05 Mayıs 2017, Cuma 15:49:52

THY'den Euroleague sürprizi

Türk Hava Yolları, ana sponsoru olduğu Avrupa Basketbolu'nun en büyük organizasyonu olan Euroleague için bir uçağını turnuvanın renklerine boyadı.
  • Merhaba, THY bu sponsorluk işinde maalesef sınıfta kalıyor. Futbol takımına sponsor oluyor uçağın sadece kuyruğunu boyuyor ya da kaplıyor. EuroLeague e sponsor oluyor turnuva bitmiş 200-250 maç oynanmış ve turnuva sonunda final four zamanı akıllarına geliyor. İlker Bey i biraz tanımasam Bu Şirketi kim yönetiyor bu kararları ne zaman alıyorlar diye düşünmeden edemiyorum. Bu yorumu da Milli Havayolumuz olduğu için yazıyorum. Özel Havayollarını eleştirmemeye çalışıyorum zaten güç bela devlet desteksiz çalışıyorlar. Bakınız Dortmund sponsorluğunda uçak boyamasına http://www.luchtzak.be/airlines/lufthansa-group/eurowings/eurowings-airbus-a320-painted-borussia-dortmund-colours/ karar sizin? eurowings havayolu linki kopyalayıp bakın lütfen. Kuyruk boyama çok basit duruyor. Barcelona ya sponsor oluyorsun. A330 VE B777 uçakları nı tam boy boyardım acayip reklam olurdu. Japonya da özel uçak çekenler Takım sponsoru uçaklar geldiğinde izlenme sayıları tavan yapıyor. Havadan süper reklam :)
  • Ayni gün zarar açıkladı haberi var:))??? Ruh hastası bir sirket üzülüyordum ana kurtulduğuma gerçekten seviniyorum artık. Dengesiz bir sirket başvururken 2 degil 10 kere düşünmek lazım artık.
  • Thy ne olur bana da sponsor ol issizim
  • sponsor olmak başli başina önemlidir..hangi uçak boyanmiş fark etmez..avrupa basketbalunda eurolig çok önemli bir spor musabakasidir
  • Ucagin kuyruk tescili cok zor okunuyor. Yonetmelige aykiri degil mi bu durum?
  • Yine Airbus 321! En guzel Avrupa rotalarina ucmadiklari, en guzel Avrupa yatilarini yaptiklari yetmiyormus gibi bir de onlarin ucaklarini boyamislar. Boeing uvey evlat mi?!!11bir
  • Yakisir. Cok havali :) Allah ulkemizi korusun
  • TC-JRO nun ikinci Euroleague boyası

Türk Hava Yolları, ana sponsoru olduğu Avrupa Basketbolu'nun en büyük organizasyonu olan Euroleague için bir uçağını turnuvanın renklerine boyadı.

Dörtlü finalinin bu yıl İstanbul'da düzenlenecek olması nedeniye böyle bir karar alan THY'nin, TC-JRO kuyruk tescilli Airbus A321 tipi uçağının yeni hali oldukça ilgi çekti.

İşte o uçak:





THY'den Euroleague sürprizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

EuroLeagueFin ~ 7 yıl önce
Merhaba, THY bu sponsorluk işinde maalesef sınıfta kalıyor. Futbol takımına sponsor oluyor uçağın sadece kuyruğunu boyuyor ya da kaplıyor. EuroLeague e sponsor oluyor turnuva bitmiş 200-250 maç oynanmış ve turnuva sonunda final four zamanı akıllarına geliyor. İlker Bey i biraz tanımasam Bu Şirketi kim yönetiyor bu kararları ne zaman alıyorlar diye düşünmeden edemiyorum. Bu yorumu da Milli Havayolumuz olduğu için yazıyorum. Özel Havayollarını eleştirmemeye çalışıyorum zaten güç bela devlet desteksiz çalışıyorlar. Bakınız Dortmund sponsorluğunda uçak boyamasına http://www.luchtzak.be/airlines/lufthansa-group/eurowings/eurowings-airbus-a320-painted-borussia-dortmund-colours/ karar sizin? eurowings havayolu linki kopyalayıp bakın lütfen. Kuyruk boyama çok basit duruyor. Barcelona ya sponsor oluyorsun. A330 VE B777 uçakları nı tam boy boyardım acayip reklam olurdu. Japonya da özel uçak çekenler Takım sponsoru uçaklar geldiğinde izlenme sayıları tavan yapıyor. Havadan süper reklam :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ohhh ~ 7 yıl önce
Ayni gün zarar açıkladı haberi var:))??? Ruh hastası bir sirket üzülüyordum ana kurtulduğuma gerçekten seviniyorum artık. Dengesiz bir sirket başvururken 2 degil 10 kere düşünmek lazım artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sponsor araniyor ~ 7 yıl önce
Thy ne olur bana da sponsor ol issizim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
sponsor olmak başli başina önemlidir..hangi uçak boyanmiş fark etmez..avrupa basketbalunda eurolig çok önemli bir spor musabakasidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tescil ~ 7 yıl önce
Ucagin kuyruk tescili cok zor okunuyor. Yonetmelige aykiri degil mi bu durum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no subject ~ 7 yıl önce
Yine Airbus 321! En guzel Avrupa rotalarina ucmadiklari, en guzel Avrupa yatilarini yaptiklari yetmiyormus gibi bir de onlarin ucaklarini boyamislar. Boeing uvey evlat mi?!!11bir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 7 yıl önce
737 boyayıpta afirkada Euroleague reklamı mı yapıcaklardı??
:)) ~ 7 yıl önce
Yakisir. Cok havali :) Allah ulkemizi korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 7 yıl önce
TC-JRO nun ikinci Euroleague boyası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JRO ~ 7 yıl önce
Uludağ kebap buyruun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000