26 Ağustos 2016, Cuma 09:30:28

THY ve Onur Air 2021'e kadar uzattı

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.ve Onur Air 2012 yılında imzalanan Airbus A320/A321 uçaklarının komponentlerinin bakımları ve ikame yedek komponent desteği sözleşmelerini 2021 yılına kadar uzatıldı.
  • onurun eski günlerine dönebilmesi için eski uçaklarıyla beraber eski çalışanlarınıda (85)liler değiştirmeli.
  • Hayırlı olsun. Onurair zor günler geçiriyor. Umarım tekrar eski güzel günlerine döner.
  • Onumuzdeki uzun donem ve kisa donem zarfinda kesinlikle THYden teknik olarak uzak durulmalidir. Bu apacik bir gercektir. Gunes balcikla sivanmaz. Elinizi vicdaniniza koyun lutfen

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.ve Onur Air 2012 yılında imzalanan Airbus A320/A321 uçaklarının komponentlerinin bakımları ve ikame yedek komponent desteği sözleşmelerini 2021 yılına kadar uzatıldı. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.Genel Müdürü Ahmet Karaman, Onur Air’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cankut Bagana’ya nezaket ziyaretinde bulunmuş ve yapılan törende sözleşmeleri uzatan imzalar atıldı.

Sözleşme kapsamında sağlanacak yedekler ATA listesi esaslı olacak ve hizmetler Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin İstanbul’daki merkezinden ve dünya genelindeki ikmal istasyonlarından sağlanacak. Bakımı yapılacak komponentler ise Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin Sabiha Gökçen Havalimanındaki dünyada eşsiz yeni tesislerinden sağlanacak. Bu sözleşme ile taraflar arasındaki güçlü iş birliği daha da pekiştirildi.

Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’ninsunduğu hizmetlere duyduğu güveni vurgulamış, ddünya lideri bir havacılık bakım merkezinden hizmet alıyor olmalarının mutluluğunu dile getirmiş ve Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin sunduğu yüksek kalitede hizmetlerin Onur Air A320/A321 operasyonu için ideal bir çözüm olduğu için bunu tercih ettiklerini ekledi.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.Genel Müdürü Ahmet Karaman, Onur Air ailesine sözleşmenin uzatılması ve duydukları güven için teşekkür etmiştir. Bu uzun dönemli sözleşme uzatılmasının, sunulan hizmetlerin kalite ve zamanındalığına bir gösterge olduğunu dile getirmiştir. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. tarafından halihazırda dünya üzerinde 700’den fazla uçağa komponent bakım ve yedek desteği hizmeti sunulduğunu ekledi.

THY ve Onur Air 2021'e kadar uzattı

Yorumlar

........ ~ 8 yıl önce
onurun eski günlerine dönebilmesi için eski uçaklarıyla beraber eski çalışanlarınıda (85)liler değiştirmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onair ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun. Onurair zor günler geçiriyor. Umarım tekrar eski güzel günlerine döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Led ~ 8 yıl önce
Onumuzdeki uzun donem ve kisa donem zarfinda kesinlikle THYden teknik olarak uzak durulmalidir. Bu apacik bir gercektir. Gunes balcikla sivanmaz. Elinizi vicdaniniza koyun lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000