22 Mayıs 2017, Pazartesi 20:18:14

THY uçağı Muş'tan havalanamıyor

Türk Hava Yolları'nın (THY) Muş-İstanbul seferini gerçekleştirecek olan uçağı havalimanında teknisyen olmaması nedeniyle kalkış yapamıyor.
  • Yaw biz bantciydik hani ne oldu ?
  • Teknik genel müdürü nerede.Sesi kısık herhalde.İlker AYCI umarız el atar bu basit gibi görünen olaya.
  • Anlaşılan tuzun kuru.Özel jetinle gidip geliyorsun.Senin gibiler yüzünden zaten bu hale gelmedikmi.Bu olay bodrumda olsaydı böyle yorum yapmzadın.
  • Biz de okul bittikten sonra kendi memleketim Vanda veya muşta nasıl görev yapabilirim diye uğraşıyorum şirket burdaki teknisyenleri de çekiyor. Sonuç ise bu...
  • Haber içeriğinde kanser hastalari, cocuklar ayakta bekliyor yazarak sanki pilotu suclamissiniz. Kusura bakmayin ama teknikseynin onayini pilot tabikode alacak.
  • haber gayet net dünyanın her yerinde yaşanabilecek normallikte bu kadar konuşulacak ne var sizdeki kafayı anlamıyorum
  • Havalandımı uçak??
  • Kuşlarımız biraz aksidir kusura bakmayın.
  • Özellikle Yeni instagram kabin memurları tekniğin ne iş yaptığını bilmiyor. Bakın bir sürü arkadaşım var kabinde , çoğuna anlatmam gerekiyor. Tekniği sadece ife koltuk diye biliyor, bilmeyenlere söylemiş olalım siz gelmeden tekniğin çoğu işi bitmiş oluyor. Yine bilmeyenlere gelsin ; bir teknisyenin uçabilir demediği bir uçağı geçtim pilotu , şirketin en yetkilisi bile uçuramaz normal şartlarda. Kuş çarpması vb durumlar deftere yazılır ve yetkili teknisyen eğer sorun olmadığı kanaatine varırsa imzalar uçak uçar. Olmaz derse uçak kalır. Bakmayın şirketimizin layık gördüğü üç kuruşluk şalvar ve Tahir'in giydiğimizde :) önemli bir işimiz var yani, bantla mantla değil bizim meslek :)
  • Muşlular biraz sabırsız insanlardır, kesin tartışma çıkmıştır.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Muş-İstanbul seferini gerçekleştirecek olan uçağı havalimanında teknisyen olmaması nedeniyle kalkış yapamıyor.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; TK2692 sefer sayısı ile İstanbul-Muş seferini yapan uçağa iniş sırasında kuş çarptı. Sorunsuz bir iniş gerçekleştiren TY THY uçağı yolcularını indirdikten sonra uçak dönüş seferi için hazırlanmaya başladı. 

TK2693 sefer sayısı ile saat 17.20'de Muş'tan havalanması gereken THY'nin TC-JGU kuyruk tescilli Boeing B737-800 tipi uçağı, pilotun teknisyen onayı beklemesi nedeniyle halen kalkış yapamadı. 

Muş Havalimanı'ndaki tek teknisyenin İstanbul'da olduğu belirtilirken, pilotun da teknisyen onayı olmadan kalkış yapmayacağı öğrenildi. Uçağın kalkış yapabilmesi için Diyarbakır'dan bir teknisyenin karayolu ile Muş'a gelmesi bekleniyor. İstanbul'a gelmek için bekleyen yolcular arasında kanser hastası, yaşlı ve çocuklu yolcuların olduğu ve havalimanının da küçük olması nedeniyle çoğu kişinin ayakta beklediği ifade edildi.



THY uçağı Muş'tan havalanamıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

HARRANLI ~ 7 yıl önce
Yaw biz bantciydik hani ne oldu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asalet ~ 7 yıl önce
Teknik genel müdürü nerede.Sesi kısık herhalde.İlker AYCI umarız el atar bu basit gibi görünen olaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
What ~ 7 yıl önce
Anlaşılan tuzun kuru.Özel jetinle gidip geliyorsun.Senin gibiler yüzünden zaten bu hale gelmedikmi.Bu olay bodrumda olsaydı böyle yorum yapmzadın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen Adayı ~ 7 yıl önce
Biz de okul bittikten sonra kendi memleketim Vanda veya muşta nasıl görev yapabilirim diye uğraşıyorum şirket burdaki teknisyenleri de çekiyor. Sonuç ise bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terkoz ~ 7 yıl önce
Bu daha iyi günler.Kimin ummurunda peki.Birtane gösterin duyarlı yönetici.Nerede muşlu vekiller.
@@@ ~ 7 yıl önce
Haber içeriğinde kanser hastalari, cocuklar ayakta bekliyor yazarak sanki pilotu suclamissiniz. Kusura bakmayin ama teknikseynin onayini pilot tabikode alacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airportyorumcuları ~ 7 yıl önce
haber gayet net dünyanın her yerinde yaşanabilecek normallikte bu kadar konuşulacak ne var sizdeki kafayı anlamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 7 yıl önce
Havalandımı uçak??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muşkuşu ~ 7 yıl önce
Kuşlarımız biraz aksidir kusura bakmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
Özellikle Yeni instagram kabin memurları tekniğin ne iş yaptığını bilmiyor. Bakın bir sürü arkadaşım var kabinde , çoğuna anlatmam gerekiyor. Tekniği sadece ife koltuk diye biliyor, bilmeyenlere söylemiş olalım siz gelmeden tekniğin çoğu işi bitmiş oluyor. Yine bilmeyenlere gelsin ; bir teknisyenin uçabilir demediği bir uçağı geçtim pilotu , şirketin en yetkilisi bile uçuramaz normal şartlarda. Kuş çarpması vb durumlar deftere yazılır ve yetkili teknisyen eğer sorun olmadığı kanaatine varırsa imzalar uçak uçar. Olmaz derse uçak kalır. Bakmayın şirketimizin layık gördüğü üç kuruşluk şalvar ve Tahir'in giydiğimizde :) önemli bir işimiz var yani, bantla mantla değil bizim meslek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trk ~ 7 yıl önce
Teknisyen kardeşim bir pilot olarak saygımız sonsuz size iyiki varsınız siz olmasanız uçurduğumuz uçağın güvenilirliğinden emin olamayız. Havalı burnu yüksek kabinlerin ve diğer kişilerin dediklerine bakmayın siz elinize sağlık.
Tk ~ 7 yıl önce
Herkes sizin gibi düşünse keşke :) Kazasız belasız uçuşlar olsun.
Vatandaş ~ 7 yıl önce
Muşlular biraz sabırsız insanlardır, kesin tartışma çıkmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
roket ~ 7 yıl önce
sabırlı insan kaldı mı ki ülkede?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000