10 Haziran 2017, Cumartesi 13:30:48

THY ilk 15 şirket arasında

Türk Hava Yolları, ICAO'nun aylık raporunda ilk 15 havayolu şirketi arasına girdi.
  • Selamlar, Arkadaslar oncelikle herkezin Ramazani hayirli olsun dileklerimle yorumuma baslayim. Yikici olmayin, yapici olun. Ufak tefek surunlar varsa ki her sirketde olur, bunlari birlikde cozme yolalarini arayin ve cozum uretici bir dusunce, yapi, hal ve hareket ile sorunlarin ustunden gelin. Unutmayin bir tahane THY miz var, oda biz Turk milletinin gururudur. Bunu ben 54 yasinda ve 54 yasimin 48 senesini Avustralyada yasayan bir Turk vatandasi olarak sirlere sesleniyorum. Insa Allah THY yi Avustralya semalarinda gormek bu aciz kardesinize nasip olur. Selam ve dua ile. Mutlu Canata
  • ancak torpil,hemşehricilik,adam kayırma,insan ayırma,haksızlık konularında ilk 15 içine girebilir hatta uzak ara 1. olur.
  • İnsanları hayatından bezdirdiniz, işini severek yapan K/m arkadaşlarımı tenzih ediyorum ama çok büyük bir çoğunluk mutsuz, asık suratlı kıskanç ve nefret dolu. Briefinde piskopat gibi suratına bakan steaward mı dersin açığını yakalayayım da açığımı kapatayım derdinde olan kezbanlar mı...
  • dostlar alışverişte görsün
  • Bilal Bey, Her Twitter'da şu Take Off başladı kelimesini kullanma.İnanki samimi değilisin.Sıkıcı odu.Kabak tadı verdi artık.Milletle alay etme..
  • Hep inislerdeyiz haci abi biz eve haciz gelmese bari. O borc dusunen kafayla nasil bakim yapilir. Kaptan da gelsin motora yag atan kiz yuklesin instagrama. Oooofof
  • Insanlar emeginin karsiligini istemeye utanir korkar oldu.Boyle bir adalet olmamali.
  • Insanlar emeginin karsiligini istemeye utanir korkar oldu.Boyle bir adalet olmamali.
  • Yorumlara bakıyorum zam isteyenler var hala. Bu şirket daha ne yapsın size. Allah razı olsun bol bol veriyor zaten. Ülkemize şirketimize Allah yardım etsin dış güçler karşısında.
  • HAKKINI YEDİĞİNİZ, BEKLETTİĞİNİZ, DALGA GEÇER GİBİ "KABİN MEMURLARI GÜNÜNDE" OLUMSUZ MESAJI ATTIĞINIZ ONLARCA İNSANIN VEBALİNİ NE ZAMAN TAKE OFF YAPACAKSINIZ ACABA? !!

Türk Hava Yolları, ICAO'nun aylık raporunda ilk 15 havayolu şirketi arasına girdi.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi Twitter'dan yaptığı duyuruda THY'nin başarısına dikkat çekti. ICAO'nun aylık raporunda Türk Hava Yolları'nın RPK (Revenue Passenger-Kilometres) sıralamasında ilk 15 havayolu şirketi arasına girdiğini açıkladı.

THY ilk 15 şirket arasında

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

mutlu Canata ~ 7 yıl önce
Selamlar, Arkadaslar oncelikle herkezin Ramazani hayirli olsun dileklerimle yorumuma baslayim. Yikici olmayin, yapici olun. Ufak tefek surunlar varsa ki her sirketde olur, bunlari birlikde cozme yolalarini arayin ve cozum uretici bir dusunce, yapi, hal ve hareket ile sorunlarin ustunden gelin. Unutmayin bir tahane THY miz var, oda biz Turk milletinin gururudur. Bunu ben 54 yasinda ve 54 yasimin 48 senesini Avustralyada yasayan bir Turk vatandasi olarak sirlere sesleniyorum. Insa Allah THY yi Avustralya semalarinda gormek bu aciz kardesinize nasip olur. Selam ve dua ile. Mutlu Canata

