12 Mart 2018, Pazartesi 17:18:37

THY yolcu sayısını yüzde 26 artırdı

Şubat 2017’ye göre, taşınan yolcu sayısı %26 artarak 5,1 milyon yolcuya ulaştı. Böylelikle, Türk Hava Yolları tarihinde ilk defa Şubat ayında 5 milyon yolcu rakamını aşmış oldu.
  • Bu başarı arff indir
  • bizimde trafiğimiz arttı tazminatlara bir şeyler yapılması lazım
  • çile... 37cilerin sayesinde; 4-5 bck dvm...
  • Demek ki kabin memurlari cok ucurulunca da kâr yapilabiliyormus. Maaslari 2500 tl’ye dusurulmeli
  • Sabrımız kalmadı artık. En son maaş zammını 2016 ocakta aldık.Resmi enflasyon %20 yi aştı o günden bu yana. Duyduk ki Cumhurbaşkanının gezisinde arkadaşlarımızla konuşmuşsunuz merak etmeyin ikramiyeler yatacak diye. Zaten kredi çekmiştik. Bu ay da alamazsak farkları; kredi bile çekemeyeceğiz. Yazıklar olsun. Doco daki adamın olacak iki yüzlüye de bir lafımız var. Sn Ayhan TOP : Bu kadar gariban adamdan ne istedin. senin bu koltuğa oturacak kapasiten var mıydı THY olmasaydı. İki tane koyun verseler kaybeder gelirsin. Bu aldığın ahlar seni bulacaklar merak etme. 1000 kişinin ahı var.. çocukların ahı var. Çıkacak bunlar bir yerlerden.. THY yönetimine tekrar sesleniyoruz. yıllarca size her ortamda hizmet etmiş bir gruba yaptığınız bu davranışlar THY ye yakışmıyor. Tüm şirketlere 2017 farklar, zamlar, extra ikramiyeler verilirken. Doco ya yapılan bu davranış morallerimizi bozdu. SN ilker Aycı sana hiç güvenimiz kalmadı artık. Doco yu cezalandıracagım derken garibanlardan çıktı acısı.
  • Yapı kredi bonusları ne oldu ya
  • Adaletsizliklerde artar.Personeline irgat gibi davranan sizler hic mi vicdaniniz yok.Insan neden calisanini uzer kirar isjence eder yani guzel guzel calismak anlasmak imkansizmi.Yurtdisinda da turk firmasindda calistim avrupada olsa turk zihniyeti ayni once calisana iskence sonra korku ortami sonra calisin koleler demesi kaliyor.
  • DOCO personeli maaşı aynı hala, artış yok. 2017-2018 enflasyon zam farkını yapın artık.
  • Çalışanları haksızlıkla işten çıkarma hak yeme adaletsiz davranmada arttı.
  • Kar ciro???

Türk Hava Yolları 2018 Şubat ayı trafik sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile duyurdu.

THY'den yapılan açıklama şöyle;

Şubat 2018 Trafik Sonuçları Değerlendirmesi:

-Türk Hava Yolları %79,7 ile tarihinin en yüksek Şubat ayı doluluk oranına ulaştı. Kapasitenin (Arz Koltuk Kilometre) %14 arttığı Şubat ayında toplam doluluk geçen yılın aynı dönemine göre 6,4 puan artışla %79,7, Dış Hat doluluk ise 6,6 puanlık artışla %79,1 olarak gerçekleşti.

-2017 yılının Temmuz ayında başlayan talepteki (ücretli yolcu kilometre) çift haneli hızlı büyüme %24 artış ile 2018 yılının Şubat ayında da devam etti.

-Dıştan dışa transfer yolcu (transit yolcu) hariç tutulduğunda yurtdışı yolcu sayısında %27’lik artış yaşandı.

-Bu ayda taşınan Kargo ve Posta hacmi geçen yılın aynı dönemine göre %39,4 arttı. Kargodaki bu büyümeye en fazla katkı yapan bölgeler %61 artış ile Orta Doğu, %52’lik artış ile K. Amerika ve %39’luk artış ile Avrupa oldu.

