01 Nisan 2017, Cumartesi 09:38:59

THY'den ücretsiz laptop açıklaması

Türk Hava Yolları(THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, kabin içerisinde elektronik cihaz yasağı uygulamasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Businnes Class’ta ücretsiz olan Wifi’yi ekonomi sınıfında da ücretsiz yaptık. Şimdi Businness Class’taki yolcularımıza seyahatleri esnasında ücretsiz laptop verilmesi üzerinde çalışıyoruz” dedi.
  • Oooo thy zengin. Her yolcuya laptop vercek.
  • Ben pc almak için business class gidemem o yerinde aktarmalı da lufthansa a380 giderim oh hem ucuz hem konfor bye bye THY
  • Başkaları yaparken biz hala düşünüyoruz! Siz habire uçak içi kokularını değiştirmekle uğraşın, onlar daha önemli!
  • Surface alin hem hafif hem kalemi var yolcunuz begenir
  • Cok calisacak bir konu degil
  • 550 ucaga ulasmak icin hemen verelim siparis . Malum o kadar komisyonu baskalari yemesin.. ama sirket batar calisanlar zam alamaz ' olsun biz komisyonumuzu alalimda gerisi ne olursa olsun
  • 1 nisan diye bu haberi yaptınız sandım
  • Dikkat ettiniz mi toplantı yapılan ülkeleri Filistin Arabistan Ürdün Bahreyn genelde Krallıkla yönetilen saçma sapan ülkeler bir tane Avrupa ülkesi gelişmiş ülke yok. Kıskanılan türkiye bu işte
  • bu zat 1 nisan şakası gibi ! böyleleri nasıl yönetici yapılıyor akıl almıyor! torpilin gözü kör olsun! söz konusu abd oldu mu nasıl emirlere harfiyen uyuluyor nasıl abd yolcuları için her türlü imkan seferber ediliyor. niye abd'ye eyy denilemiyor? korktular tabii abd'nin uçuşları iptal etmesi riskinden hazırola geçtiler tabii bu kafadakiler için çıkar ve para önemli ! bir de istanbul için söylediklerini okuyunca güleyim mi ağlayayım mı karar veremedim. son iki yılda memlekette ve istanbul'da olanlar dünyada başka hangi ülke ve şehirde olmuş ? ahl baskını, darbe olayı, apronda yolcunun çalışanlarca dövülmesi, sultanahmet katliamı, reina olayı , daha geçen gün ahl'de taksicilerin birbirini bıçaklaması. kendisi istanbul'da bir gün sokağa çıksın gezsin görsün şiddet,suç ne alemde, trafik kaosu nasıl, yaya geçitlerinde insanların üstüne nasıl araba sürülüyor, kaldırımlarda gezen motorlar yüzünden millet yürüyemiyor, turistler nasıl kazıklanıyor, eminönü,taksim gibi turistik yerlerde silahlı komandolar güvenlik nöbeti tutuyor hangi turist silahların gölgesinde ve yakın geçmişte bir sürü terörist olayın yaşandığı bir yere gelmek ister ?
  • 550 uçak demek en az 2500 yeni pilot demek? Keşke...

Türk Hava Yolları(THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, kabin içerisinde elektronik cihaz yasağı uygulamasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Businnes Class’ta ücretsiz olan Wifi’yi ekonomi sınıfında da ücretsiz yaptık. Şimdi Businness Class’taki yolcularımıza seyahatleri esnasında ücretsiz laptop verilmesi üzerinde çalışıyoruz” dedi.

Türk Hava Yolları(THY), bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘İstanbul Lale Festivali Tanıtım Zirvesi’ kapsamında Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden gelen 250 kişilik heyeti, İstanbul 12. Lale Festivali’nde bir araya getirdi. 31 Mart-1 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında davet edilen acenteler, basın kuruluşları ve sosyal medya fenomenleri, İstanbul’daki tanıtım turunun ardından ticari bir çalıştaya katıldı. Başta Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar ve Filistin olmak üzere Bahreyn, Irak, BAE, Tunus, Umman, Ürdün, Lübnan ve Fas Acenteleri ile İstanbul’da faaliyet gösteren 25 otel, bu çalıştayda bir araya gelerek toplamda 2 bin 250 ikili toplantı gerçekleştirdi. Heyet üyelerinin organizasyon kapsamındaki programı bir otelde gerçekleştirilen gala yemeğiyle sona erdi.

