06 Mayıs 2017, Cumartesi 23:47:55

THY kabin memurları havada halay çekti

Muş'un Varto ilçesinden bir etkinlikte sahne almak için İstanbul'a gelen '11 Köyün Koro ve Orkestrası' üyesi çocuklar uçakta hosteslerle birlikte şarkı söyleyip halay çekti.
  • Nekadar minnoooooos :)
  • KHB LIĞI MAKAMI YENİ ADINI KABİN HALAY BAŞI OLARAK DEĞİŞİMİNİ NEVİN HANIMA TEKLİF ETTİLER Mİ ACABA:) MALUM BU DURUMDA KENDİSİ HALAYBAŞI OLACAK
  • 2-3 çocuğa güzel bir an yaşatmışlar diye bir asmadığınız kaldı insanları.Robot değiliz insanız biz? Seni evladına benzeyen yolcuyla ağlar,kargoda cenazesi olan aile ile empati kurarız yeri gelincede cocukla cocukta oluruz.Amma acımasızsınız!
  • Biri de demiyor ki aga bu nedir.
  • tgsye halaybaşı alımı var mı ?
  • Bu hostes tayfasini son gunlerde cok buyutur oldu airporthaber. Ee yani ? Nedir verilmek istenen mesaj ?
  • Çekin bakalım çekin lorke lorke lorke.. Qatar THY'yi alıp sizi kapının önüne koyunca ne çekeceksiniz.. Bu memurlardan sadece yüzde 10'luk bir kısım ile devam edilecek ve yabancı kalifiye memur alımı yapılacak, qatar kendi tecrübeli memurlarını istanbul base yapacak.. sadece KRB chefimin önderliğinde 12 prestijli hatın parlayan yıldızları biz flying service chefler kalacağız.. lorke lorke lorke lorke amirim lorke.. lorke lorke lorke lorke memurum lorke..
  • Harmandali istiyoruz.
  • Pegasus kabin memuru yapsa nerede bu işin ağırlığı, nerede güvenlik, nerede s.o.p diyip aglanirdiniz burda. Pegasus a linç politikası baslatirdiniz.
  • Bende Anadolujet uçuşlarında havada ateş çemberinden atlıyorum.

Muş’un Varto ilçesine bağlı Hamurpet Ortaokulu’na 3 yıl önce atanan İzmirli Müzik Öğretmeni Aslı Tanrıkulu’nun öğrencileriyle birlikte kurduğu ’11 Köyün Koro ve Orkestrası’, Türk Hava Yollarına (THY) ait uçakla İstanbul’a geldi.

Maltepe Belediyesi ve Sansev tarafından organize edilen, İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’nde sahne almak üzere İstanbul’a gelen orkestra grubunun üyelerinin uçakta verdiği müzik ziyafeti renkli görüntülere sahne oldu.

Şarkılar eşliğinde eğlenen öğrencilere, uçakta görevli hostesler de ‘Lorke Lorke’ türküsüne eşlik ederek halay çekti. Yaşanan renkli anlar cep telefonu kameralarına böyle yansıdı.

THY kabin memurları havada halay çekti

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

Amanda ~ 7 yıl önce
Nekadar minnoooooos :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KHB:Kabin Halay Başı? ~ 7 yıl önce
KHB LIĞI MAKAMI YENİ ADINI KABİN HALAY BAŞI OLARAK DEĞİŞİMİNİ NEVİN HANIMA TEKLİF ETTİLER Mİ ACABA:) MALUM BU DURUMDA KENDİSİ HALAYBAŞI OLACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acımasız! ~ 7 yıl önce
2-3 çocuğa güzel bir an yaşatmışlar diye bir asmadığınız kaldı insanları.Robot değiliz insanız biz? Seni evladına benzeyen yolcuyla ağlar,kargoda cenazesi olan aile ile empati kurarız yeri gelincede cocukla cocukta oluruz.Amma acımasızsınız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Biri de demiyor ki aga bu nedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peki ~ 7 yıl önce
tgsye halaybaşı alımı var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzsuz Pilot ~ 7 yıl önce
Bu hostes tayfasini son gunlerde cok buyutur oldu airporthaber. Ee yani ? Nedir verilmek istenen mesaj ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stw ~ 7 yıl önce
Hostes tayfası dediğin senin mamanı önüne koymadığında dünya başına yıkılıyor ama beyfendi. Cimriliğin kaleminede dökülmüş bak hadi bi ıslak mendille siliver. Kendi tipine bakmadan salyalarını akıtarak baktığın hostesler içeride 200 kişinin derdini çektikten sonra bide senin egolarını çekmek sorunda. Sen yayıla yayıla otururken içeride , o pis karnını doyur diye tepsini içeceğini hazırlıyor. Daha bi su bile içmeden senin sıcak içeceğini getiriyor sana. Biraz el insaf! Bu kadarda düşmanlık olmaz. Ekip olabilmek başka şey. Bigünde kabin ekibine elin dolu gel, bi güzellil yap cimriliğinden arınıp senide büyütsünler burada. Ben sana rumuz buldum CimriEgoFo :) beynini kullanmada da cimrisin:)
Fschagen Ayazimov Tekinoviç ~ 7 yıl önce
Çekin bakalım çekin lorke lorke lorke.. Qatar THY'yi alıp sizi kapının önüne koyunca ne çekeceksiniz.. Bu memurlardan sadece yüzde 10'luk bir kısım ile devam edilecek ve yabancı kalifiye memur alımı yapılacak, qatar kendi tecrübeli memurlarını istanbul base yapacak.. sadece KRB chefimin önderliğinde 12 prestijli hatın parlayan yıldızları biz flying service chefler kalacağız.. lorke lorke lorke lorke amirim lorke.. lorke lorke lorke lorke memurum lorke..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 7 yıl önce
Olm harbiden ciddi eksik sizde herkeste olmasi gereken. Krb şefini öperim gözlerinden
lorke ~ 7 yıl önce
sen çok konuşmada arkaya yardıma git lorke lorke.
Aşcı ~ 7 yıl önce
Senin babanida sevmezdim aşci...
Tatata ~ 7 yıl önce
Fakirin ekmeği umut,pamuk ipliğine bağlı bir iş kolundan yorum:))
Sevgili flying service chef ~ 7 yıl önce
Bu fikirlerini uçuşların esnasında ekiplerlede paylaşsana
...... ~ 7 yıl önce
KRB bir deterjan markası değildir xD
Mizahbu ~ 6 yıl önce
Bu arkadaşın yorumları her zaman ki gibi güldürüyor. Yazdıkları her konu ile dalga geçmedir. Ciddi değildir. Her paragrafında dalga geçiyor. Mizah yapıyor. O pencereden bakınız lütfen. Yigidim beni bul. Hayranların seni merak ediyor.
Egecik ~ 7 yıl önce
Harmandali istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunu ~ 7 yıl önce
Pegasus kabin memuru yapsa nerede bu işin ağırlığı, nerede güvenlik, nerede s.o.p diyip aglanirdiniz burda. Pegasus a linç politikası baslatirdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Homo Sabihus ~ 7 yıl önce
Bende Anadolujet uçuşlarında havada ateş çemberinden atlıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000