15 Şubat 2013, Cuma 17:32:26

THY'DEN FLAŞ KARAR

Türk Hava Yolları (THY) MNG Teknik'i satın alacğını açıkladı.
  • hayırlısı olsun ne diyelim...inşallah yemekçi değişmez..yemeklerimiz çok güzel..
  • başarı detaydadır. doğruları bildiğinden emin olduklarınız, doğruların sadece bir kısmını görüp oraya odaklanmışlar. çok hatalı başka yönleri de var. pek çok doğruların farkında değiller. detaya nüfuz edemeyen politika sabun köpüğü gibi olmaya mahkum. saydığınız pek çok isim aslında gerçekleri hakkıyla farkedebilenler değiller. övdükleriniz de o kadar övülmeye layık değiller. duygusal hareket ediyorsunuz. doğru teşhis o kadar yüzeysel olmayabilir. bakalım gemi nereye gidicek.
  • Doğruları yapamıyorsan yırtınmak anlamsız. Ben müdür değilim ama sende değilsin müdür olunca sana doğru geleni yaparsın, kimse kimseyi zorla tutmuyor. Beğenmeyen gidebilir.insanları burdan çekiştirmek hangi ahlaka sığar? Kimle derdin varsa ona söylemelisin. Saygılar.( Not: yöneticilerin şu anda doğru yaptığını da söylemedim. Böyle haberleri buradan öğrenmek çalışan için acı durumdur. Size ne diyenlerde var ama şirketi sırtlayan teknik personeldir.yinede yöneticiden duymak daha doğrudur diye düşünüyorum)
  • Evet,aynen doğru soyluyosun,hakkı oztekin in veda mesajında saydığı isimler ile mng teknik buyudu idi (can sasmaz,rasit,emre,heves,fikret geckili.,,,,,,) isimlerin emekleri var idi.
  • Eski baskanlar, sektör dışından sonradan görme / sonradan gelme başkanlara uyunca yalakalık aldı başını gitti ve şirket battı sektör dışından torpille gelen yöneticiler acilen atılmalılar. Kendi çıkarları için yüzlerce insanın ekmeğiyle, kariyeri ile oynadılar. Çalışan emektarların üzerinden aldığınız maaşlar haram olsun .... Yazık be, halen utanmadan oturup dedikodu yapıyosunuz. Siz gidin, koltuklarınızı terkedin şirket vallahi satılmaktan kurtulur.......
  • külliyen yalan...
  • Arkadaşlar söyledikleriniz doğru diyelim hep Cemaat ve başkalarını anlattık .Biz ne yapacağız ne yapmalıyız.Bu işlem EASA ve ECAC üyeliğinin zorunluluğu 2014 yılına hazır olmak .İyi değerlendirilirse Türk sivil havacılığının önünü açar.THY eski bildiklerinde devam ederse geçmişte yaşadığı yetki kısıtlamasıyla tekrar karşı karşıya kalır. Can Bey THY dekiler gibi amatörlük yapmaz Levent Beyin ekibi düşünsün.Para konusu birazda Teknik personelin duruşunda değilmi sizce?
  • Cemaatin gücü adınaa !
  • netice nedir şimdi ? habom a.ş iptal, sabihaya yapılan hangarlar mng teknik mi olacak ?
  • habom : lise mezunu uçak teknisyeni maaşı: 1400 tl özel sigorta, pas hakkı ,ikramiye fazla mesai ücreti yok lisansı olmayan mng'lilerin hakları bunlardır.daha fazlasını beklemeyin.habomlular 3 senedir bekliyor.lisansı olanlar da 2000 tl civarında maaş alırlar.inşallah tüm uçak teknisyenleri için hayırlı olur.ama ben pek sanmıyorum.

Türk Hava Yolları MNG Teknik'i satın alma kararını resmen açıkladı.

THY'den yapılan açıklama:

Ortaklığımız yönetim kurulunca önümüzdeki dönem filo planlaması çerçevesinde artan bakım ve onarım ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik olarak MNG Teknik Uçak Bakım Hizmetleri A.Ş. firmasıyla ortaklık veya satın alma alternatiflerine ilişkin göruşmelere ve durum tespiti çalışmalarına başlanmasına karar verilmiştir.

