23 Mayıs 2016, Pazartesi 11:10:32

THY'den Euro 2016 kampanyası

UEFA EURO 2016 yaklaşırken Türk Hava Yolları, turnuvaya özel hazırlattığı ‘Avrupa’nın En İyisiyle Tanışın’ kampanyasını bugün takdim ediyor.
  • DÜŞÜNCE GÜZEL , REKLAM FİLMİ KÖTÜ.HARCANAN PARAYA YAZIK.MİLLETE REZİL OLMADAN YENİSİNİ ÇEKSİNLER , REKLAMDA ANLATILMAK İSTENEN ANLATILAMAMIŞ , HİÇ Mİ SEYRETMEDİNİZ KARDEŞİM REKLAM FİLMİNİ YAYINA SUNMADAN...
  • reklam atıştırmalık tarzda olmuş zaten asıl reklam fimi yayınlandı bu reklamda bölüm bölüm kesilip 3-5 saniyelik reklamlar şeklinde ayarlancak anlaşılan kısaca THY işini bilir kafanızı yormayın
  • Bazı reklamlarımız muhteşem, ancak bu olmamış. Kampanya güzel, reklam kötü.
  • Reklamlar hoşuma gitmedi. Bak Thy! Dünyanın en büyük yolcu uçağı a380'den bir tane ve dünyanın en büyük kargo uçağı An-225'ten de bir tane al kullan daha güçlü bir reklamın olur ve yıllarca etkisini hissedersin...
  • izmirden direk yeni dış hat uçuş noktaları istiyoruz...duy sesimizi thy
  • Bu kadarı çok gereksiz ve israf. Sen rekor zarar yapıyorsun , zararınıda kamuoyuna açıklamamak için elinden geleni yapıyorsun ama hala taşın altına elini sokmaya devam ediyorsun.
  • Büyük bir Havayolu Sirketine böyle 777-300ER lerle Reklam yapmak yakismiyor gercekten. Bence ya A380-800 veya B 747-8 lerleReklam yapmis olsa daha cok saygi ve Dikkat cekerdi.
  • Inşallah kârlı çıkarız bu işten. Batman işinde pek olmadı hani....
  • Bu mu? Ne bu? Reklamin iyisi kotusu olmaz mantigiyla yapilmis

EURO 2016'nın resmi havayolu ortağı olan Türk Hava Yolları, 10 Haziran- 10 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuva öncesinde, futbolseverleri ve Avrupa kültürlerini kucaklamak adına tasarlanan ‘Avrupa’nın En İyisiyle Tanışın’ kampanyasını bugün kamuoyuna duyuruyor. 

Kampanya kapsamında televizyon reklamları, özel olarak giydirilmiş uçak, hediye biletler ve kampanyaya özel hazırlanmış bir mikro site yer alıyor. Turnuva süresince devam edecek kampanya dâhilinde Türk Hava Yolları’nın belirli uçuşlarında maçları canlı olarak izlemek mümkün olacakken, ayrıca turnuvaya ev sahipliği yapan dört şehirde de  (Paris, Marsilya, Lyon ve Nice) Türk Hava Yolları aktivasyon bölgeleri yer alacak. Ve yine başkent Paris’in en işlek ve tarihi caddesi Champs Elysses (Şanzelize) başta olmak üzere, şehrin önemli noktalarında da markalama çalışmaları gerçekleştirilecek. 

Geçtiğimiz beş yıl süresince art arda Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi* seçilen ve dünyada en fazla uluslararası nokta ve ülkeye uçan havayolu unvanına sahip Türk Hava Yolları, küresel platformda hayata geçirdiği çok sayıda sportif ve kültürel etkinlikle ülke tanıtımına da önemli ölçüde katkı sağlamakta. Euro 2016 için tasarlanan ‘Avrupa’nın En İyisiyle Tanışın’ kampanyası ise,  takım tutmanın ötesine geçerek milli takımlarına müthiş bir tutkuyla bağlı olan Avrupa’nın en ateşli sporseverlerini bir araya getiriyor.

Kampanya, özel olarak hazırlanan MeetEuropesBest.com mikro web sitesi üzerinden hayata geçiriliyor. Mikro sitede kullanıcıların #EuropesBest hashtag’i ile sosyal medyada yaptıkları paylaşımlara yer verilecek. Takımlarını destekleme noktasında sergiledikleri çeşitli sıra dışı yöntemleri bu hashtag ile paylaşan taraftarlar, kendilerine eşlik edecek bir arkadaşları ile birlikte UEFA EURO 2016TM karşılaşmalarını yerinde izlemek adına elde edecekleri uçak ve maç biletlerinin yanı sıra, herhangi bir bedel ödemeksizin konaklama imkânına da sahip olabilecekler.

