30 Ekim 2017, Pazartesi 14:21:17

THY’den Kolombiya ve Panama’ya yeni kabinli uçak

Türk Hava Yolları, Latin Amerika'daki rotalarından Kolombiya ve Panama'ya kabini yenilenmiş Airbus A-330 200 tipi uçaklar yollamaya başladı.
  • istasyon sefi zeynep hanım la tanıstım cok ılgılı ışini fazlasıyla yapıyor
  • A330-200 ler yeni açılan uzak uçuşa ideal hem menzili iyi,hem işletim maliyeti düşük,geçende JNB ile uçtum kabini süperdi.
  • Cemal gerçekten çok başarılı ve her türlü övgüyü hak eden biri
  • Tk daki nadir işini yapan müdürlerdendir Cemal . Maaşını sonuna kadar hak eden birkaç kişiden biri Helal olsun
  • 77 yollayın birazda biz gidelim
  • Tk800 geliyor açın yolu eyyy Latin Amerika
  • Sallamasyon ucu açık bilgimsilerle reklam yapıyorlar güya. 'Yoğun ilgi görüyoruz' ne demek allah aşkına bir açıklasa ya? Çok basit bir veri, doluluk oranı nedir açıklasalar yeter. Artık 'aslanız, kaplanız' olmuyor. Geç bunları.
  • Adami madem 3 ulkeden sorumlu yaptiniz bari unvanini Mudur ustu birsey yapin da karsiligini alsin.
  • A340 da calissin o hatta ne kadar guzel ucagi yenilemiyorsunuz iyi baksaniz ucak cok iyi gider A340 geri ucsun!!!
  • Yeni 330 lar gelmeli

Türk Hava Yolları (THY) Kolombiya, Panama ve Venezuela Müdürü Cemal Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Airbus A-330 200 tipi uçakların kullanıldığı bölgede ilk olarak Kolombiya-Panama hattında hizmet veren uçağın yenilendiğini belirtti.

THY'nin 13 saati aşan yolculuk süresiyle en uzun uçuşlarından biri olan İstanbul-Bogota-Panama hattının yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Kaya, şunları söyledi:

"THY olarak bu hattı hizmete aldığımız günden bu yana hem ekonomi hem de 'Business Class' sınıfında yoğun ilgi görüyoruz. Büyüme potansiyeli bulunan bu hatta, Business Class yolcularına sağladığı internet imkanının yanı sıra tüm koltukları yenilenen ve daha rahat yolculuk sunan yeni kabinli uçakları alarak uzun uçuş süresinde müşterilerimize daha iyi hizmet vermeye başlamış olduk. Zaten yolculardan da bu konuda çok olumlu geri dönüşümler alıyoruz."

Kaya, "Diğer Airbus A330 200 tipi uçaklardaki çalışmaların tamamlanmasıyla daha konforlu uçuş hizmetini Küba-Venezuela yolcularına da vermeye başlayacağız." diye konuştu.

THY'nin bölgedeki ilişkileri olgunlaşıyor
Bölgedeki yerel otoriteler, seyahat acenteleri ve turizm şirketleri ile ilişkilerin iyice olgunlaşmaya başladığını dile getiren Kaya, THY'nin sağladığı kaliteli hizmeti Latin Amerikalılara anlatmak için sektörün önemli gazetecileri başta olmak üzere bulundukları her platformda tanıtım faaliyetlerine ağırlık verdiklerini anlattı.

Kaya, "Kolombiya ve Panama Latin Amerika'nın önemli aktarma merkezleri, bu iki ülkenin Star Alliance üyesi olan havayolu şirketleri Avianca ve Copa Airlines ile oluşturduğumuz iş birliği sayesinde Latin Amerika'yı Bogota ve Panama üzerinden dünyaya bağlamak istiyoruz." dedi.

Türkiye'nin görünürlüğü artıyor
Kaya, THY'nin, ticari başarısının yanı sıra Türkiye'nin ilişkilerini ve etki alanını genişletmesine de yardımcı olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin Kolombiya'da başta Bogota Büyükelçiliği olmak üzere Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Turkish Petroleum Internation Company Ltd. (TPIC) gibi kurumlarla son dönemde görünürlüğünün arttığına dikkat çeken Kaya, "Anadolu Ajansının da Kolombiya’da İspanyolca yayına başlamış olması Türkiye’nin hem bu ülkede hem de Latin Amerika’daki görünürlüğüne büyük katkı sağlayacaktır." İfadesini kullandı.

THY’den Kolombiya ve Panama’ya yeni kabinli uçak

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

prensess ~ 6 yıl önce
istasyon sefi zeynep hanım la tanıstım cok ılgılı ışini fazlasıyla yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330cu ~ 6 yıl önce
A330-200 ler yeni açılan uzak uçuşa ideal hem menzili iyi,hem işletim maliyeti düşük,geçende JNB ile uçtum kabini süperdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK cı ~ 6 yıl önce
Cemal gerçekten çok başarılı ve her türlü övgüyü hak eden biri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür ~ 6 yıl önce
Tk daki nadir işini yapan müdürlerdendir Cemal . Maaşını sonuna kadar hak eden birkaç kişiden biri Helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 6 yıl önce
77 yollayın birazda biz gidelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Tk800 geliyor açın yolu eyyy Latin Amerika

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam ~ 6 yıl önce
Sallamasyon ucu açık bilgimsilerle reklam yapıyorlar güya. 'Yoğun ilgi görüyoruz' ne demek allah aşkına bir açıklasa ya? Çok basit bir veri, doluluk oranı nedir açıklasalar yeter. Artık 'aslanız, kaplanız' olmuyor. Geç bunları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REKLAMCI ~ 6 yıl önce
Adam sana lf ry ile hat analizini dökmek mi zorunda kendini üst düzey yöentici sandın ellam detaylı bilgi istiyorsan bin uçağa boş koltuk say
3 ulkeden sorumlu ~ 6 yıl önce
Adami madem 3 ulkeden sorumlu yaptiniz bari unvanini Mudur ustu birsey yapin da karsiligini alsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A340 ~ 6 yıl önce
A340 da calissin o hatta ne kadar guzel ucagi yenilemiyorsunuz iyi baksaniz ucak cok iyi gider A340 geri ucsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni ~ 6 yıl önce
Yeni 330 lar gelmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000