02 Mayıs 2016, Pazartesi 14:31:18

THY'den karşı atak

Türk Hava Yolları (THY) artan pilot ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor.
  • Tamaaam.Pilotları bulunca bu iş tamam.Şirketin sırtı yere gelmez.Sanki herşey pilotlarla bitiyor.Çok akılcı bir davranış!Senin alt yapın yok.Senin Tekniğin bitmiş.Kalkmışsın pilot arıyorsun.Kabin ekibi sorunun da yok.Ne ala...
  • LH verdigini veriyoru, Lh emekliliktede aynisini veriyor, sen dilenecek hale getiriyorsun Sayin Temel
  • Sağda solda pilot mu arıyorsun TK? Ülkende bu kadar terör eylemi varken , yabancı pilotun gözüyle "iç savaş sürerken" ve tehlikeli ülke ilan edilirken, kendi memurunu bile doğudan çeken bir memlekette yabancı pilot kalır mı sanıyorsun ? Yarı maaş ile ne vereceksin, adamların şu anda aldıklarını ne kadarını sağlayacaksın ? Yabancı pilot istihdam ederken bunları hiç düşündün mü acaba ? Neyin kafasını yaşıyorsun TK ? Onca iş arayan yerli pilot varken seni kurtarmayacak kısır çözümler uyduruyorsun.Acil bir şeyler yapmazsan,bedeli ağır olur.Kolay gelsin.
  • Yabancı Pilot bulmadan önce yabancı planlama memuru bulunursa CARMEN tam anlamıyla çalıştırılırsa, planlama sorunu çözülürse, insanlar mutlu olursa, biz aramadan onlar bize gelir. Saygılar.
  • bizim bu ülkenin bitmedi bu yabancı hastalığı. onlardan size hayır yok hala anlamadınız mı arkadaş ya... ayıptır ayıp sanki ülkenin suyu çıktı be. yazık şu halimize ülke Türk ülkesi değil sanki arap sevicileri ve arap ülkesi.
  • Katar dan polit almakla ugrasacaklarina turk vatandasi pilot alim ilanini acsalar daha iyi olur bence.
  • Bugun Ohy Yarin tk Maaslari zamaninda yatirmaz.. Guven olmaz bunlara.. Aman gidipte zengin hayati yasamayin dostlar, gidisat kotu..
  • Dünyanın her yerinden BADEM BIYIKLI bulursunuz AMA! Gerçek Tayyareci biraz zor bulursunuz!
  • Bizimkilerden kimle konussam agliyor.Allah yardimcilari olsun.yerlerinde olsam kalir sebat eder ne istiyorsam onu yapmak icin direnirdim.bugunun kaptani , Fo su yarinin yoneticisi
  • Buraya gitme fikri kiminse muhtemelen gezmeye gitmek istiyor heralde.Yoksa millet dalga geciyor.Sen ne akla hizmet ayda 60 bin tl kaptan maasi veren Qatardan kaptan alabileceksin.Ayda 23 bin tl icin adam 60 bin tl Qatar maasini birakip neden gelir?

Türk Hava Yolları (THY) artan pilot ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor. 2021 yılına kadar ihtiyaç duyduğu 4 binden fazla pilotu ağırlıklı olarak yurtiçi kaynaklardan karşılamayı hedefleyen şirket, bu ay Katar'da pilotlara yönelik Road Show (tanıtım turu) düzenleyecek.

Bu amaçla 5-6 Mayıs tarihlerinde Sao Paolo'da Brezilyalı pilotlara THY anlatılacak. 12-13 Mayıs tarihlerinde ise Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir organizasyon olacak. THY'nin yeni durağı ise Katar olacak. THY, 24-25 Mayıs tarihleri arasında Katar'ın başkenti Doha'da pilotlara yönelik Road Show düzenleyecek.

Hatırlanacağı üzere Katar Havayolları geçtiğimiz ay İstanbul Radisson Otel'de pilotlarla bir araya gelmiş ve onları Katar'a davet etmişti.

THY'den karşı atak

Yorumlar Tüm Yorumlar (67)

Fatsalı ~ 8 yıl önce
Tamaaam.Pilotları bulunca bu iş tamam.Şirketin sırtı yere gelmez.Sanki herşey pilotlarla bitiyor.Çok akılcı bir davranış!Senin alt yapın yok.Senin Tekniğin bitmiş.Kalkmışsın pilot arıyorsun.Kabin ekibi sorunun da yok.Ne ala...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diyorki ~ 8 yıl önce
LH verdigini veriyoru, Lh emekliliktede aynisini veriyor, sen dilenecek hale getiriyorsun Sayin Temel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 8 yıl önce
Sağda solda pilot mu arıyorsun TK? Ülkende bu kadar terör eylemi varken , yabancı pilotun gözüyle "iç savaş sürerken" ve tehlikeli ülke ilan edilirken, kendi memurunu bile doğudan çeken bir memlekette yabancı pilot kalır mı sanıyorsun ? Yarı maaş ile ne vereceksin, adamların şu anda aldıklarını ne kadarını sağlayacaksın ? Yabancı pilot istihdam ederken bunları hiç düşündün mü acaba ? Neyin kafasını yaşıyorsun TK ? Onca iş arayan yerli pilot varken seni kurtarmayacak kısır çözümler uyduruyorsun.Acil bir şeyler yapmazsan,bedeli ağır olur.Kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew ~ 8 yıl önce
Yabancı Pilot bulmadan önce yabancı planlama memuru bulunursa CARMEN tam anlamıyla çalıştırılırsa, planlama sorunu çözülürse, insanlar mutlu olursa, biz aramadan onlar bize gelir. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 8 yıl önce
bizim bu ülkenin bitmedi bu yabancı hastalığı. onlardan size hayır yok hala anlamadınız mı arkadaş ya... ayıptır ayıp sanki ülkenin suyu çıktı be. yazık şu halimize ülke Türk ülkesi değil sanki arap sevicileri ve arap ülkesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 8 yıl önce
Katar dan polit almakla ugrasacaklarina turk vatandasi pilot alim ilanini acsalar daha iyi olur bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cumhur ~ 8 yıl önce
Kesinlikle haklısınız neden THY Türk vatandaşına kapılarını tamamıyla açmıyorda hala yabancı arayışı içerisinde mesela Lufthansa kendi ırkından başka pilot yok
Maas ~ 8 yıl önce
Bugun Ohy Yarin tk Maaslari zamaninda yatirmaz.. Guven olmaz bunlara.. Aman gidipte zengin hayati yasamayin dostlar, gidisat kotu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mavikuş ~ 8 yıl önce
Dünyanın her yerinden BADEM BIYIKLI bulursunuz AMA! Gerçek Tayyareci biraz zor bulursunuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gm ~ 8 yıl önce
Bizimkilerden kimle konussam agliyor.Allah yardimcilari olsun.yerlerinde olsam kalir sebat eder ne istiyorsam onu yapmak icin direnirdim.bugunun kaptani , Fo su yarinin yoneticisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buraya gitme fikti kiminse ~ 8 yıl önce
Buraya gitme fikri kiminse muhtemelen gezmeye gitmek istiyor heralde.Yoksa millet dalga geciyor.Sen ne akla hizmet ayda 60 bin tl kaptan maasi veren Qatardan kaptan alabileceksin.Ayda 23 bin tl icin adam 60 bin tl Qatar maasini birakip neden gelir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000