bir şirkettir.
Vnukovo havalimanında düzenlenen törene Türk Hava Yolları Kargo Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Halit Anlatan, THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş, Vnukovo Havalimanı Kargo Genel Müdürü Valeriy Şturmin, Vnukovo Gümrük yetkilisi Vycheslav Filatov ile çok sayıda Türk ve Rus iş dünyasından davetli katıldı.

Tören sonrası açıklamalarda bulunan THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş, THY'nin yolcu taşımacılığının yanı sıra kargo taşımacılığı da yaptığının altını çizerek 25 Mart tarihinde yolcu taşımalarında geçtikleri Vnukovo Havalimanı'na haftada 2 kez yaptıkları kargo uçuşlarını da geçirdiklerini söyledi.

Deribaş, hem kamuoyunu bilgilendirmek hem de, Rusya ve Türkiye'de birlikte çalıştıkları acenteleri kargo konusunda bilgilendirmek adına bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Türk Hava Yolları Kargo Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Halit Anlatan,THY olarak Dünya'nın 190 noktasına kargo taşıdıklarını söyleyerek, 'Rusya'nın önemi nereden geliyor biliyorsunuz. BRİC denen bir olgu var. Brezilya, Rusya, Hindistan ve Çin dünyanın 4 büyük büyüyen ekonomisi. Dolayısı ile Rusya bizim için çok önemli ve ikili ticaret ilişkileri gittikçe büyüyor. Şu anda Rusya ile 2009 yılında yapmış olduğumuz 'Yeşil Koridor' anlaşmasının da bilfiil gerçekleştirildiği Vnukovo Havalimanı'ndayız. Dolayısı ile bu havalimanının Türkiye açısından önemi hızlı ve kolay gümrük kanalıyla, yükün çok hızlı bir şekilde ülkeye girişini sağlaması ve buradan çıkışını sağlamasıdır" dedi.

Şu anda varış olarak Rusya'ya yaklaşık 130 tonluk bir taşıma kapasiteleri olduğunu söyleyen Halit Anlatan, kargo uçaklarını buradan başka noktalara kaydırabildiklerini de söyleyerek o kapasitenin tamamen devam etmediğini çıkışta 70-80 ton bir kapasiteleri olduğunu dile getirdi.

Önümüzdeki günlerde Türkiye'de çeşitli toplantılar yaparak 'Yeşil Koridoru' anlatacaklarını ve öneminin daha çok kavranmasını sağlayacaklarını da belirten Anlatan, bu sayede Sheremetyovo Havalimanı'nda yakalamış oldukları kargo taşıma kapasitesinin çok çok üzerinde bir kapasiteye ulaşacaklarını da sözlerine ekledi. 

Vnukovo Havalimanı Kargo Genel Müdürü Valeriy Şturmin ise yaptığı açıklamada, en büyük arzusunun düzenli seferler yapan bir kargonun alanlarına gelmesi olduğunu belirterek, bunun THY ile gerçekleşmiş olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Şturmin, "Bugünkü etkinliğin bizim için ilkesel olarak çok önemi var, çünkü ilk kez sürekli seferler ve kargo taşımacılığı yapan bir şirketle çalışmalarımızı başlattık. Ben Türk Hava Yolları'nı epey zamandır tanıyorum. Bizler de Rus tarafı olarak bu işbirliğimizin sürekli devam etmesi için elimizden geleni yaparak THY'nin sahip olduğu imaj seviyesine göre kendi imajımızı artıracağız. Vnukovo Kargo, Rusya'nın en büyük kargo taşımacılığı tesislerine sahip. Teknolojik bakımdan da en gelişmiş tesislere sahibiz. THY ile başlattığımız bu işbirliği sayesinde hem Türkiye'den Rusya'ya, hem de Rusya'dan Türkiye'ye yönelik seferlerimizi geliştirerek verimli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Ayrıca THY kargo seferleriyle 'Yeşil Koridor' çalışmalarının canlanacağını düşünüyorum" dedi.

Diğer havaalanlarına göre Moskova şehir merkezine ve Türkiye'ye en yakın mesafede olan Vnukovo Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları İstanbul'a 4, Ankara ve Antalya'ya birer olmak üzere günde 6 sefer düzenliyor. THY kargo uçakları ise bu alana haftada 2 kez sefer düzenleyecek.

(Sondakika.com)
THY CARGO'NUN ROTASI DEĞİŞTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
sirketin hicbir sayginligi kalmadi,tam istedikleri gibi vasat zeka ile yonetiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu haber kaynagı ya eski ya da sadece bando mızıka içindir ki o gün basın fotoğraf almıştır THY ilk Vnukovo kargo seferini 28 Mart günü Airbus 310 TC-JCY uçağı ile icra etmiştir bilgilerinize.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY KARGONUN ROTASI YENİ ATANAN TORPİLLİ BAŞKAN,TORPİLLİ YARDIMCILARI VE TORPİLLİ MÜDÜRLERİ İLE HAKİKATEN DEĞİŞTİ AMA NEREYE DOĞRU???? DİBE DOĞRU TABİİ Kİ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eskiden rüşvetsiz ve torpilsiz iş dönmüyordu da şimdi dönüyor mu???? torpile tepki için yorum yazmışsa bunun yara ile ne alakası var?? torpil bu ülkenin en önemli yaralarındandır bilmiyorsan öğren...ayrıca senin bu basit ve sığ yorumunla hangi ufkun genişleyebilir ki???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu haberle torpilin ne alakası var saçma sapan şeyler yazacağına ufkumuzu genişlet senin yorum yapma amacın ne durduk yere söylediğin bu lafına amacı ne yaran mı var sanki torpil yeni başlamış bişey eskiyide biliyoruz devlet dairelerinde rüşvetsiz iş yapılmadığı günleri bırakın bunları geniş çerçeveden bakın sen buraya yazdın ne oldu torpil bittimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YEŞİLYOL İÇİN COK EMEK SARFEDİLDİ ARTIK MEYVELERİ TOPLANMALI AMA HALA RUSYAYA KOMŞU ÜLKELERDEN KARGOLAR GİDİYOR BU SAĞLIKSIZ DURUM SON BULMALI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu yorum yapan arkadaşı kutluyorum ben de.Bu topilli,işi bilmez kişiler tarafından THY bir gün gelecek batacak.Zaten hergün zarar açıklıyorlar ama, başka yerlere de saldırmayı ihmal etmiyorlar.Aralarındaki siyasilere de çok güvenmesinler.Onlarında sonu gelir birgün.O zaman THY görür neler olacak !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY gerçekte herşeyin şov ve gösterişten ibaret olduğu,torpilli kişiler tarafından yönetilen milyarlık zararlar getiren, içi boş,itibarı vesaygınlığı kalmamış bir şirkettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000