17 Mayıs 2014, Cumartesi 12:05:31

THY YARDIM ELİNİ UZATIYOR

Türk Hava Yolları, Soma’da ölen madencilerin yakınlarına yardım için kolları sıvadı.
  • Sayın genel müdürüm Somada hayatını kaybeden işçi kardeşlerimiz de bizim gibi taşeron işçi olarak madende tabiri caiz ise ekmeklerini taştan çıkarıyorlardı hepsine Allah'tan rahmet diliyorum Allah geride kalanlarına sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor sayın genel müdürüm biz büyük bir aileyiz diyerek başlamışsınız mesajınızda ama biz taşeronları ayrı tutmuşsunuz,THY A.O Thy teknik A.Ş HABOM A.Ş diyerek üç ayrı şirket olarak belirtilmiş maıl de yani biz taşeronlar yine dış kapının dış mandalları. Bende taşeron kültür firmasının bir çalışanı olarak bağışta bulunmak istiyorum benimde maaşımdan kesinti yapılsın bilgilerinize arz ederim.
  • THY nin yardim yapmadigini nereden uyduruyorsunuz kasa mi sizde ? Bilip bilmeden ahkam kesmeyin. Calisanlarin yapacagi yardim zorunlu degil yapmayan yapmaz ama ortaligi bulandirip baskalarinin hasenatina engel olmayin genel mudurumuz öncű oluyor sadece... Allah yardim edenlerden de vesile olanlardan da razi olsun.
  • Gerekli yasal düzenlemeyi yapmayan hükümet, gerekli tedbirleri almayan patronlar, ölen işçi, geride kalan ailesi ve tüm maddi külfeti yüklenen biz hayatta kalan çalışanlar. Şovu yapan yöneticiler, parayı veren biz çalışanlar. Bu nasıl bir düzen?
  • eh beya eurolige dortmunta mancestere dunyanın parasını veren thy somada şehit olan madencilere yardım için personelıne mi muhtaç kaldı. yazıklar olsun sponsorluga verilen paralardan birazdan sehitlere yardım edilsin. allah var hepsini goruyor. hepsi biliyor.
  • Yardım nasıl yapılacak? Malum vakıflara mı verilecek?THY NASIL YARDIM YAPILACAĞINI AÇIKLASIN!!!!!!!!!!
  • Bence thy yönetimi yardım miktarını yazmalı..
  • Sayın yöneticelimiz bn bir çalışan olarak bir kere siz bi yardım miktarınızı açıklayın hele o kadar şirketlerimiz var burda saymaya ğerek yok ve her biriniz o şirketlerde ğörev alıyorsunuz ve her biriniz çok şirketen maaş alıyorsunuz ğözümüz yok ALLAH daha çok versin ama siz bir yardım miktarınızı açıklayın zaten çalışanlar üstüne düşeni yapar ama siz bizden toplan yardımları alacaksınız sonra basın önünde thy bu kadar yardım yaptı diye şow yapacaksınız yol öyle bir şey sayın yöneticeler siz benim yaptığım para ile yardım yapma kendi kasandan yardımını yap ben ğider kendi yardımımı yaparım bilmem anladınızmı
  • devletimiz büyüktür, nasıl suriye de kafa kesen yobaz güruhuna, libya da ki işbirlikçi katillere yardımda bulunduysa, soma için de kolları sıvayacaktır.
  • Thy nin kendisi degil de calisanlari yardim ediyor desek daha dogru olur! Herkes tabii ki yardim etsin ama boyle buyuk firmalar calisanlarindan degilde kendi firmalari adina yardim etse cok daha iyi olur.
  • Yorumum cogunuzun hosunuza gitmeyebilir . Sehit madenci kardeslerimizin ailelerine yardim etmek istiyorum ama yardimlarin yerine gideceginden supheliyim maalesef...Bu ulke bana bu guveni verememisse bunun suclusu ben degilim. Ayrica hani ulkemiz guclenmisti hani zenginlesmistik ? Madem oyleysek devlet boyle suphelere mahal vermemek icin tek basina yardimci olmali degil mi ? Japonlar ulkelerindeki nukleer faciadan sonra disardan hicbir yardim kabul etmediler. Bu ulke basbakana 400 milyon dolara ucak ve diger yoneticilerine dunya rekoru 120.000 makam araci alabiliyorsa sehit madencilerimizin ailelerine de baskalarina gerek kalmadan yardimci olabilir. Ayrica Manisa'da gorev yapan vali ve kaymakamlarda son model makam araclarini satarak yardima katkida bulunabilirler ama bunun olabilecegini hic sanmiyorum !

