10 Kasım 2014, Pazartesi 22:18:14

THY YİNE KAR AÇIKLADI

Türk Hava Yolları 2014 yılının ilk dokuz aylık döneminde 1 milyar 545 milyon TL net kar elde etti.
  • Kargo personeli açlık sınırında kimsenin haberi yok. Hak edilen tazminatlar bile verilmiyor
  • Beğenmeyen çalışmasın ne ağlıyonuz çıkın gidin
  • Şirket iyi yonetiliyor. Ve personelde aldığı maaşın hakkını veriyor. Bu karlılık tum personelin başarısıdır. Gözü olanın gözü çıksın!
  • Bir tane cahil thyde personel fazla yazmış. Cahilsin bari sus. Her birimde personel minimum seviyededir
  • Haydi yöneticilere kar payı.Müdürlerinizide unutmayın ha.(Herzaman olduğu gibi)
  • Yarın da zarar açıklar dengeler.
  • Hadi yönetim kurulu kendinize hemen ikramıye verin ne de olsa siz kazandınız :)) Başkanlarda ekiplerine hakim olup ses çıkarmasınlar diye onlara da azıcık sus payı, bitti gitti...
  • Ben teknik aş olarak şirkete girmeye hak kazanmışken beni habom olarak alıp banada asgari ücretten hallice iyi maaşı gösterip 3.5 yıl üzerinde etimi kemiğimi yiyip sömüren bu anlayış bu karlar başınıza yıkılsın o milyarların sıfırların altında kalıp ezilesiniz
  • ilk çeyrekte zarar açıkladı mı özellikle bazı medya kuruluşları ilk sayfadan veriyor haberi. Sosyal paylaşım sitelerinde bir sürü paylaşımlar falan. İkinci üçüncü ceyrekte kâra döndüğü zaman aynı gösterişte bir haber olmuyor nedense.
  • Benim bilancom ise son bir yilda -20% enflasyon kaybi, Sendika, Alooo diyorum sana, Tatlibal kardesim, Hamdinin adami!!! Artik parani da bizden aliyorsun bunu unutma, isini yapp

Türk Hava Yolları’nın 2014 yılı ilk dokuz aylık konsolide mali tabloları Borsa İstanbul’a bildirildi. Bir önceki yılın aynı dönemine göre satışlar yüzde 33 oranında artarak 18,4 milyar TL olarak gerçekleşti.

Türk Hava Yolları 2014 yılının üçüncü çeyreğinde bir önceki yıla göre yüzde 38 artışla 1 milyar 154 milyon TL esas faaliyet karı elde ederek dokuz aylık dönemi 1 milyar 467 milyon TL esas faaliyet karı ile tamamladı. Üçüncü çeyrekte elde edilen 1 milyar 373 milyon net kar ile birlikte 2014 yılı dokuz aylık net karı yüzde 87 artışla 1 milyar 545 milyon TL olarak gerçekleşti.

Yılın ilk dokuz ayında 41.4 milyon yolcu taşıyan Türk Hava Yolları’nın yolcu sayısında yüzde 14, arz edilen koltuk kilometrede (AKK) yüzde 17, ücretli yolcu kilometrede (ÜYK) ise yüzde 17 artış sağlandı. Yolcu doluluk oranı da geçen yılın seviyesini koruyarak yüzde 79.7 olarak gerçekleşti. Dıştan dışa transfer yolcu sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23 artarak toplam dış hat yolcu içerisinde yüzde 43 paya ulaştı.

Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markalarından biri olan Turkish Cargo, 2014 yılının ilk dokuz ayında bir önceki yıla göre yüzde 20 artışla 491 bin ton kargo taşıması gerçekleştirdi.  Turkish Cargo, yirmidört kategoride verilen Payload Asia Ödüllerinin en önemlisi olan “Yılın Kargo Havayolu (Overall Carrier of the Year)’’ ödülünün yanı sıra  “Yılın Kombine Taşıyıcısı (Combination Carrier)’’ödülünün de sahibi oldu.

Türk Hava Yolları bugün itibariyle 45 iç hat, 219 dış hat olmak üzere dünya üzerinde 108 ülkede 261 şehir ve 264 havalimanına uçuş gerçekleştirmektedir. Avrupa’nın en genç filolarından birine sahip olan Türk Hava Yolları’nın filosunda 198 dar gövde, 53 geniş gövde ve 9 kargo olmak üzere toplam 260 uçak bulunmaktadır.

Son on yılda global pazar payını üçe katlayan ve hizmet kalitesiyle dört yıldır üstüste Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi seçilen Türk Hava Yolları, sağlam finansal temeller üzerinde karlı büyümeye devam etmektedir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

THY YİNE KAR AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

pompacı ~ 5 yıl önce
Kargo personeli açlık sınırında kimsenin haberi yok. Hak edilen tazminatlar bile verilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Beğenmeyen çalışmasın ne ağlıyonuz çıkın gidin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
steward ~ 9 yıl önce
Şirket iyi yonetiliyor. Ve personelde aldığı maaşın hakkını veriyor. Bu karlılık tum personelin başarısıdır. Gözü olanın gözü çıksın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 9 yıl önce
Bir tane cahil thyde personel fazla yazmış. Cahilsin bari sus. Her birimde personel minimum seviyededir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Haydi yöneticilere kar payı.Müdürlerinizide unutmayın ha.(Herzaman olduğu gibi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yarın da zarar açıklar dengeler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qhadi ~ 9 yıl önce
Hadi yönetim kurulu kendinize hemen ikramıye verin ne de olsa siz kazandınız :)) Başkanlarda ekiplerine hakim olup ses çıkarmasınlar diye onlara da azıcık sus payı, bitti gitti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabom ~ 9 yıl önce
Ben teknik aş olarak şirkete girmeye hak kazanmışken beni habom olarak alıp banada asgari ücretten hallice iyi maaşı gösterip 3.5 yıl üzerinde etimi kemiğimi yiyip sömüren bu anlayış bu karlar başınıza yıkılsın o milyarların sıfırların altında kalıp ezilesiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
medya ~ 9 yıl önce
ilk çeyrekte zarar açıkladı mı özellikle bazı medya kuruluşları ilk sayfadan veriyor haberi. Sosyal paylaşım sitelerinde bir sürü paylaşımlar falan. İkinci üçüncü ceyrekte kâra döndüğü zaman aynı gösterişte bir haber olmuyor nedense.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bende ~ 9 yıl önce
Benim bilancom ise son bir yilda -20% enflasyon kaybi, Sendika, Alooo diyorum sana, Tatlibal kardesim, Hamdinin adami!!! Artik parani da bizden aliyorsun bunu unutma, isini yapp

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000