-Şubat ayında geçen yılın aynı dönemine göre tüm bölgelerde yolcu doluluk oranı artış gösterdi. K. Amerika 11,1 puan, Afrika 9,9 puan, ve Avrupa 6,3 puan artarak en fazla artış gösteren bölgeler oldu.

Ocak-Şubat 2018 Trafik Sonuçları Değerlendirmesi:

-Ocak-Şubat döneminde geçen yılın aynı dönemine göre talepte %27’lik artış sağlanıp, yolcu sayısı da %31 artarak 10,8 milyona ulaştı.

-Toplam Yolcu doluluk oranı Ocak-Şubat döneminde 6,9 puanlık artış ile %79,7 olurken, Yurtdışı yolcu doluluğumuz 7,1 puan artarak %78,8’e ulaştı.

-Şubat ayındaki Kargo ve Posta hacmindeki güçlü artış ile birlikte Ocak-Şubat dönemindeki toplam taşınan Kargo ve Posta geçen seneye göre %44 artarak 195 bin tona yükselmiştir.

THY yolcu sayısını yüzde 26 artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

ARFF ~ 6 yıl önce
Bu başarı arff indir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 6 yıl önce
bizimde trafiğimiz arttı tazminatlara bir şeyler yapılması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5 bck ~ 6 yıl önce
çile... 37cilerin sayesinde; 4-5 bck dvm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Analiz ~ 6 yıl önce
Demek ki kabin memurlari cok ucurulunca da kâr yapilabiliyormus. Maaslari 2500 tl’ye dusurulmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777 F/O ~ 6 yıl önce
İnsanların namuslarıyla kazandıkları paralarda neden gözünüz var ? başka hangi mesleğin maaşı düşürülsün bay Analiz ? Mühendis,doktor vs. düşürülsünmü ?
Sn İlker Aycı-Doco ~ 6 yıl önce
Sabrımız kalmadı artık. En son maaş zammını 2016 ocakta aldık.Resmi enflasyon %20 yi aştı o günden bu yana. Duyduk ki Cumhurbaşkanının gezisinde arkadaşlarımızla konuşmuşsunuz merak etmeyin ikramiyeler yatacak diye. Zaten kredi çekmiştik. Bu ay da alamazsak farkları; kredi bile çekemeyeceğiz. Yazıklar olsun. Doco daki adamın olacak iki yüzlüye de bir lafımız var. Sn Ayhan TOP : Bu kadar gariban adamdan ne istedin. senin bu koltuğa oturacak kapasiten var mıydı THY olmasaydı. İki tane koyun verseler kaybeder gelirsin. Bu aldığın ahlar seni bulacaklar merak etme. 1000 kişinin ahı var.. çocukların ahı var. Çıkacak bunlar bir yerlerden.. THY yönetimine tekrar sesleniyoruz. yıllarca size her ortamda hizmet etmiş bir gruba yaptığınız bu davranışlar THY ye yakışmıyor. Tüm şirketlere 2017 farklar, zamlar, extra ikramiyeler verilirken. Doco ya yapılan bu davranış morallerimizi bozdu. SN ilker Aycı sana hiç güvenimiz kalmadı artık. Doco yu cezalandıracagım derken garibanlardan çıktı acısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ykb ~ 6 yıl önce
Yapı kredi bonusları ne oldu ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artar babam artar. ~ 6 yıl önce
Adaletsizliklerde artar.Personeline irgat gibi davranan sizler hic mi vicdaniniz yok.Insan neden calisanini uzer kirar isjence eder yani guzel guzel calismak anlasmak imkansizmi.Yurtdisinda da turk firmasindda calistim avrupada olsa turk zihniyeti ayni once calisana iskence sonra korku ortami sonra calisin koleler demesi kaliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOCO ~ 6 yıl önce
DOCO personeli maaşı aynı hala, artış yok. 2017-2018 enflasyon zam farkını yapın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu sayısı arttı ~ 6 yıl önce
Çalışanları haksızlıkla işten çıkarma hak yeme adaletsiz davranmada arttı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kar ciro?? ~ 6 yıl önce
Kar ciro???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000