17 Mart 2017, Cuma 12:01:55

THY'de Genel Kurul erteleniyor

Sabah Gazetesi yazarlarından Dilek Güngör, bugünkü köşesinde THY'nin yanı sıra bir çok kamu kuruluşunun Genel Kurul'unun ertelenebileceğini yazdı.
  • Oyların artması için bir süre şeytanlar bağlanmış gibi görünüyor. Ramazan ayı gibi bir hava. Sonra zaten evet de çoksa hayır da çıksa ülkeyi cehenneme döndürecekler herhalde. Cehennemliklerden cehennem gibi bir hayat beklenir ancak.
  • Yakinda satilir thy ozellesir
  • EVET
  • referandum sonucu beklenecek ona göre genel kurullar yapılacak. memlekette peşkeş çekilmedik,satılmadık,ipotek ettirilmedik,çürümedik,kokuşmadık yer kalmadı. yolsuzlukta avrupa 1.si dünyada da 2. sıradayız. yazıklar olsun iktidara da onlara oy verenlere de !
  • Yıllardır çektiğimiz rezillik yeter biz eve çağrılan hizmetçi değiliz biz bu şirketin calisaniyiz. Yaptığınız tasarruf politikaları boş insana iş yükü bindirip tartamayacagi yükler verirseniz o bel bükülür. İnsafa gelin yönetim kurulu. Kargo Thy personelleriniz iş tutmaz çalışmaz duruma geldi. Mal sahibi unvaniyla 5m TGS havaş Çelebi kültür İnka personelini irgat gözüyle görüp irgat muamelesi yapıyorlar. Son alimlarda işe giren thy personelinin eline evrak degmedi. Nazlı bebeği büyütür gibi ona dokunma taşeron yapar bunu boşver taşeron yapar sen keyfine bak. Taşeron kurumsallaşmalı herkes görevini bilmeli 10 tane amir 5 tane isciyle bu iş yürümez. Artık bogazimiza kadar geldi. Yeter bu adaletsizlik yeter bu kölelik. İnsan olmak istiyoruz insan değeri görmek evimize huzurlu dönmek istiyoruz.
  • EVET
  • Yer ayın 12 sinde bir önceki ayın trafik sonuçları açıklardı THY, 17 si oldu hala rakamlar yok. Neden acaba
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • HAYIR

Sabah Gazetesi yazarlarından Dilek Güngör, bugünkü köşesinde THY'nin yanı sıra bir çok kamu kuruluşunun Genel Kurul'unun ertelenebileceğini yazdı.

Güngör'ün yazısındaki o kısım şöyle:

Duyduğuma göre, Hazine Müsteşarlığı ve ilgili bakanlıklar; Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Borsa İstanbul, THY, Merkez Bankası'nın da olduğu kamu kurum ve kuruluşları ile Kamu İktisadi Teşebbüsleri'nin yönetimlerine yazılı tebligat gönderdi.
Genel kurulların nisan sonu veya mayıs başına alınması istendi.

Hatırlarsınız, bazı kamu kurumları genel kurul tarihlerini belirleyip ilana çıkmıştı. Şimdi bu tarihler revize edilecek.


Türk Hava Yolları, geçtiğimiz günlerde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıkamada Genel Kurul'un 3 Nisan'da yapılacağını duyurmuştı.

THY'de Genel Kurul erteleniyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Şeytanlığa ara ~ 7 yıl önce
Oyların artması için bir süre şeytanlar bağlanmış gibi görünüyor. Ramazan ayı gibi bir hava. Sonra zaten evet de çoksa hayır da çıksa ülkeyi cehenneme döndürecekler herhalde. Cehennemliklerden cehennem gibi bir hayat beklenir ancak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baba ~ 7 yıl önce
Yakinda satilir thy ozellesir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oğul ~ 7 yıl önce
Baba nerede yaşıyorsunuz? THYAO özel bir şirket.
sahibi kim ~ 7 yıl önce
Sahibi kim onuda söyle o zaman
KM1 ~ 7 yıl önce
EVET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nedeni belli !!! ~ 7 yıl önce
referandum sonucu beklenecek ona göre genel kurullar yapılacak. memlekette peşkeş çekilmedik,satılmadık,ipotek ettirilmedik,çürümedik,kokuşmadık yer kalmadı. yolsuzlukta avrupa 1.si dünyada da 2. sıradayız. yazıklar olsun iktidara da onlara oy verenlere de !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
15 ~ 7 yıl önce
Yıldır aynı şeyi tekrarlayıp durmaktan insan ya usanır ya utanır. Dediklerin çıksaydı 150 kere batmıştık. Uğraşın durun bakalım. Yardım edecek hain bol nasılsa...
Cargo Taşeronu ~ 7 yıl önce
Yıllardır çektiğimiz rezillik yeter biz eve çağrılan hizmetçi değiliz biz bu şirketin calisaniyiz. Yaptığınız tasarruf politikaları boş insana iş yükü bindirip tartamayacagi yükler verirseniz o bel bükülür. İnsafa gelin yönetim kurulu. Kargo Thy personelleriniz iş tutmaz çalışmaz duruma geldi. Mal sahibi unvaniyla 5m TGS havaş Çelebi kültür İnka personelini irgat gözüyle görüp irgat muamelesi yapıyorlar. Son alimlarda işe giren thy personelinin eline evrak degmedi. Nazlı bebeği büyütür gibi ona dokunma taşeron yapar bunu boşver taşeron yapar sen keyfine bak. Taşeron kurumsallaşmalı herkes görevini bilmeli 10 tane amir 5 tane isciyle bu iş yürümez. Artık bogazimiza kadar geldi. Yeter bu adaletsizlik yeter bu kölelik. İnsan olmak istiyoruz insan değeri görmek evimize huzurlu dönmek istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hani taşeron kalkacak! ~ 7 yıl önce
Bir yüce milletin öz evladı yanındaki aynı vatandaşı yanında ezikse bir göçmen gibiyse onuru ekmeği emeği sömürüluyorsa ve bunu görmüyorsa ve seçim zamanı olması gerekeni vaat yapıyorsa. Yapmıyorsa bunun vallahi açıklaması yok mantığı yok aklın ve sözün bittiği yer işte budur kardesim. Bak kardeşim bu ülke bu kadar zengin değil gelir dağılımı hak hukuk yerle bir bu sorun apaçık belli torpil liyakat hepsi ortada vallahi bu işlerin dinimizle alakası yok dinimizde bunların hepsi haram diyor. Dinimiz adalet diyor hak diyor alinteri diyor kul hakkı diyor bunu yapanlar dinimizi tersten okuyor. Taşeron kardeş senin şefin müdürün ve daha üst yöneticin bunu biliyor seni savunmuyor sorunu bilip daha yukarı olanlara tasimiyor soylemiyorsa bak bu sistem yanlış haktir vebaldir demiyorsa bu vebal başta onun boynuna asılır
taşeron ~ 7 yıl önce
haklısın da taşeron çalışanlar olarak örgütlü ve birlik olup,tepki vermediğiniz müddetçe daha çok köle muamelesi görüp sömürülürsünüz...
Alp ~ 7 yıl önce
EVET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trafik ~ 7 yıl önce
Yer ayın 12 sinde bir önceki ayın trafik sonuçları açıklardı THY, 17 si oldu hala rakamlar yok. Neden acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayır ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIR ~ 7 yıl önce
HAYIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000