14 Mart 2017, Salı 09:58:00

THY personel alacak

Türk Hava Yolları, bilgi teknolojileri alanında personel alımı yapacağını duyurdu.
  • Merhaba,Ne bir millet vekili torpilim var ne de siyasetçi tanıdığım. 1 önceki bilgi teknolojileri ilanına başvurmuştum. Süreç bitti ve teklif geldi. Çlaıştığım şirkete göre daha az maaş teklif edildi ancak dikkat çekmek istiyorum teklif geldi. Evet bahsettiğiniz kriterlerle de alım yapılıyor olabilir ancak sıradan bir aday da değerlendiriliyor.
  • Kriterlerde eksik bilgiler dikkatimi çekti. - AKP ilçe teşkilatlarından en az 2 referans yazısı getirmek. - Minimum 1 milletvekili tanıyor olmak. - THY'de çalışmaya başladıktan sonra, yandaş olmayanlardan tüm içtenliğiyle nefret edebilecek yetenekte olmak.
  • "01.01.1979 tarihinden sonra doğmuş olmak" ibaresinin anayasaya ve eşitlik ilkesine aykırı olduğunu düşünüyorum. Nedir yani, 37 yaşını geçenler bu ülkede bir daha işe giremesin mi?
  • Ne İngilizcem var ne de elle tutulur bir vasfım ama ah parti gençlik kollarına üyeyim default olarak lazlık falan tamam sansım ne kadar abiler ise alınır miyim sizce ?
  • Thy bunyesine tgs den 100 kisi aldi sozde 25 kisiydi oldu 100 kisi ist istasyonundan thy ye giren insanlarin 60kusuru rizenin findiklisindan bu nasil oluyor.milletin ekmegiyle hakkiyla oynamayin. Her yer torpil oldu.
  • Milletin dini imanı para olmuş
  • thy once davalarini kazanan temmuzda haksiz yere attigi 211 kisiyi ise geri alsin tecrube ise tecrube deneyim ise deneyim hak yiyenler elbet bir gun cezasini cekecektir
  • Sanki mühendis alıyorlar, aynı nitelikler aldığınız torpilli adamlarda da var mı ?
  • Kabin memur ilani koyun ve yas kriteri yukselsin 1980 olsun. Thy sayfayi favori olarak ekledim. pls thy duy sesimi.
  • Çevre mühendisiyim baş vuru yapabilirmiyim ?

Türk Hava Yolları, bilgi teknolojileri alanında personel alımı yapacağını duyurdu.

Resmi internet sitesi üzerinden bir alım ilanı yayınlayan THY, başvuru şartları ve kriterleri belirledi.

THY'den yapılan duyuruda:

Genel Kriterler

T.C. vatandaşı olmak,
01.01.1979 tarihinden sonra doğmuş olmak,
Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği 2 yıl tecilli olmak,
Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak,
Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak,

Seyahat engeli olmamak; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak,

En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin; Adli Bilişim Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar-Enformatik, Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilişim Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Elektrik ve Elektronik Mühendisliği), Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri Ürünleri Tasarımı (Endüstriyel Tasarım), Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Enformasyon Teknolojileri, Enformatik, Görsel İletişim Tasarımı, Grafik Tasarımı, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, İşletme Enformatiği, İşletme Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Üretim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yazılım ve Bilişim Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden lisans derecesinde mezun olmak (Yurt dışı üniversitelerden mezun olan adayların bu bölümler için YÖK denklik belgesini ibraz etmesi zorunludur.),

İngilizce seviyesinin 13.03.2015 tarihi itibariyle en az aşağıdaki değerlerde olduğunu belgeleyebilmek ya da THY A.O.’nun yapacağı dil sınavında başarılı olmak,

TOEFL (IBT) : 79
IELTS (Academic): 6.5
YDS: 75

Aranan Nitelikler

İletişim ve koordinasyon yeteneğine sahip, takım çalışmasına yatkın, motivasyonu yüksek,

Araştırmayı, öğrenmeyi ve keşfetmeyi seven,

Teknolojiyi ve yenilikleri takip eden,

Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip olan çalışma arkadaşları arıyoruz.

İlgilendiğiniz rolün linkini tıklayarak rol tanımları hakkında bilgi alabilirsiniz.

BÜYÜK VERİ VE İŞ ZEKASI UZMANI
İŞ ANALİSTİ
YAZILIM UZMANI (JAVA)
YAZILIM UZMANI (MAINFRAME PROGRAMLAMA)
MOBIL YAZILIM UZMANI (IOS & ANDROID DEVELOPER)
KULLANICI DENEYIMI UZMANI (UX DESIGNER)
WEB ÖN YÜZ GELİŞTİRME UZMANI (FRONT END DEVELOPER)
DİJİTAL İNOVASYON ve YAZILIM GELİŞTİRME UZMANI
BİLGİ GÜVENLİĞİ ve PENTEST UZMANI
PROJE YÖNETİCİSİ
BT ALTYAPI VE OPERASYON PERSONELİ
SAP FONKSİYONEL DANIŞMANI

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru yapanların başvurusu kabul edilmeyecektir.

