03 Mayıs 2017, Çarşamba 13:38:29

THY Hint mutfağını tanıttı

Türk Hava Yolları, dış hatlar CIP Salonu'nda Japon mutfağından sonra bugün de Hint mutfağını yolcularının beğenisine sundu.
  • Ver coşkuyu körili körili koksun herkesssAllahh
  • Abla kizmis baksaniza
  • bu zat, thy'ye ne zaman,nasıl girmiş de sonradan yandaşlar için yaratılan bu müdürlüklerden birine nasıl müdür olmuş,kul hakkı yemiş mi yememiş mi onu da poz vererek açıklasa ya !
  • Eşe dosta destek olmak için ne makamlar bulmuşlar. Yaratıcı THY. Hint mutfağının altında da bon apetit yazıyor. Eyy THY kurumsal biraz vizyon lütfen
  • Emirates varken THY'nin Hindistan pazarindan yolcu calmasi, isterse tum lounge Hint yemegi sunsun imkansiz. Ayrica Hint mutfagi kadar igrenc bir mutfak var midir bilemorum. Ayrica les gibi kokarlar bu mutfak yuzunden erkek kadin farketmez, igrenc bir irk.
  • bu mutfağı iyi bilirim , en kıral yemekleri kuyu kebabıdır ! resimlerde görüldüğü gibi dana çevirme ve döner de tüketilmektedir , hint ağalisi mercimek ve bulgur pilavından nefret etmektedirler ...
  • Guzel yemek yaparim. ilan koysalar keske.
  • iiiiiii hint mutfagi denemistim , bebek gibi kusmustum hepsini. Aram yok. Insanin bagirsak sistemini alt ust ediyo. Turk mutfagi varmisken napican hint i. En guzel Turk mutfagi, ev yemekleri. Pirinc, kuru fasulye ve yohurt.
  • Arkadaş niye eli cebinde poz vermiş onu anlamadım
  • Bu yaz sonu batacaksın halen boktan işer peşindesin.. süşün şu milletin yakasından bee

Türk Hava Yolları, dış hatlar CIP Salonu'nda Japon mutfağından sonra bugün de Hint mutfağını yolcularının beğenisine sundu.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları, uçuş gerçekleştirdiği ülkelerin dünyaca ünlü lezzetlerini Lounge İstanbul özel yolcu salonunda misafirlerine sunmaya devam ediyor.

Bayrak taşıyıcı havayolu, geniş uçuş ağını daha yakından tanıtabilmek ve alternatif yiyecek ikramında bulunabilmek amacıyla; geçtiğimiz günlerde Japon mutfağının en ünlü yemeklerinden Teppanyaki ile başlangıç yapmıştı.

Bu hafta itibariyle de Hint mutfağının ünlü “Tavuk Tikka Masala” (yanında Beluga Mercimekli Sos ve Basmati Hint pilavı)  yemeği ile devam eden dünya mutfağı servisleri TURKISH DO & CO’nun marifetli şefleri tarafından hazırlanıyor.

Lounge İstanbul özel yolcu salonunda Çin, Hindistan ve Japonya mutfağının beğenilen yemekleri haftalık rotasyonlar ile yolcuların deneyimine sunuluyor.

Yemeklerin hazırlanması ve sunumu, özel yolcu salonunun üst katında bulunan ızgara standında gerçekleşiyor.

THY'nin yeni hizmeti hakkında açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Özel yolcu salonu anlaşmalar müdürü Mustafa Şencan; 'Geçtiğimiz haftalarda Japon mutfağıyla başladığımız dünya mutfağına bu hafta da Hint mutfağını ekledik. Yolcularımızdan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Tabi Hint mutfağımız sadece Hintli yolculara değil dünyanın dört bir yanından ağırladığımız yolcularımızın beğenisine sunuluyor. Gelecek hafta Çin mutfağını da tanıtacağız. Yolcularımızdan gelen talebe göre yeni mutfakları da ekleyebiliriz' dedi.

©AirportHaber










 

THY Hint mutfağını tanıttı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Körili olsun şefim ~ 7 yıl önce
Ver coşkuyu körili körili koksun herkesssAllahh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yemek guzel degil gibi ~ 7 yıl önce
Abla kizmis baksaniza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil airlinessss ~ 7 yıl önce
bu zat, thy'ye ne zaman,nasıl girmiş de sonradan yandaşlar için yaratılan bu müdürlüklerden birine nasıl müdür olmuş,kul hakkı yemiş mi yememiş mi onu da poz vererek açıklasa ya !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makam ~ 7 yıl önce
Eşe dosta destek olmak için ne makamlar bulmuşlar. Yaratıcı THY. Hint mutfağının altında da bon apetit yazıyor. Eyy THY kurumsal biraz vizyon lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pöti ~ 7 yıl önce
bonapöti hintçede afiyet olsun demektir cahil!!!
Vah Vah ~ 7 yıl önce
Emirates varken THY'nin Hindistan pazarindan yolcu calmasi, isterse tum lounge Hint yemegi sunsun imkansiz. Ayrica Hint mutfagi kadar igrenc bir mutfak var midir bilemorum. Ayrica les gibi kokarlar bu mutfak yuzunden erkek kadin farketmez, igrenc bir irk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 7 yıl önce
bu mutfağı iyi bilirim , en kıral yemekleri kuyu kebabıdır ! resimlerde görüldüğü gibi dana çevirme ve döner de tüketilmektedir , hint ağalisi mercimek ve bulgur pilavından nefret etmektedirler ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.l ~ 7 yıl önce
Guzel yemek yaparim. ilan koysalar keske.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Y. ~ 7 yıl önce
iiiiiii hint mutfagi denemistim , bebek gibi kusmustum hepsini. Aram yok. Insanin bagirsak sistemini alt ust ediyo. Turk mutfagi varmisken napican hint i. En guzel Turk mutfagi, ev yemekleri. Pirinc, kuru fasulye ve yohurt.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tumuz ~ 7 yıl önce
Yogurttur o.
SusuzHotcup ~ 7 yıl önce
Arkadaş niye eli cebinde poz vermiş onu anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uln ~ 7 yıl önce
Bu yaz sonu batacaksın halen boktan işer peşindesin.. süşün şu milletin yakasından bee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 7 yıl önce
Sen necisin be Adam ? Düşman mı ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000