Türk Hava Yolları, Soma’da ölen madencilerin yakınlarına yardım için kolları sıvadı. THY Genel Müdürü Temel Kotil, “THY ailesinin sosyal duyarlılıktaki öncü pozisyonu, madenci kardeşlerimizin ailelerinin yanında olmayı gerekli kılıyor” diyerek çalışanları yardıma çağırdı.

Türk Hava Yolları ile birlikte bağlı kuruluşlar Teknik A.Ş ve HABOM A.Ş, Soma’ya yardım için harekete geçti. Soma’daki acı olayda hayatını kaybeden madencilerin yakınlarına yardım için kolları sıvayan THY, yardım kampanyası başlattı.

Yardım kampanyası, “ Biz büyük bir aileyiz, büyük kanatlarımız var bizim… Soma’da bize ihtiyacı olanlara kanatlarımızı uzatarak yardım kampanyası başlatıyoruz” cümleleriyle çalışanlara duyuruldu.

Kampanyaya katılmak isteyen çalışanlar 8 Haziran’da yatacak ilk maaşlarından ( yurtdışındakiler 8 Temmuz) belirli bir miktarı Soma’daki madenciler için bağışlayacak.

Bu arada THY Genel Müdürü Temel Kotil, hem Soma’daki faciayla ilgili hem de yardım kampanyasına ilişkin bir mesaj yayınladı. Kotil mesajında şu ifadelere yer verdi:

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

“Milletçe 4 gündür hepimizi derinden yaralayan büyük bir acı yaşıyoruz.

Bu elim kazada çok sayıda evladımızı kaybetmenin içimizde yarattığı acıyı tarif etmek mümkün değil.

Kayıplarımıza dualarımızla destek oluyoruz elbette, ancak Türk Hava Yolları ailesinin sosyal duyarlılıktaki öncü pozisyonu, madenci kardeşlerimizin ailelerinin yanında olmayı gerekli kılıyor.

Bugüne dek ülkemizde yaşanan tüm felaketlerde olduğu gibi, Soma faciasının meydana geldiği ilk andan itibaren, başta lojistik hizmetlerimiz olmak üzere kurumsal anlamda üzerimize düşen her görevi ifa ettik ve etmeye devam ediyoruz.

Yaşanan elim kazanın duyulduğu andan itibaren sizlerden yoğun şekilde Soma’ya yardım eli uzatma talebi geldi. Bu konuda yapılacaklarla ilgili olarak birimlerimiz çalışma başlattı.

Kaybettiğimiz madenci kardeşlerimizin ailelerindeki yetimlerimize öncelik vererek Soma’ya yardım elimizi uzatıyoruz. Yardım organizasyonumuzla ilgili açıklamalar, ilgili birimlerimizce bugün duyurulacaktır.

Büyük Türk Hava Yolları ailesi, toplumsal sorumluluğunun bilincinde olarak bu hayırlı görevde tüm desteğini verecektir.

Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah bir daha böyle bir acıyı milletimize yaşatmasın.”

