29 Temmuz 2016, Cuma 09:35:24

THY filosuna bir uçak daha kattı

Türk Hava Yolları (THY) Airbus firmasından sipariş ettiği uçaklardan bir tanesini daha filosuna kattı.
  • Neden arkadz D-AYAD yazıyor kuyruk tescili bölümünde tc-jtm yazması gerekmiyor mu
  • 321 hangi alkolun etkisiyle tasarlandiysa aynisindan ben de istiyorum
  • Hayirli olsun
  • Global bazda ve ülkemizde yerel olarak gelişmeler ortada. İstanbulun uzun zamandır yaşadığı turizmdeki büyük düşüş ve ziyaretçi sayısının hayli azalması, iç hat uçuşlarındaki talep düşmesi ve hayli zamandır yaşanan olumsuz gelişmeler sorunun boyutunu arttırdı. TThy tarafından açıklanan zararı düşünürsek sadece ilk 3 ayda bile durumun şakası yok.Küçülme yani en azından şimdilik stratejik olarak kokpit hariç, operasyonel birimlerde esaslı bir küçülme gündeme gelebilirmi göreceğiz. Bu bir tek THY nin sıkıntısı değil şu an. Tüm Türk sivil havacılığı hayli zamandır gelişmelerin gerginliğini hissediyor ve bir süre daha böyle gider gibi. Tmynnimiz böyle olmaması elbette. Herkez hesabını buna göre yapsın çünki yoğurdun o eski bolluğu şu an yok. Allah devlete millete zeval vermesin.
  • S ve T serisini cok begeniyorum.U serisi biraz degisik.
  • En eski uçakları filodan çıkarsalar ki 50 yada 60 civarında bir azaltma olabilir. 1997lerde gelen 737lerden başlayabilirler.
  • Uçuş öncesi inşallah yolcu azdır diye dua ediyordunuz.Hani meşhur bir fenomen arkadaşınız vardı kaptanınız kafa,yolcunuz az olsun diye dilekte bulunurdu.Bak dileğiniz tuttu.Artık daha az yolcuyla uçuyorsunuz ama bunun sonucunda birçok arkadaşınız işlerini kaybedecek haberiniz yok.
  • masallah nazar degmesin kacinci oldu sayiyi kaybetim! neseli, komforlu ve emniyetli ucuslar dillerim. kazasiz belasiz insallah
  • Bunlar anlaşmalı olduğu için mecbur geliyor,siparişi iptal etse astarı bezinden pahalı.Birçok noktada doluluklar düştü.Afrika'ya 15-20 yolcuyla gidilen yerler var,yakında balon patlar.
  • A uçak, kim bakacak .300tane uçak Peki kaç tane lisanslı teknisyen.Merak ediyorum biri yardım etsin...

Türk Hava Yolları (THY) Avrupalı uçak üreticisi Airbus'a verdiği uçak siparişlerinden birini daha teslim aldı.

Airbus'ın Almanya'nın Hamburg kentindeki tesislerinden dün havalanan TC-JTM kuyruk tescilli Airbus A321-200 tipi uçak, akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'na teker koydu.

TC-JTM tescilli uçağın filoya katılmasıyla birlikte THY filosunda bu tipteki uçak sayısı 64'e yükseldi.
 

Turkish Airlines Airbus A321-2 TC-JTM

THY filosuna bir uçak daha kattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

A321 lover ~ 8 yıl önce
Neden arkadz D-AYAD yazıyor kuyruk tescili bölümünde tc-jtm yazması gerekmiyor mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denise ~ 8 yıl önce
321 hangi alkolun etkisiyle tasarlandiysa aynisindan ben de istiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator2016 ~ 8 yıl önce
Hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
detay ~ 8 yıl önce
Global bazda ve ülkemizde yerel olarak gelişmeler ortada. İstanbulun uzun zamandır yaşadığı turizmdeki büyük düşüş ve ziyaretçi sayısının hayli azalması, iç hat uçuşlarındaki talep düşmesi ve hayli zamandır yaşanan olumsuz gelişmeler sorunun boyutunu arttırdı. TThy tarafından açıklanan zararı düşünürsek sadece ilk 3 ayda bile durumun şakası yok.Küçülme yani en azından şimdilik stratejik olarak kokpit hariç, operasyonel birimlerde esaslı bir küçülme gündeme gelebilirmi göreceğiz. Bu bir tek THY nin sıkıntısı değil şu an. Tüm Türk sivil havacılığı hayli zamandır gelişmelerin gerginliğini hissediyor ve bir süre daha böyle gider gibi. Tmynnimiz böyle olmaması elbette. Herkez hesabını buna göre yapsın çünki yoğurdun o eski bolluğu şu an yok. Allah devlete millete zeval vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 8 yıl önce
S ve T serisini cok begeniyorum.U serisi biraz degisik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusican ~ 8 yıl önce
Aralarındaki farkı acıklayabilirmisiniz ?
Abey ~ 8 yıl önce
En eski uçakları filodan çıkarsalar ki 50 yada 60 civarında bir azaltma olabilir. 1997lerde gelen 737lerden başlayabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 ~ 8 yıl önce
Uçuş öncesi inşallah yolcu azdır diye dua ediyordunuz.Hani meşhur bir fenomen arkadaşınız vardı kaptanınız kafa,yolcunuz az olsun diye dilekte bulunurdu.Bak dileğiniz tuttu.Artık daha az yolcuyla uçuyorsunuz ama bunun sonucunda birçok arkadaşınız işlerini kaybedecek haberiniz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy fan ~ 8 yıl önce
masallah nazar degmesin kacinci oldu sayiyi kaybetim! neseli, komforlu ve emniyetli ucuslar dillerim. kazasiz belasiz insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TT ~ 8 yıl önce
Bunlar anlaşmalı olduğu için mecbur geliyor,siparişi iptal etse astarı bezinden pahalı.Birçok noktada doluluklar düştü.Afrika'ya 15-20 yolcuyla gidilen yerler var,yakında balon patlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
+A ~ 8 yıl önce
Analiz doğru tebrikler...
FO ~ 8 yıl önce
Eğitimdeki kabin memurlarından 9 sınıfın eğitimini durdurdular zaten ..
Emekli faal ucak teknisyeni ~ 8 yıl önce
A uçak, kim bakacak .300tane uçak Peki kaç tane lisanslı teknisyen.Merak ediyorum biri yardım etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000