04 Mayıs 2017, Perşembe 19:08:53

THY kabin memurlarından tiyatro oyunu

Türk Hava Yolları kabin memurları, THY Kabin Hizmetleri Başkanlığı ve Eğitim Başkanlığı tarafından yürütülen Sezgisel Öğrenme projesi kapsamında hazırlanan interaktif tiyatro gösterisi yaptı.
  • Türk Hava Yolları Türkiye'de yaşayan her gencin hayalidir bu hayale ulaşamayan insanların saldırganlıklarını birtürlü anlayamıyorum.. arkadaşlarımız ne kadar güzel bir işe imza atmışlar hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum.. boş işlerle uğraşmak yazmışlar ne demek bu? Ne kadar donanımlı,yetenekli arkadaşlarımız aramızdalar...Thy personeli olmaktan gurur duyuyorum bu saldıran arkadaşlarımıza da inşallah bir gün Thy'de çalışmak nasip olur da aidiyet duygusunu yaşarlar.
  • bu seçmeler nerede ne zaman yapıldı?bilgilendirilmedik? yine seçme derken torpillilermi alındı acaba? bu nasıl iştir?
  • Suraya şirket durumunu, içimizde yaşadığımız sıkıntıları, parayı, zammı, siyaseti yazabilen tüm arkadaşlarımı kınıyorum. Tüm türkiye senin zam alamadığını bilmek zorunda zaten... hadi onu da geçtim orada emek verip aylarca çalışmış insanlara torpilli yazılmış. Arkadaşım oturup maillerini vaktinde okusaydın da sen de başvursaydın belki orada olurdun. Başkalarına saygınız yok bari kendinize olsun da şurada küçük düşmeyin. Oradaki tüm arkadaşlarımı, amirlerimi, hocalarımı tebrik ederim. Sevgiler saygılar
  • Insanlar ortamin gerginliginden guluyor heralde
  • Bu tiyatro olayini bir calisan olarak nasil duymadim cok uzuldum keske hepimizin haberi olsa ve oradaki yetenekli arkadaslarimizin yaninda olabilseydik.Tebrikler arkadaslar
  • Hemen soruşturma açılmalı.. 15 temmuz hiç bahsedilmemiş... Neden? Niçin? Sonuçta en büyük tiyatro .. Yazan , oynayan belli...gemicikler , ayakkabı kutuları, saraydakiler ...
  • Güzel bir organizasyon fakat benim dikkatimi çeken nokta yolcuların duygularını anlamak için yapılan bir tiyatro olarak değerlendirilmesi. Peki kabin memurlarinin duygulari ne olacak?
  • Eğitimin bu tür aktivitelerle desteklenmesi çok güzel ve başarılı olmuş. Emeği geçenleri tebrik ediyorum
  • Vay kankamizda orada severem takipteyiz mor gömlekli
  • Hepsini tebrik ediyorum,çok başarılı bir iş gerçekten. Gülen yüzler görmek,emek ve yaratıcılık bunların desteklendigini görmek şahane.

Türk Hava Yolları kabin memurları, THY Kabin Hizmetleri Başkanlığı ve Eğitim Başkanlığı tarafından yürütülen Sezgisel Öğrenme projesi kapsamında hazırlanan interaktif tiyatro gösterisi yaptı.

Yaklaşık 6 aydır hazırlanan oyunun bugün Turkish Aviation Academy binasındaki 15 Temmuz Amfisi'nde galası yapıldı.  Türk Hava Yolları personeline yönelik düzenlenen interaktif tiyatroda tek perde ile 8 farklı oyun oynanıyor. 

"Kabin Bir Sahnedir" sloganıyla düzenlenen interaktif tiyatronun yönetmen ve oyuncularının tamamı Türk Hava Yolları (THY) personelinden oluşuyor. Uzun bir prova süresinin ardından bugün izleyicisi ile buluşan tiyartoda "Amiyim Amiyim", "En Tatlı Uyku", "Charlie", "Robot Hava Yolları", "En Vasat Yolcu Yarışması", "Stand By Amir", "Seçeneksizsiniz" ve "Askeriye" başlıklı oyunların senaryoları ve yönetmenliği THY personelleri tarafından yapıldı. 