Taraflar arasında iyi niyet anlaşması imzalanmış olup gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

THY'DEN FLAŞ KARAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (85)

mngteknik ~ 11 yıl önce
hayırlısı olsun ne diyelim...inşallah yemekçi değişmez..yemeklerimiz çok güzel..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yüzeysel ~ 11 yıl önce
başarı detaydadır. doğruları bildiğinden emin olduklarınız, doğruların sadece bir kısmını görüp oraya odaklanmışlar. çok hatalı başka yönleri de var. pek çok doğruların farkında değiller. detaya nüfuz edemeyen politika sabun köpüğü gibi olmaya mahkum. saydığınız pek çok isim aslında gerçekleri hakkıyla farkedebilenler değiller. övdükleriniz de o kadar övülmeye layık değiller. duygusal hareket ediyorsunuz. doğru teşhis o kadar yüzeysel olmayabilir. bakalım gemi nereye gidicek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müdürler ~ 11 yıl önce
Doğruları yapamıyorsan yırtınmak anlamsız. Ben müdür değilim ama sende değilsin müdür olunca sana doğru geleni yaparsın, kimse kimseyi zorla tutmuyor. Beğenmeyen gidebilir.insanları burdan çekiştirmek hangi ahlaka sığar? Kimle derdin varsa ona söylemelisin. Saygılar.( Not: yöneticilerin şu anda doğru yaptığını da söylemedim. Böyle haberleri buradan öğrenmek çalışan için acı durumdur. Size ne diyenlerde var ama şirketi sırtlayan teknik personeldir.yinede yöneticiden duymak daha doğrudur diye düşünüyorum)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 11 yıl önce
Mng'bir kelime öğrenmişsiniz kimse kimseyi zorla tutmuyor gidenler oldumuda hemen tutuşuyorsunuz gıttılermıde arkalarından sallıyorsunuz bu yüzden felsefe yapmayın işinize bakın ve zamanı gelınce konuşalım...
mng rumuzlu yazara ~ 11 yıl önce
Evet,aynen doğru soyluyosun,hakkı oztekin in veda mesajında saydığı isimler ile mng teknik buyudu idi (can sasmaz,rasit,emre,heves,fikret geckili.,,,,,,) isimlerin emekleri var idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 11 yıl önce
Eski baskanlar, sektör dışından sonradan görme / sonradan gelme başkanlara uyunca yalakalık aldı başını gitti ve şirket battı sektör dışından torpille gelen yöneticiler acilen atılmalılar. Kendi çıkarları için yüzlerce insanın ekmeğiyle, kariyeri ile oynadılar. Çalışan emektarların üzerinden aldığınız maaşlar haram olsun .... Yazık be, halen utanmadan oturup dedikodu yapıyosunuz. Siz gidin, koltuklarınızı terkedin şirket vallahi satılmaktan kurtulur.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaaaa ~ 11 yıl önce
külliyen yalan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çaglar ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar söyledikleriniz doğru diyelim hep Cemaat ve başkalarını anlattık .Biz ne yapacağız ne yapmalıyız.Bu işlem EASA ve ECAC üyeliğinin zorunluluğu 2014 yılına hazır olmak .İyi değerlendirilirse Türk sivil havacılığının önünü açar.THY eski bildiklerinde devam ederse geçmişte yaşadığı yetki kısıtlamasıyla tekrar karşı karşıya kalır. Can Bey THY dekiler gibi amatörlük yapmaz Levent Beyin ekibi düşünsün.Para konusu birazda Teknik personelin duruşunda değilmi sizce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okendinibilir ~ 11 yıl önce
Cemaatin gücü adınaa !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yani ~ 11 yıl önce
netice nedir şimdi ? habom a.ş iptal, sabihaya yapılan hangarlar mng teknik mi olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG YENİ PERSONEL ~ 11 yıl önce
habom : lise mezunu uçak teknisyeni maaşı: 1400 tl özel sigorta, pas hakkı ,ikramiye fazla mesai ücreti yok lisansı olmayan mng'lilerin hakları bunlardır.daha fazlasını beklemeyin.habomlular 3 senedir bekliyor.lisansı olanlar da 2000 tl civarında maaş alırlar.inşallah tüm uçak teknisyenleri için hayırlı olur.ama ben pek sanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000