İlana başvuru 03.04.2017 ve saat 17.00’a kadar yapılabilecektir.

İlan kriterlerini sağlayan adaylar, Sözel/Sayısal Yetenek ve İngilizce yazılı sınavına davet edilecektir.

İlan kapsamında 100 kişi istihdam edilecek olup sınavda başarılı olan adaylardan en yüksek puandan başlanarak istihdam edilecek aday sayısının 3 katı kadar aday mülakata davet edilecektir. Başarılı olan son aday ile aynı puanı alan diğer adaylar da mülakata davet edileceklerdir.

Çalışma yeri İstanbul olup çalışma süresince THY A.O.’nun operasyonun olduğu tüm yerlerde görevlendirme yapılabilir.
Mülakat öncesinde adayların yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir.

Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak olup işe başlama belgeleri hazırlamaları istenecek ve adayın istenen belgeleri teslim etmesi akabinde istihdam süreci tamamlanacaktır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ...

THY personel alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Gözde ~ 7 yıl önce
Merhaba,Ne bir millet vekili torpilim var ne de siyasetçi tanıdığım. 1 önceki bilgi teknolojileri ilanına başvurmuştum. Süreç bitti ve teklif geldi. Çlaıştığım şirkete göre daha az maaş teklif edildi ancak dikkat çekmek istiyorum teklif geldi. Evet bahsettiğiniz kriterlerle de alım yapılıyor olabilir ancak sıradan bir aday da değerlendiriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kriterler? ~ 7 yıl önce
Kriterlerde eksik bilgiler dikkatimi çekti. - AKP ilçe teşkilatlarından en az 2 referans yazısı getirmek. - Minimum 1 milletvekili tanıyor olmak. - THY'de çalışmaya başladıktan sonra, yandaş olmayanlardan tüm içtenliğiyle nefret edebilecek yetenekte olmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 7 yıl önce
Eksiksiz yazmışsın, eline sağlık
Yanlış ~ 7 yıl önce
"01.01.1979 tarihinden sonra doğmuş olmak" ibaresinin anayasaya ve eşitlik ilkesine aykırı olduğunu düşünüyorum. Nedir yani, 37 yaşını geçenler bu ülkede bir daha işe giremesin mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ufuk ~ 7 yıl önce
Doğru yorum zaten yaş 35 üzeri oldumu işverenler ve çok bilenler işe almıyorlar.
Vizyon ~ 7 yıl önce
Bu bir vizyonsuzluk örneği. Avrupa'da proje yöneticisi olmak için 40 yaşını bekliyor insanlar. Ama bizim şirketlerimiz ve görünen o ki THY daha genç proje yöneticisi istiyor çalıştırmak için. İşte bunlar da bizim özel sektörün ve tabiki çalışan insanlarımızın genel sorunu. Bir an önce tepeye çıkayım.
TOPLANIN ABİLER YARDIM PLS ~ 7 yıl önce
Ne İngilizcem var ne de elle tutulur bir vasfım ama ah parti gençlik kollarına üyeyim default olarak lazlık falan tamam sansım ne kadar abiler ise alınır miyim sizce ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimi tanıyon? ~ 7 yıl önce
Ak partili olmak yetmiyor kimi tanıyon o önemli .Lazlık bir yere kadar kurtarır da yetmez .
Esb ~ 7 yıl önce
Thy bunyesine tgs den 100 kisi aldi sozde 25 kisiydi oldu 100 kisi ist istasyonundan thy ye giren insanlarin 60kusuru rizenin findiklisindan bu nasil oluyor.milletin ekmegiyle hakkiyla oynamayin. Her yer torpil oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah Allah ya ~ 7 yıl önce
Milletin dini imanı para olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zanzibar ~ 7 yıl önce
thy once davalarini kazanan temmuzda haksiz yere attigi 211 kisiyi ise geri alsin tecrube ise tecrube deneyim ise deneyim hak yiyenler elbet bir gun cezasini cekecektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bune ~ 7 yıl önce
Sanki mühendis alıyorlar, aynı nitelikler aldığınız torpilli adamlarda da var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aday ~ 7 yıl önce
Kabin memur ilani koyun ve yas kriteri yukselsin 1980 olsun. Thy sayfayi favori olarak ekledim. pls thy duy sesimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1980 ~ 7 yıl önce
Millet o yasta coktan purser oluyor, bosa hayal kurmayin sirket km yas ortalamasi belli
Aday ~ 7 yıl önce
84 dogumluyum. Her yil denemek icin 1980 demistim. En az 4
Barış ~ 7 yıl önce
Çevre mühendisiyim baş vuru yapabilirmiyim ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 7 yıl önce
Önce Türkçe öğren

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000