12 Nisan 2017, Çarşamba 15:36:03

THY'den canlı çiçek konsepti

Türk Hava Yolları’nın “Canlı Bahçe” konsepti Molton Brown ürünleri ile Business Sınıfı’nda...
  • Coktandır var bu uygulama. airporthaber calışanları yada aracıları yeni fırsat bulmuş bc wc ye girmeye :)))
  • Milli hava yolumuzdan diğer firmalara örnek olacak yerli malı kullanımını teşvik edecek hareketler görmek isteriz, nokta !
  • M.brown olduğunu söylüyorsunuzda çiçeklerin cinsi neymiş?????Öğrenemediniz mi?Yarım yamalak haber veriyorsunuz......
  • Türk markaları neyimize yetmiyor. Duru nun duş jelleri çok güzel kokıyor, hem de BİM de 3 lira
  • Siz ekonominin 2.5 - 3 katı para vermişsiniz. Ve kullandıgınız ürünlerin daha kaliteli olmasını, kendinizi daha özel hissetmeyi istemez misiniz? Yok elin ingilizinin ürününü niye koydunuz, yok eyüp sabri tuncer niye koymadınız vs. saçma sapan fikirlerinizi kendinize saklayın. Business yolcusu kalite görmek ister. Kaliteyide herzaman en iyi markalar sağlar.Amaç ingiliz, alman, amerikan ürünü koymaktan ziyade marka ürünü kullanıp yolcuya kendini özel hissettirmek.
  • Çok komik beş para etmez bir görüntü
  • is guc yok tasarruf deniyor tuvalete canli cicekmis ne alakasi var yahu molton brown ın el kremi kadar da ise yaramaz krem gormedim. sekil yapmayi birakalim yararli isler yapalim
  • Bc yolcu wc yı kullanırken kendini yağmur ormanlarında hissetsin istemişler bu kadar dusunceliler.
  • hani iktidarı ve thy'yi yönetenler çok milliyetçilerdi ? daha düne kadar eyy ingiltere diyordunuz ne oldu? iktidar hollanda'ya 22 milyar euroluk iş verir, başbakanın çocukları hollanda firmalarıyla 38 gemide ortak olur, makam arabaları alman malıdır, bakanı ingiliz vatandaşı olur bunların milliyetçiliği böyle demek ki! thy bu ürünü tonla para basıp alıyor yetmiyor bu sitede yukarıda görüldüğü gibi ingiliz menşeli ürünün resimli reklamı yapılıyor! tam bir trajikomedi !
  • Tabiki yolcu memnuniyetinde bir numara çözüm bol

Türk Hava Yolları’nın “Canlı Bahçe” konsepti Molton Brown ürünleri ile Business Sınıfı’nda...

Yolcularının, seyahatleri süresince uçakta geçirdiği zamanı eğlenceli ve konforlu bir deneyime dönüştürmek gayesiyle farklı projelere imza atan Türk Hava Yolları, yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi.

Dünyanın en iyi havayolu şirketlerinden biri olan bayrak taşıyıcı markamız,  tüm geniş gövde uçuşların ‘Business Sınıfı’ lavabolarını Molton Brown ürünleriyle birlikte canlı çiçek konsepti ile yeniden tasarladı.

Molton Brown markasının; ferahlık, doğallık ve lüksün temsili ürünleriyle oluşturulan yeni konsept ile el sabunu, el losyonu ve oda kokusu ürünleri özel tasarımlı ahşap stantlar ile birlikte business sınıfı lavabolarında yer alıyor.

Proje kapsamında lavabolara yerleştirilen canlı çiçek ve yeşil bitkiler ise yolcularımızın, kendilerini gökyüzünde bir çiçek bahçesindeymiş gibi  hissetmelerini sağlıyor.



THY'den canlı çiçek konsepti

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

:))) ~ 7 yıl önce
Coktandır var bu uygulama. airporthaber calışanları yada aracıları yeni fırsat bulmuş bc wc ye girmeye :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ~ 7 yıl önce
Milli hava yolumuzdan diğer firmalara örnek olacak yerli malı kullanımını teşvik edecek hareketler görmek isteriz, nokta !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tammda ~ 7 yıl önce
M.brown olduğunu söylüyorsunuzda çiçeklerin cinsi neymiş?????Öğrenemediniz mi?Yarım yamalak haber veriyorsunuz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 7 yıl önce
Türk markaları neyimize yetmiyor. Duru nun duş jelleri çok güzel kokıyor, hem de BİM de 3 lira

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BC yolcu gibi düşünün ~ 7 yıl önce
Siz ekonominin 2.5 - 3 katı para vermişsiniz. Ve kullandıgınız ürünlerin daha kaliteli olmasını, kendinizi daha özel hissetmeyi istemez misiniz? Yok elin ingilizinin ürününü niye koydunuz, yok eyüp sabri tuncer niye koymadınız vs. saçma sapan fikirlerinizi kendinize saklayın. Business yolcusu kalite görmek ister. Kaliteyide herzaman en iyi markalar sağlar.Amaç ingiliz, alman, amerikan ürünü koymaktan ziyade marka ürünü kullanıp yolcuya kendini özel hissettirmek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maydonoz ~ 7 yıl önce
Çok komik beş para etmez bir görüntü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedi ~ 7 yıl önce
is guc yok tasarruf deniyor tuvalete canli cicekmis ne alakasi var yahu molton brown ın el kremi kadar da ise yaramaz krem gormedim. sekil yapmayi birakalim yararli isler yapalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçtu ucamadi ~ 7 yıl önce
Bc yolcu wc yı kullanırken kendini yağmur ormanlarında hissetsin istemişler bu kadar dusunceliler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne desek boş ~ 7 yıl önce
hani iktidarı ve thy'yi yönetenler çok milliyetçilerdi ? daha düne kadar eyy ingiltere diyordunuz ne oldu? iktidar hollanda'ya 22 milyar euroluk iş verir, başbakanın çocukları hollanda firmalarıyla 38 gemide ortak olur, makam arabaları alman malıdır, bakanı ingiliz vatandaşı olur bunların milliyetçiliği böyle demek ki! thy bu ürünü tonla para basıp alıyor yetmiyor bu sitede yukarıda görüldüğü gibi ingiliz menşeli ürünün resimli reklamı yapılıyor! tam bir trajikomedi !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denis ~ 7 yıl önce
Tabiki yolcu memnuniyetinde bir numara çözüm bol

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000