Kampanyanın taraftarlar üzerinde yaratacağı etki ve heyecanı daha da artırmak amacıyla Türk Hava Yolları, Hollywood’dan bir isimle, ünlü klip yönetmeni Grady Hall ile turnuvaya dikkat çeken yedi farklı reklam filminin çekimiyle ilgili bir anlaşma imzaladı. ‘Avrupa’nın En İyisiyle Tanışın’ başlığıyla yayınlanacak reklam filmleri, futbolun profesyonel isimlerinin dünyasını ve Türk Hava Yolları’nın yolcuları için sunduğu benzersiz uçuş deneyimini farklı bir perspektif üzerinden bir araya getiriyor.

Projeyle ilgili görüş bildiren Türk Hava Yolları’nın Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur; “’Avrupa’nın En İyisiyle Tanışın’ kampanyamızı, UEFA EURO 2016TM’ya ve turnuvanın özünü teşkil eden futbolseverlere özel olarak tasarladık. Türk Hava Yolları, mikro site ve televizyon reklamlarından, özel olarak renklendirilmiş uçak ve hediye biletlere uzanan kapsamlı bir çeşitlilik üzerinden sporseverlere, bu tutkularını Avrupa’nın dört bir yanında bulunan diğer taraftarlarla paylaşma şansını veriyor.” dedi.

Küresel taşıyıcı aynı zamanda, turnuva takipçisi futbolseverlere farklı bir hoşluk sunup, filosundaki A330-300 yolcu uçaklarından birini UEFA EURO 2016 TM için özel olarak tasarlanmış renklerle donattı. Türk Hava Yolları’nın küresel ölçekli bilinirliğini pekiştiren bu uçak, şimdiden ABD, Avrupa, Orta Doğu, Asya ve Afrika’daki şehirlerde futbolseverlerle buluşmuş durumda.

‘Avrupa’nın En İyisiyle Tanışın’ kampanyası hem turnuvanın, kıtanın önde gelen futbol müsabakası olma vasfına, hem de Türk Hava Yolları’nın son yıllarda peş peşe Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi* seçilme başarısına dikkat çekmek üzere hazırlandı.

Kampanya paylaşımlarını deneyimlemek ve #EuropesBest hashtag’i hakkında daha fazla bilgi almak için, Fransızca ve Türkçe dillerinde de ayrıca hizmet veren MeetEuropesBest.com web sitesi ziyaret edilebilir.

 

THY'den Euro 2016 kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

REKLAM KÖTÜ ~ 8 yıl önce
DÜŞÜNCE GÜZEL , REKLAM FİLMİ KÖTÜ.HARCANAN PARAYA YAZIK.MİLLETE REZİL OLMADAN YENİSİNİ ÇEKSİNLER , REKLAMDA ANLATILMAK İSTENEN ANLATILAMAMIŞ , HİÇ Mİ SEYRETMEDİNİZ KARDEŞİM REKLAM FİLMİNİ YAYINA SUNMADAN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nokta atışı ~ 8 yıl önce
reklam atıştırmalık tarzda olmuş zaten asıl reklam fimi yayınlandı bu reklamda bölüm bölüm kesilip 3-5 saniyelik reklamlar şeklinde ayarlancak anlaşılan kısaca THY işini bilir kafanızı yormayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 8 yıl önce
Bazı reklamlarımız muhteşem, ancak bu olmamış. Kampanya güzel, reklam kötü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reklam ~ 8 yıl önce
Reklamlar hoşuma gitmedi. Bak Thy! Dünyanın en büyük yolcu uçağı a380'den bir tane ve dünyanın en büyük kargo uçağı An-225'ten de bir tane al kullan daha güçlü bir reklamın olur ve yıllarca etkisini hissedersin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
piril ~ 8 yıl önce
izmirden direk yeni dış hat uçuş noktaları istiyoruz...duy sesimizi thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 8 yıl önce
Bu kadarı çok gereksiz ve israf. Sen rekor zarar yapıyorsun , zararınıda kamuoyuna açıklamamak için elinden geleni yapıyorsun ama hala taşın altına elini sokmaya devam ediyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Resital38 ~ 8 yıl önce
Büyük bir Havayolu Sirketine böyle 777-300ER lerle Reklam yapmak yakismiyor gercekten. Bence ya A380-800 veya B 747-8 lerleReklam yapmis olsa daha cok saygi ve Dikkat cekerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ~ 8 yıl önce
Inşallah kârlı çıkarız bu işten. Batman işinde pek olmadı hani....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne ~ 8 yıl önce
Bu mu? Ne bu? Reklamin iyisi kotusu olmaz mantigiyla yapilmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000