09 Ocak 2018, Salı 09:42:24

THY’den atılan bylock’çular işe dönecek mi?

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın, bylock mağdurlarının işe dönüşlerinin sağlanmasına yönelik açıklaması, bylock kullandıkları gerekçesiyle THY’den atılan 26 kişi için umut oldu.
  • 1600 lira maaşla çalışanlar gibi yasasalar ömürlerinin sonuna kadar yeter bugüne kadar aldıkları ayrıca onlar stogunu sağlam yapmıştır üzülmeyin bu kadar biraz isportacilik yapsınlar limon simit satsinlar biraz hayatın gerçeklerini öğrensinler
  • Geçmiş olsun. İşinden et, hayatını karart, sağlıklarını boz, haklarını gaspet. Şimdide geri iade haaa? Abi geçin artık bunları. Vatan evlatları çoktan küstü ülkesine.Bir ülke ancak bu kadar güzel bölünebilir, yıkılmaya doğru sürüklenebilirdi. Bunu da dinciler yaptı. Artık güvenip de kimse dönmez kolay kolay. Normal çalışanlar da yurt dışına çıkmanın peşinde. Bunu bilmeyen yok. Kimse kuru vatan millet makarası okumasın.
  • Yıllar boyu özellikle de akp'nin 2. ve 3. iktidar dönemlerinde fetocuların mobbingleri ve adilikleri nedeniyle haksız yere thy'den atılanlar ne olacak ?
  • THY ucak ve tasidigi yolcu ile rakam olarak buyuk olabilir fakat saygin ve kurumsal olamadi, cunku ise alma, isden cikarma, kodro alma gibi durumlarda hep kimsesizleri magdur etmistir. 2016 yilinda fetocu diye atilan 211 kisinin bir kismi fetocu degildi ama torpilleri yoktu.
  • Morbeyin ile istemleri dışında yüklenmişlerse nasıl bylockcu diyebilirsin.
  • Bylock gibi yarın öbür gün insanların başına birşey gelmesin diye devletin kanunen bunu bildirmesi gerekmiyor !! Kısaca AİHM bunlara indirildiğinde böyle suç yoktu diyip tazminat verirse ( kaldıki Avrupa hainlerin ikinci kapısı ve abisi) Benden çıkacak üstüne binlerce mağdur ağlaması.Zaten ağlaya ağlaya milletin anasını ağlattı yvsk
  • 211 kişinin durumu ile bu kişilerin durumu farklı.211 den ricam acınızın farkındayız ama bu kişilerin durumları başka.
  • Yazıktır yazık. Kaç kişinin hakkına girildi “Şüphe” ile. Mutlak surette suçu olmayan herkes işine geri dönmelidir. Şüphe ile işinden et, pasaportunu iptal ettir, lisansını askıya al. Dava bile açılamıyor şu anda.
  • Hiç uğruna ispatsız delilsiz işinden, itibarından olan 211 içindeki masumları da alsınlar. Yoksa ellerim öte dünyada sebep olanların yakasında olacak.
  • yanlışlıkla indiren geri dönecek ama bylockun adını bile duymayan fetö ile alakası olmayan Atatütkçü işten atılan 211 lerden hiçbiri geri dönemeyecek. Alın size adalet..

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın, bylock mağdurlarının işe dönüşlerinin sağlanmasına yönelik açıklaması, bylock kullandıkları gerekçesiyle THY’den atılan 26 kişi için umut oldu.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın dün bylock mağdurlarına yönelik yaptığı açıklamalar, bylock’çu oldukları gerekçesiyle THY’den çıkarılanlarda heyecan yarattı.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında THY’de çalışan 7 pilot, ve 2 kabin memuru ile birlikte 6 uzman, 5 memur, 4 mühendis, bir dispeçer ve bir şef olmak üzere 26 kişi, Fetö terör örgütü üyeliği ve bylock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle işten atılmıştı.

Bylock’ta ‘mor beyin’ yöntemiyle farklı programlar üzerinden istemdışı bylock uygulamasının cep telefonlarına yüklendiğinin tespit edilmesi sonrası ortaya binlerce bylock mağduru arasında yer alan THY’den atılan bylock’çular, bugünlerde mağdur olduklarını öne sürerek THY’deki işlerine yeniden dönmeyi bekliyor. 