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mutlu bey ~ 7 yıl önce
Sorunlar ufak tefek değil oldukça büyük sizin oralarda ne görmeye ne de duymaya alışık olmadığınız cinsten. Mesela sizin orada torpil,hemşehricilik yani bu perth'li şu brisbane'li falan deniliyor mu, insan ayırma,kayırma,senden,benden,şuralı,buralı,namaz kılıyor,kılmıyor ya da kiliseye gidiyor,gitmiyor diye kavramlar var mı varsa ne ölçüde? Ve de haksızlık,adaletsizlik,kul hakkı yeme var mı varsa ne oranda ? Sıradan bir adam,tecrübesiz,bilgisiz biri sırf iktidar partili diye devlet kurumuna sokulup uzman,şef,müdür vs yapılıyor mu ? Bunlara iş vermek için iktidar partili olmayanlar işten atılıyor mu ? İnsanların birbirlerine kutuplaştırıldığı,ayrıştırıldığı,kul hakkının yendiği bir şirket başarılı olabilir mi ? Ettiği dünya zarardan belli olamadığı ama kimin umurunda ?
tehaye ~ 7 yıl önce
ancak torpil,hemşehricilik,adam kayırma,insan ayırma,haksızlık konularında ilk 15 içine girebilir hatta uzak ara 1. olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AIDIYET ~ 7 yıl önce
İnsanları hayatından bezdirdiniz, işini severek yapan K/m arkadaşlarımı tenzih ediyorum ama çok büyük bir çoğunluk mutsuz, asık suratlı kıskanç ve nefret dolu. Briefinde piskopat gibi suratına bakan steaward mı dersin açığını yakalayayım da açığımı kapatayım derdinde olan kezbanlar mı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atma ziya ~ 7 yıl önce
dostlar alışverişte görsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artı ~ 7 yıl önce
Bilal Bey, Her Twitter'da şu Take Off başladı kelimesini kullanma.İnanki samimi değilisin.Sıkıcı odu.Kabak tadı verdi artık.Milletle alay etme..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik B1 ~ 7 yıl önce
Hep inislerdeyiz haci abi biz eve haciz gelmese bari. O borc dusunen kafayla nasil bakim yapilir. Kaptan da gelsin motora yag atan kiz yuklesin instagrama. Oooofof

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hy ~ 7 yıl önce
Insanlar emeginin karsiligini istemeye utanir korkar oldu.Boyle bir adalet olmamali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 7 yıl önce
2 yillik mezunu teknik personeli 10 bin maaş neyine yetmiyor. Tgs ye gelince, havasa gelince resmen kusuyorsunuz . Akşama kadar %55 nin goygoy da. Cıvata sık malı götür.
Teknik ~ 7 yıl önce
Hangi 2 yillik menzun 10 bin aliyormus teknikte ya çok biliyorsan söyle de bizde oraya başvuralım lisansli halde 10 bine şükreder hale geldi insanlar saçma sapan konuşma burada.
Hy ~ 7 yıl önce
Insanlar emeginin karsiligini istemeye utanir korkar oldu.Boyle bir adalet olmamali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah razı olsun ~ 7 yıl önce
Yorumlara bakıyorum zam isteyenler var hala. Bu şirket daha ne yapsın size. Allah razı olsun bol bol veriyor zaten. Ülkemize şirketimize Allah yardım etsin dış güçler karşısında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Martian ~ 7 yıl önce
HAKKINI YEDİĞİNİZ, BEKLETTİĞİNİZ, DALGA GEÇER GİBİ "KABİN MEMURLARI GÜNÜNDE" OLUMSUZ MESAJI ATTIĞINIZ ONLARCA İNSANIN VEBALİNİ NE ZAMAN TAKE OFF YAPACAKSINIZ ACABA? !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000