17 Nisan 2018, Salı 09:15:09

THY en iyi havayolu seçildi

Tunus'ta bir seyahat acentesinin gerçekleştirdiği turizm ödüllerinde THY "yılın en iyi yabancı hava yolu şirketi" seçildi.
  • Tk’ya Tunuslu ve Fasli kabin memurlari alinmalidir, islerini cok iyi yapiyorlar. Bizim kabin memurlari anca laklak ve dedikodu.
  • ben o ulke dediginiz yerdenim ama haber yanlis. bu kacinci yanlis bilmiyorum. yanlisinizi soyleyincede editor uyaniklik edip tatinlamiyor. eyyy editor seni uyariyorum beniom dogrulari soylememi yazmami engelleyemezsin. ben herzaman dogrunun yanindayim. hatalarini beni engelleyerek duzeltemezsin.benim gibi bir uzmani yok sayamazsin.benim gibi bir dehanin,gurunun yazdiklarini onemsiz mis gibi . ettt editor benim bu bilgi iceren satirlarimi yok edemezsin

Türk Hava Yolları'nın (THY) Tunus'ta bir turizm acentesinin düzenlediği organizasyonda "en iyi yabancı hava yolu" seçildiği bildirildi.

Tunus basınında yer alan haberlere göre, seyahat acentesi tarafından 12'ncisi gerçekleştirilen "Altın Seyahat Turizm Ödülleri" hafta sonu düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

"En iyi otel, en iyi seyahat sitesi, en iyi restoran" gibi 12 farklı dalda verilen ödüllerde, THY'nin Tunusluların oylarıyla "yılın en iyi yabancı hava yolu şirketi" ödülünü kazandığı aktarıldı.

Törende Türk Hava Yolları adına ödülü THY Tunus Genel Müdürü Okan Uluocak'ın aldığı belirtildi.

THY en iyi havayolu seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Tk ~ 6 yıl önce
Tk’ya Tunuslu ve Fasli kabin memurlari alinmalidir, islerini cok iyi yapiyorlar. Bizim kabin memurlari anca laklak ve dedikodu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Araptan memur mu olurmuş ?
Tk ~ 6 yıl önce
Bunu düşünmen bile çok tehlikeli. Bu kadar arap seviyorsan gazla arabistanda yaşa.
ben ~ 6 yıl önce
ben o ulke dediginiz yerdenim ama haber yanlis. bu kacinci yanlis bilmiyorum. yanlisinizi soyleyincede editor uyaniklik edip tatinlamiyor. eyyy editor seni uyariyorum beniom dogrulari soylememi yazmami engelleyemezsin. ben herzaman dogrunun yanindayim. hatalarini beni engelleyerek duzeltemezsin.benim gibi bir uzmani yok sayamazsin.benim gibi bir dehanin,gurunun yazdiklarini onemsiz mis gibi . ettt editor benim bu bilgi iceren satirlarimi yok edemezsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben ~ 6 yıl önce
Sen önce Türkçe öğren, ondan sonra yorum yaparsın.
kim ~ 6 yıl önce
Bu arkadaşin sıkıntısı ne acaba ???
By ~ 6 yıl önce
Sen once onun anadilini onun bildigi turkce kadar ogren sonra elestir.
Fo ~ 6 yıl önce
Siz planlayin olay bize girsin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000