BEKİR BOZDAĞ NE DEMİŞTİ?

Bozdağ dün, “Sayın Cumhurbaşkanımız uygulamalarla ByLock yüklenen ve kamudan ihraç edilen varsa iadeleri için talimat verdi. Kamu görevinden atılmış olanlar 2 bin 138 kişi. Bunlarla ilgili bakanlıklar diğer kurumlar sırf bu tuzak nedeniyle ByLock’a yönlendirilmiş olup görevinden uzaklaştırılmış olanların iadesi yapılacaktır. Şu anda kurumlarımız bize bunlarla ilgili çalışmalarını iletiyorlar. İki kurum kaldı İnşallah yakında bu KHK çıkacaktır” İfadelerini kullanmıştı.

THY’den atılan bylock’çular işe dönecek mi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Metin ~ 6 yıl önce
1600 lira maaşla çalışanlar gibi yasasalar ömürlerinin sonuna kadar yeter bugüne kadar aldıkları ayrıca onlar stogunu sağlam yapmıştır üzülmeyin bu kadar biraz isportacilik yapsınlar limon simit satsinlar biraz hayatın gerçeklerini öğrensinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçti artık ~ 6 yıl önce
Geçmiş olsun. İşinden et, hayatını karart, sağlıklarını boz, haklarını gaspet. Şimdide geri iade haaa? Abi geçin artık bunları. Vatan evlatları çoktan küstü ülkesine.Bir ülke ancak bu kadar güzel bölünebilir, yıkılmaya doğru sürüklenebilirdi. Bunu da dinciler yaptı. Artık güvenip de kimse dönmez kolay kolay. Normal çalışanlar da yurt dışına çıkmanın peşinde. Bunu bilmeyen yok. Kimse kuru vatan millet makarası okumasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de ~ 6 yıl önce
Yıllar boyu özellikle de akp'nin 2. ve 3. iktidar dönemlerinde fetocuların mobbingleri ve adilikleri nedeniyle haksız yere thy'den atılanlar ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 6 yıl önce
THY ucak ve tasidigi yolcu ile rakam olarak buyuk olabilir fakat saygin ve kurumsal olamadi, cunku ise alma, isden cikarma, kodro alma gibi durumlarda hep kimsesizleri magdur etmistir. 2016 yilinda fetocu diye atilan 211 kisinin bir kismi fetocu degildi ama torpilleri yoktu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O nasıl başlık airporthaber ~ 6 yıl önce
Morbeyin ile istemleri dışında yüklenmişlerse nasıl bylockcu diyebilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hukuken ~ 6 yıl önce
Bylock gibi yarın öbür gün insanların başına birşey gelmesin diye devletin kanunen bunu bildirmesi gerekmiyor !! Kısaca AİHM bunlara indirildiğinde böyle suç yoktu diyip tazminat verirse ( kaldıki Avrupa hainlerin ikinci kapısı ve abisi) Benden çıkacak üstüne binlerce mağdur ağlaması.Zaten ağlaya ağlaya milletin anasını ağlattı yvsk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birde konuşabilsen ~ 6 yıl önce
Ne dediğin belli değil. Göbeğinden kendi kendine konuşup, olmayan beynin yazıya dökünce, ortaya neyidiği belirsiz cümleler çıkmış.
asd ~ 6 yıl önce
211 kişinin durumu ile bu kişilerin durumu farklı.211 den ricam acınızın farkındayız ama bu kişilerin durumları başka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makul Şüphe ~ 6 yıl önce
Yazıktır yazık. Kaç kişinin hakkına girildi “Şüphe” ile. Mutlak surette suçu olmayan herkes işine geri dönmelidir. Şüphe ile işinden et, pasaportunu iptal ettir, lisansını askıya al. Dava bile açılamıyor şu anda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 6 yıl önce
Hiç uğruna ispatsız delilsiz işinden, itibarından olan 211 içindeki masumları da alsınlar. Yoksa ellerim öte dünyada sebep olanların yakasında olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211den biri ~ 6 yıl önce
yanlışlıkla indiren geri dönecek ama bylockun adını bile duymayan fetö ile alakası olmayan Atatütkçü işten atılan 211 lerden hiçbiri geri dönemeyecek. Alın size adalet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000