03 Ekim 2017, Salı 11:20:23

THY'den lounge duyurusu

Türk Hava Yolları, San Francisco Havalimanı'ndaki Business Class yolcularının kullandığı United Lounge'ın tadilata alındığını açıklayarak Global First Lounge'un kullanılacağını duyurdu.
  • Ced biletlerde lounge eskiden vardı, 2seneye kadar sonra yasakladılar. Ama kendini bilmiş sanan arkadaş Elite Plus arkadaş olsa bile binemessin diyor ama ELite Plus'ların +1 olduğunun farkında değil. Cahillik işte...
  • Dusseldorf daki Lounge'u Air Berlin islettigi icin komple kapandi. THY lounge hakki olan yolculara Movenpick Marche'de harcamaka uzere 20 EURO luk kupon veriyor. Guzel bir davranis.
  • Kaptan pilotlara bile no lounge yazıp biniş kartı veriyoruz :)
  • İstedikleri kadar yesinleer ucaga gelince ne var diyorlar ben utaniyorum yillarca lounge kulandim ucakta sadece uyudum .... herkez
  • Ced pass business class bilet alınca loungelardan yararlanabiliyor muyuz?

Türk Hava Yolları, San Francisco Havalimanı'ndaki Business Class yolcularının kullandığı United Lounge'ın tadilata alındığını açıklayarak Global First Lounge'un kullanılacağını duyurdu.

THY açıklaması:

Kullanmakta olduğumuz International terminaldeki United Lounge, 1 Ekim 2017 itibariyle tadilat dolayısıyla kullanıma kapatılacaktır.
Business Class yolcularımız, yine International terminaldeki (G98 yakınındaki) Global First Lounge'u kullanmaya devam edebileceklerdir.

ELITE/ELITE PLUS ve STAR GOLD kart sahibi Business Class yolcularımız beraberlerinde bir kişiyi misafir olarak Global First Lounge`a alamayacak, almak istedikleri takdirde Terminal 3`teki United Lounge'larından birini kullanmaları gerekecektir. (3 adet lounge)
ELITE/ELITE PLUS ve STAR GOLD kart sahibi Ekonomi Class yolcularımız, Global First Lounge`u kullanamayacak ve Terminal 3`teki loungelardan birini kullanmaları gerekecektir.

Mevcut lounge ile Terminal 3`te bulunan United Loungeları arasında güvenli koridor mevcut bulunup, 4 ile 5 dakika civarında yürüme mesafesindedir ve yolcularımız güvenlikten çıkmadan Terminal 3`e gidip gelebileceklerdir.

THY'den lounge duyurusu

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Km'ye ~ 6 yıl önce
Ced biletlerde lounge eskiden vardı, 2seneye kadar sonra yasakladılar. Ama kendini bilmiş sanan arkadaş Elite Plus arkadaş olsa bile binemessin diyor ama ELite Plus'ların +1 olduğunun farkında değil. Cahillik işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dusseldorf ~ 6 yıl önce
Dusseldorf daki Lounge'u Air Berlin islettigi icin komple kapandi. THY lounge hakki olan yolculara Movenpick Marche'de harcamaka uzere 20 EURO luk kupon veriyor. Guzel bir davranis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lol ~ 6 yıl önce
Kaptan pilotlara bile no lounge yazıp biniş kartı veriyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lounge--- ~ 6 yıl önce
İstedikleri kadar yesinleer ucaga gelince ne var diyorlar ben utaniyorum yillarca lounge kulandim ucakta sadece uyudum .... herkez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yesin ~ 6 yıl önce
herkesin yediğine kimse karşımaz
Km ~ 6 yıl önce
Ced pass business class bilet alınca loungelardan yararlanabiliyor muyuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ced business ~ 6 yıl önce
Ced pass business biletin olsun, oda yetmesin yanında elit plus arkadaş olsun. Yine de O loungenin önünden bile geçirmezler :))) pass'sin yerini bil derler adama. :)))
xXx ~ 6 yıl önce
Oldu başka bir arzunuz ?
D ~ 6 yıl önce
Hayır yararlanamıyorsunuz.
Ced’e ~ 6 yıl önce
Adam uçak dolu binemezsin diyor bi de lounge’a mı alsın.
hayır ~ 6 yıl önce
yararlanamıyoruz üstelik bc da ucan kardeşimizn hakkından da yararlanamıyoruz normal bilet olrsa ancak enteresan ve görgüsüzce bi durum;/

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000