07 Haziran 2017, Çarşamba 09:11:12

THY Samsun yolcularını uyardı

Türk Hava Yolları, bakım çalışmaları nedeniyle 1 Ağustos- 31 Ekim tarihleri arasında uçuşlara kapatılacak olan Samsun Havalimanı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.
  • Kardeşlerim ben yeni bilet aldım Samsung şarj çarşamba ve geri dönüş viyana viyana Samsun aldım yeni ve biri Ağustos 2017 dokuzuncu ayın 31'inde ağa dokuzuncu ayın 1'ine kadar açıktır ve tarifeli uçakla devamlı ekipler 1 Eylül'e kadar Türk hava yolları öyle öngörmüş
  • THY yolcularını uyaracağına, Merzifon meydan personelini uyarsın. Yıllardır full dolu çalışan tarifeyi hile hokkabazlıkla değiştiriyor. Full dolu olan 06:55 MZH-IST gidiş, 23:30 IST-MZH Tarifesini 10:30 -1305 yapmak kimin aklıdır acaba? Fetö gibi zarar vermeye çalışanlarmı var? Pegasusun ekmeğine yağ sürüyor. MZH personeli ekmek yediği THY'ye ihanet ediyor.
  • Uyyyy nasi gideceğuz şimdu istanbula?
  • Vali Zil takip oynasin
  • Yaz sezonunda havalimanını 3 ay kapatmak nasıl bir aymazlıktı? Pistteki çökmelerin yasal limite ulaşmak üzere olduğu söyleniyor, o zaman neden ertelendi onarım?
  • Neguzel kış sezonunda yapacaklardı. Iptal ettirdiler gurbetçilerin gelecekleri en yogun zamanda kapatiyorlar şimdi. Oldumu şimdi. Komiksiniz çok
  • Samsun mud nerde goren var mi?

Türk Hava Yolları, bakım çalışmaları nedeniyle  1 Ağustos- 31 Ekim tarihleri arasında uçuşlara kapatılacak olan Samsun Havalimanı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

THY açıklaması:

Samsun Çarşamba Havalimanı'nda yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle 1 Ağustos- 31 Ekim 2017 tarihleri arasında uçuşlara kapalı olacaktır.

Bu noktaya en yakın noktalar olan Sinop, Amasya ve Ordu-Giresun varışlı uçuşlarımızı tercih edebilirsiniz.

Bu noktalardan Samsun’a karşılıklı olmak üzere servisler ücret karşılığı hizmet verecektir. İyi uçuşlar dileriz.

THY Samsun yolcularını uyardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Mehmet ali ~ 7 yıl önce
Kardeşlerim ben yeni bilet aldım Samsung şarj çarşamba ve geri dönüş viyana viyana Samsun aldım yeni ve biri Ağustos 2017 dokuzuncu ayın 31'inde ağa dokuzuncu ayın 1'ine kadar açıktır ve tarifeli uçakla devamlı ekipler 1 Eylül'e kadar Türk hava yolları öyle öngörmüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MZH ~ 7 yıl önce
THY yolcularını uyaracağına, Merzifon meydan personelini uyarsın. Yıllardır full dolu çalışan tarifeyi hile hokkabazlıkla değiştiriyor. Full dolu olan 06:55 MZH-IST gidiş, 23:30 IST-MZH Tarifesini 10:30 -1305 yapmak kimin aklıdır acaba? Fetö gibi zarar vermeye çalışanlarmı var? Pegasusun ekmeğine yağ sürüyor. MZH personeli ekmek yediği THY'ye ihanet ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musa başkan ~ 7 yıl önce
Uyyyy nasi gideceğuz şimdu istanbula?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pasa ~ 7 yıl önce
Vali Zil takip oynasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enes ~ 7 yıl önce
Yaz sezonunda havalimanını 3 ay kapatmak nasıl bir aymazlıktı? Pistteki çökmelerin yasal limite ulaşmak üzere olduğu söyleniyor, o zaman neden ertelendi onarım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaz ~ 7 yıl önce
Neguzel kış sezonunda yapacaklardı. Iptal ettirdiler gurbetçilerin gelecekleri en yogun zamanda kapatiyorlar şimdi. Oldumu şimdi. Komiksiniz çok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tc ~ 7 yıl önce
Samsun mud nerde goren var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Sarayda ,jöleli ile pişpirik oynuyor..
TC ye ~ 7 yıl önce
Lazım mıydı ne yapacan

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000