13 Mart 2017, Pazartesi 16:48:11

THY uçağı pist başından döndü

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Köln seferini yapacak olan Airbus 320 tipi uçağı bir yolcunun panik atak krizi geçirmesi üzerine kalkış için bulunduğu pist başından geri dönmek zorunda kaldı.
  • Istanbul - Koln arasinda A320 ile sefer yapilan gunleri de gorduk. Ustelik ucak Neo bile degil :/
  • THYdeki Holllandı kaptan ve II.pilotların çalışma izinlerinin iptal edilip bunların acilen gönderilmesi gerekir.
  • Karaliste olayı uygulanmazsa daha çok döneriz Nerde sıkıntılı adam varsa bize denk gelir abi
  • 1.Çinde cam köprü üzerinde tam ortada bir çinli aşırı korkudan avaz avaz bağırarak gözlerini kapatıp yere yapışmıştı.Vatandaş da uçarım zannetti uçak teker kesince camdan da dışarıyı görünce kayış koptu.Artık o şahıs hiç bir şekilde kendinde değil.Uluslar arası talimata göre pilot gereğini yaptı. 2.A dan B ye yol ne kadar,nekadar yakıt harcanır hesabı yapılır ve risk durumları için limit fazlası alınır. Burada da işte o ek yakıt kullanıldığından tekrar takviye yakıt alınmış.
  • Baslatin artik kardesim su kara liste uygulamasini herkes ucmak zorunda mi ya Hu ? Al iste tek kisinin ugruna yine binlerce lira zarar, magdur olan yolcular, muazzam vakit kaybi. Bir sorum da panik atak hastalarina : kardesim ucaga binmek zorunda misiniz ?
  • Niye yakıt alacak pist başına gidene kadar yakıtı mı bitti
  • Arama neden yapılıyor arkadaş ya ? İlla vakit kaybı yaptıracaksınız ! Uçak yerde değil HAVAda para kazandırır

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Köln seferini yapacak olan Airbus 320 tipi uçağı bir yolcunun panik atak krizi geçirmesi üzerine kalkış için bulunduğu pist başından geri dönmek zorunda kaldı.

Atatürk Havalimanı'ndan saat 15:15'te havalanacak olan THY'nin Almanya'nın Köln şehrine gidecek TK1673 sefer sayılı uçağı pistte havalanmak üzere hareket halindeyken bir yolcu panik atak krizi geçirdi. Bunun üzerine kabin ekibi durumu hemen pilota bildirdi.

Pilot, Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne panik atak bir yolcunun olduğunu bildirerek kalkıştan vazgeçti ve park yerine geri döndü. Panik atak krizi geçiren yolcunun aşağıya indirilmesinden sonra uçakta arama yapıldı. THY Köln uçağında aramanın tamamlanmasının ardından uçak yakıt alarak gecikmeli olarak Köln'e havalanacak.

THY uçağı pist başından döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

THY ~ 7 yıl önce
Istanbul - Koln arasinda A320 ile sefer yapilan gunleri de gorduk. Ustelik ucak Neo bile degil :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hased ~ 7 yıl önce
Niye ki önceden 380 veya 777ile mi yapılıyordu Köln için en fazla 321gitmiştir neo bile değişmiş vs. Vs. Kibir hased
Yabancı ~ 7 yıl önce
THYdeki Holllandı kaptan ve II.pilotların çalışma izinlerinin iptal edilip bunların acilen gönderilmesi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
Karaliste olayı uygulanmazsa daha çok döneriz Nerde sıkıntılı adam varsa bize denk gelir abi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oldu ~ 7 yıl önce
Her sağlık problemi yaşayana kara liste mi uygulayacaksın ? Sırf bir şey demek için demeyin akıllı başlı adamlarsınız. Biri de Hollanda'lı Almanya'lı pilotların görevine son verilsin falan demiş. Şaka mısınız nesiniz arkadaş ?
ONG ~ 7 yıl önce
1.Çinde cam köprü üzerinde tam ortada bir çinli aşırı korkudan avaz avaz bağırarak gözlerini kapatıp yere yapışmıştı.Vatandaş da uçarım zannetti uçak teker kesince camdan da dışarıyı görünce kayış koptu.Artık o şahıs hiç bir şekilde kendinde değil.Uluslar arası talimata göre pilot gereğini yaptı. 2.A dan B ye yol ne kadar,nekadar yakıt harcanır hesabı yapılır ve risk durumları için limit fazlası alınır. Burada da işte o ek yakıt kullanıldığından tekrar takviye yakıt alınmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Offf ~ 7 yıl önce
Baslatin artik kardesim su kara liste uygulamasini herkes ucmak zorunda mi ya Hu ? Al iste tek kisinin ugruna yine binlerce lira zarar, magdur olan yolcular, muazzam vakit kaybi. Bir sorum da panik atak hastalarina : kardesim ucaga binmek zorunda misiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl bir zihniyet ~ 7 yıl önce
senin başına gelseydi böyle konuşurmuydun acaba?
Mesut ~ 7 yıl önce
Niye yakıt alacak pist başına gidene kadar yakıtı mı bitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden arama yapıldı ? ~ 7 yıl önce
Arama neden yapılıyor arkadaş ya ? İlla vakit kaybı yaptıracaksınız ! Uçak yerde değil HAVAda para kazandırır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737NG ~ 7 yıl önce
Kural dostum kural havacilik kural demektir!
Stewardesd ~ 7 yıl önce
İnen yolcu gerçekten panik atak geçirmemiş ve uçağa bomba vb tehlikeli madde bırakıp inmiş olabilme ihtimaline karşı arama yapilmaktadir. Havacilikta hiç birşey boşa değildir. O zaman kaybı dediğiniz şey birçok insanın hayatını kurtarabilir.
Güldüm ~ 7 yıl önce
Havacılık kural demekse sabihada biz tır kaldırıyoruz :D
Dostum ~ 7 yıl önce
Uçağın havada para kazandığını (tabi duya duya olsun o kadar) biliyorsun da, havacılık kurallarını bilmiyorsun. Uçağa birisi binip indiyse, uçakta arama yapılır. Bak bunu da öğren, yarın öbür gün bi haber denk gelir, hemen yapıştırırsın yorumu. Hem sen ona arama değil de bagaj eşleştirme de ki daha da çok bildiğin sanılsın ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000