THY Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak ve Eğitim Başkanı Doç. Dr. Kemal Yüksek'in önderliğinde düzenlenen oyunun ilerleyen dönemlerde Türkiye turnesine de çıkabileceği belirtildi. 

Yüzlerce kişi arasından seçilen 24 gönüllü kabin memurunun yazıp, yönetip, oynadığı oyunun galasına THY Yönetim Kurulu İlker Aycı da eşlik etti.



























THY kabin memurlarından tiyatro oyunu

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Kabin amiri ~ 7 yıl önce
Türk Hava Yolları Türkiye'de yaşayan her gencin hayalidir bu hayale ulaşamayan insanların saldırganlıklarını birtürlü anlayamıyorum.. arkadaşlarımız ne kadar güzel bir işe imza atmışlar hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum.. boş işlerle uğraşmak yazmışlar ne demek bu? Ne kadar donanımlı,yetenekli arkadaşlarımız aramızdalar...Thy personeli olmaktan gurur duyuyorum bu saldıran arkadaşlarımıza da inşallah bir gün Thy'de çalışmak nasip olur da aidiyet duygusunu yaşarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden ~ 7 yıl önce
bu seçmeler nerede ne zaman yapıldı?bilgilendirilmedik? yine seçme derken torpillilermi alındı acaba? bu nasıl iştir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin memuru ~ 7 yıl önce
Suraya şirket durumunu, içimizde yaşadığımız sıkıntıları, parayı, zammı, siyaseti yazabilen tüm arkadaşlarımı kınıyorum. Tüm türkiye senin zam alamadığını bilmek zorunda zaten... hadi onu da geçtim orada emek verip aylarca çalışmış insanlara torpilli yazılmış. Arkadaşım oturup maillerini vaktinde okusaydın da sen de başvursaydın belki orada olurdun. Başkalarına saygınız yok bari kendinize olsun da şurada küçük düşmeyin. Oradaki tüm arkadaşlarımı, amirlerimi, hocalarımı tebrik ederim. Sevgiler saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik deil ~ 7 yıl önce
Insanlar ortamin gerginliginden guluyor heralde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy Tebrikler ~ 7 yıl önce
Bu tiyatro olayini bir calisan olarak nasil duymadim cok uzuldum keske hepimizin haberi olsa ve oradaki yetenekli arkadaslarimizin yaninda olabilseydik.Tebrikler arkadaslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Hemen soruşturma açılmalı.. 15 temmuz hiç bahsedilmemiş... Neden? Niçin? Sonuçta en büyük tiyatro .. Yazan , oynayan belli...gemicikler , ayakkabı kutuları, saraydakiler ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bozuksun A9 ~ 7 yıl önce
Vietnam savaşını konu alan kahramanlık oyunları daha hoşuna gider senin. Ya da barış getiren uçak gemileri, silah kutuları ve beyaz saray. Ağzın açık alkışlardın. Senin medet umdukların bunlar belli ki.
Bir öğrenci ~ 7 yıl önce
Güzel bir organizasyon fakat benim dikkatimi çeken nokta yolcuların duygularını anlamak için yapılan bir tiyatro olarak değerlendirilmesi. Peki kabin memurlarinin duygulari ne olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sami Avigdor ~ 7 yıl önce
Eğitimin bu tür aktivitelerle desteklenmesi çok güzel ve başarılı olmuş. Emeği geçenleri tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hostesbey oglum ~ 7 yıl önce
Vay kankamizda orada severem takipteyiz mor gömlekli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Hepsini tebrik ediyorum,çok başarılı bir iş gerçekten. Gülen yüzler görmek,emek ve yaratıcılık bunların desteklendigini görmek şahane.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000