THY YARDIM ELİNİ UZATIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

.... ~ 10 yıl önce
Sayın genel müdürüm Somada hayatını kaybeden işçi kardeşlerimiz de bizim gibi taşeron işçi olarak madende tabiri caiz ise ekmeklerini taştan çıkarıyorlardı hepsine Allah'tan rahmet diliyorum Allah geride kalanlarına sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor sayın genel müdürüm biz büyük bir aileyiz diyerek başlamışsınız mesajınızda ama biz taşeronları ayrı tutmuşsunuz,THY A.O Thy teknik A.Ş HABOM A.Ş diyerek üç ayrı şirket olarak belirtilmiş maıl de yani biz taşeronlar yine dış kapının dış mandalları. Bende taşeron kültür firmasının bir çalışanı olarak bağışta bulunmak istiyorum benimde maaşımdan kesinti yapılsın bilgilerinize arz ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 10 yıl önce
THY nin yardim yapmadigini nereden uyduruyorsunuz kasa mi sizde ? Bilip bilmeden ahkam kesmeyin. Calisanlarin yapacagi yardim zorunlu degil yapmayan yapmaz ama ortaligi bulandirip baskalarinin hasenatina engel olmayin genel mudurumuz öncű oluyor sadece... Allah yardim edenlerden de vesile olanlardan da razi olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gerekli yasal düzenlemeyi yapmayan hükümet, gerekli tedbirleri almayan patronlar, ölen işçi, geride kalan ailesi ve tüm maddi külfeti yüklenen biz hayatta kalan çalışanlar. Şovu yapan yöneticiler, parayı veren biz çalışanlar. Bu nasıl bir düzen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 10 yıl önce
eh beya eurolige dortmunta mancestere dunyanın parasını veren thy somada şehit olan madencilere yardım için personelıne mi muhtaç kaldı. yazıklar olsun sponsorluga verilen paralardan birazdan sehitlere yardım edilsin. allah var hepsini goruyor. hepsi biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yardım nasıl yapılacak? Malum vakıflara mı verilecek?THY NASIL YARDIM YAPILACAĞINI AÇIKLASIN!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 10 yıl önce
Bence thy yönetimi yardım miktarını yazmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın yöneticelimiz bn bir çalışan olarak bir kere siz bi yardım miktarınızı açıklayın hele o kadar şirketlerimiz var burda saymaya ğerek yok ve her biriniz o şirketlerde ğörev alıyorsunuz ve her biriniz çok şirketen maaş alıyorsunuz ğözümüz yok ALLAH daha çok versin ama siz bir yardım miktarınızı açıklayın zaten çalışanlar üstüne düşeni yapar ama siz bizden toplan yardımları alacaksınız sonra basın önünde thy bu kadar yardım yaptı diye şow yapacaksınız yol öyle bir şey sayın yöneticeler siz benim yaptığım para ile yardım yapma kendi kasandan yardımını yap ben ğider kendi yardımımı yaparım bilmem anladınızmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devlet ~ 10 yıl önce
devletimiz büyüktür, nasıl suriye de kafa kesen yobaz güruhuna, libya da ki işbirlikçi katillere yardımda bulunduysa, soma için de kolları sıvayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy nin kendisi degil de calisanlari yardim ediyor desek daha dogru olur! Herkes tabii ki yardim etsin ama boyle buyuk firmalar calisanlarindan degilde kendi firmalari adina yardim etse cok daha iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YARDIM ~ 10 yıl önce
Yorumum cogunuzun hosunuza gitmeyebilir . Sehit madenci kardeslerimizin ailelerine yardim etmek istiyorum ama yardimlarin yerine gideceginden supheliyim maalesef...Bu ulke bana bu guveni verememisse bunun suclusu ben degilim. Ayrica hani ulkemiz guclenmisti hani zenginlesmistik ? Madem oyleysek devlet boyle suphelere mahal vermemek icin tek basina yardimci olmali degil mi ? Japonlar ulkelerindeki nukleer faciadan sonra disardan hicbir yardim kabul etmediler. Bu ulke basbakana 400 milyon dolara ucak ve diger yoneticilerine dunya rekoru 120.000 makam araci alabiliyorsa sehit madencilerimizin ailelerine de baskalarina gerek kalmadan yardimci olabilir. Ayrica Manisa'da gorev yapan vali ve kaymakamlarda son model makam araclarini satarak yardima katkida bulunabilirler ama bunun olabilecegini hic sanmiyorum !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000