17 Mart 2017, Cuma 16:26:53

THY'den bilet fiyatlarına 'UEFA' ayarı

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde Fransız Olympique Lyon ile eşleşti. Karşılaşmanın bilet fiyatları dudak uçuklattı.
  • Biz oyle bir milletiz ki taksicisi bomba patladiginda kapiyi 100€dan acar ne bekliyordunuzki thy den insanlar gidebilsin die biletleri ucuzlatmasinimi?
  • Gayet te haklı bir fiyat THY aynı rotaya 100USD ye uçarken kimse gelipte ya bu fiyata otobüsle gidilmez adamlar basbaya zarar ediyor demiyordu, şimdi ne oldunuz ? Ekonomi sınıfında en yüksek sınıflar Y,B,M de fiyatlar her zaman bu seviyededir. Yani THY özel bir fiyat çekmemiş. Sadece rezervasyon ve biletleme tavan yapınca tabikide fiyat tavan olmuş. Kaldı ki Futbol taraftarına geçirmiyeceksinde kime geçireceksin. :-)) Keşke Türk takımları daha başarılı olsada THy nin karı artsa ve batmadan yoluna devam etse.
  • Normalde 400 olan pgs 2250 olmuş bir zahmet bakın , tur operatörlerinden kaynaklı fiyat yükselmesi .
  • Bunu geçen senelerde yine bir futbol maçı yüzünden Pegasusta yapmıstı. Oraya direkt olarak uçan tek havayolu THY. Bu da bünyesinde bulunan fazla uçaktan kaynaklanıyor. Buda eşittir maliyet demek. Maliyetide o hattı en çok kar getirecek şekilde kullanarak düşürürsün. Sonuç olarak gayet normal bir durum. Abartılmasına gerek yoktur.
  • Gidis dönüs 3 gün icinde olursa biletler daima pahali olur kurayla ilgisi yok
  • Haber degeri olmasi icin kuradan önceki fiyatida yazsaniz iyi olur.
  • Cenevre alternatifi degerlenfirilmeli.
  • Ayıptır be kardeşim öyle fiyatmı olur. Madem o kadar talep var o uçuşları B777 ile yap hem sen kazan hemde milleti kazıklama.
  • Sonuçta serbest piyasa koşulları Lyon'a gitmenin bir sürü yolu var , THY haberi yapıp algı operasyonu yapmak mantıkılı değil. Kimseyi zorla bindirmiyor sonuçta. Dileyen THY den alır dileyen başka bir havayolundan.
  • lyon a gitme çevre şehirlerden birine git hatta sadece ab ülkesi herhangi çevre ülkelerden birine git oradan trenle uçakla arabayla geç illa kazıklanacam diyosanız alın 3.300 e

Avrupa'daki tek Türk temsilcisi Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali'ndeki rakibi bugün çekilen kura ile belli oldu.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde Fransız ekibi Olympique Lyon ile eşleşti. Kuraya göre ilk maç 13 Nisan tarihinde Fransa'nın Lyon kentinde oynanacak.

Kurada Lyon'un çekilmesi ile birlikte, THY'nin biletlerinde de fiyat artışı yaşandı. Beşiktaş taraftarının Lyon maçı için gidiş-dönüş bilet ücreti yaklaşık 3 bin 300 lira tutarında.

THY'den bilet fiyatlarına 'UEFA' ayarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Bencil ~ 7 yıl önce
Biz oyle bir milletiz ki taksicisi bomba patladiginda kapiyi 100€dan acar ne bekliyordunuzki thy den insanlar gidebilsin die biletleri ucuzlatmasinimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka ~ 7 yıl önce
Taksi olayı zor durumdan yararlanmaktır, ancak bu keyfi bir seyahattir ne saçma bir kıyas bu. Ayrıca hiç mi gelir yönetimini duymadınız, şirketimiz ticari bir iş yapıyor, arz talep dengesi gözetmek de bu faaliyetin bir sonucudur, cahil cühela, bilen bilmeyen yorum yapıyor maşallah.
THY haklı ~ 7 yıl önce
Gayet te haklı bir fiyat THY aynı rotaya 100USD ye uçarken kimse gelipte ya bu fiyata otobüsle gidilmez adamlar basbaya zarar ediyor demiyordu, şimdi ne oldunuz ? Ekonomi sınıfında en yüksek sınıflar Y,B,M de fiyatlar her zaman bu seviyededir. Yani THY özel bir fiyat çekmemiş. Sadece rezervasyon ve biletleme tavan yapınca tabikide fiyat tavan olmuş. Kaldı ki Futbol taraftarına geçirmiyeceksinde kime geçireceksin. :-)) Keşke Türk takımları daha başarılı olsada THy nin karı artsa ve batmadan yoluna devam etse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 7 yıl önce
Normalde 400 olan pgs 2250 olmuş bir zahmet bakın , tur operatörlerinden kaynaklı fiyat yükselmesi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geniş düşünün. ~ 7 yıl önce
Bunu geçen senelerde yine bir futbol maçı yüzünden Pegasusta yapmıstı. Oraya direkt olarak uçan tek havayolu THY. Bu da bünyesinde bulunan fazla uçaktan kaynaklanıyor. Buda eşittir maliyet demek. Maliyetide o hattı en çok kar getirecek şekilde kullanarak düşürürsün. Sonuç olarak gayet normal bir durum. Abartılmasına gerek yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kemikkiran ~ 7 yıl önce
Gidis dönüs 3 gün icinde olursa biletler daima pahali olur kurayla ilgisi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 7 yıl önce
Haber degeri olmasi icin kuradan önceki fiyatida yazsaniz iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BESIKTAS ~ 7 yıl önce
Cenevre alternatifi degerlenfirilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 7 yıl önce
Ayıptır be kardeşim öyle fiyatmı olur. Madem o kadar talep var o uçuşları B777 ile yap hem sen kazan hemde milleti kazıklama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SERBEST PİYASA ~ 7 yıl önce
Sonuçta serbest piyasa koşulları Lyon'a gitmenin bir sürü yolu var , THY haberi yapıp algı operasyonu yapmak mantıkılı değil. Kimseyi zorla bindirmiyor sonuçta. Dileyen THY den alır dileyen başka bir havayolundan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuç ~ 7 yıl önce
Fırsat düşkünlüğü denen bir şey var SONUÇTA.
f ~ 7 yıl önce
lyon a gitme çevre şehirlerden birine git hatta sadece ab ülkesi herhangi çevre ülkelerden birine git oradan trenle uçakla arabayla geç illa kazıklanacam diyosanız alın 3.300 e

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000