“Türkiye'ye turistler geri dönmeye başladı”
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi de programın sonunda düzenlenen gala yemeğinde heyet üyeleriyle bir araya geldi. Galada davetlilere hitap eden Ekşi, “Lale mevsimi baharın başlangıcı, bir umut demektir. Bizde özellikle havacılıkta baharın geldiğine, geleceğine ve ülkemizin baharla beraber yeni atılımlar içerisinde olacağına inanıyoruz. Şu andaki frekanslarımıza, büyüme ve yolcu talebine baktığımızda, 2017'de 2016'dan çok daha güzel şeyler yapacak durumdayız. Rezervasyonlar bunu gösteriyor. Türkiye'ye turistler geri dönmeye başladılar. Bu ülkemiz için oldukça hayırlı. Güzel bir yıl geçireceğimize inanıyoruz. THY her zaman müşterilerinin konforlu bir şekilde seyahat etmesi için elinden geleni yapmaktadır "şeklinde konuştu.
Galanın sonunda Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi heyet temsilcilerine uçak maketi hediye etti. Davete katılan misafirler arasında yapılan çekilişte ise 5 şanslı kişi THY’den ücretsiz seyahat hakkı kazandı.

Hedef 2023’te uçak filosunu 550’ye çıkarmak
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, davetliler arasında yer alan çok sayıda yabancı gazetecinin de sorularını yanıtladı. THY’nin İstanbul’da yapımı süren yeni havalimanı için operasyonel hazırlıkları sürdürdüklerini belirten Ekşi, 337 olan uçak sayısının 2023 yılında 550’ye çıkarılmasının hedeflendiğini kaydetti.

“Ücretsiz laptop verilmesi üzerinde çalışıyoruz”
Orta Doğulu bir gazetecinin geçtiğimiz günlerde ABD ve İngiltere’ye direkt uçuşlarda uygulanmaya başlanan elektronik cihaz yasağına da yanıt veren THY Genel Müdürü Ekşi, “Yolcularımız bizi kalitemizden dolayı tercih ediyor. Biz tüm yolcularımıza dizüstü bilgisayar ve tabletlerini güvenli bir şekilde taşıma garantisi veriyoruz. Yolcuların cihazlarını boarding esnasında bize teslim etmeleri durumunda gidecekleri destinasyona kadar taşıyoruz. Bu durumdan asla şikayet etmedik. Biz ekstra ne yapabiliriz dedik. Businnes Class’ta ücretsiz olan interneti Ekonomi sınıfında da ücretsiz yaptık. Şimdi Businness Class’taki yolcularımıza seyahatleri esnasında ücretsiz laptop verilmesi üzerinde çalışıyoruz. Bazı ülkelerdeki uygulamaların gerekçeleri ne olursa olsun THY ve diğer havayolu şirketleri ticari konumunu koruyacaktır. Bu uygulamanın yakında sona ereceğini düşünüyorum. Bu bölgesel bir uygulama. Biz kaliteli bir şekilde işimizi yapacağız” ifadelerini kullandı.

“İstanbul dünyanın en güvenli şehirlerinden bir tanesi”
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi dünya kamuoyunda Türkiye’ye yönelik güvenlik algısı konusundaki tutumun sorulması üzerine ise, “2016 yılında Türkiye’de bazı sıkıntıların olduğu doğrudur. Ama bu Fransa’da, Brüksel’de, Almanya’da hatta ABD’de de oldu. Hepiniz sokaklarda dolaştınız İstanbul dünyanın en güvenli şehirlerinden bir tanesidir. Dolayısıyla serbestçe İstanbul’da dolaşabilirsiniz. Şuna emin olun ki turistler için, gezip görmek için en güvenli şehirlerden bir tanesidir. Özellikle havaalanlarında yolcular için güvenlik önlemleri en üst seviyede alınmıştır. Zaten son iki ayda ve devam eden aylarda yapılan rezervasyonlar ve turistler geri gelemeye başladılar. Bu da Türkiye’nin güvenlik sıkıntısını aştığını gösteriyor” diyerek yanıt verdi.

THY'den ücretsiz laptop açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Super ~ 7 yıl önce
Oooo thy zengin. Her yolcuya laptop vercek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusıra bakma ~ 7 yıl önce
Ben pc almak için business class gidemem o yerinde aktarmalı da lufthansa a380 giderim oh hem ucuz hem konfor bye bye THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Tamam o zaman aeo kib bye
xx ~ 7 yıl önce
Sende iyi bak ama thy iyi bakmasın
Martian ~ 7 yıl önce
Başkaları yaparken biz hala düşünüyoruz! Siz habire uçak içi kokularını değiştirmekle uğraşın, onlar daha önemli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:-) ~ 7 yıl önce
Alakaya maydanoz bu olsa gerek
Microsoft ~ 7 yıl önce
Surface alin hem hafif hem kalemi var yolcunuz begenir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karar ~ 7 yıl önce
Cok calisacak bir konu degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komisyon ~ 7 yıl önce
550 ucaga ulasmak icin hemen verelim siparis . Malum o kadar komisyonu baskalari yemesin.. ama sirket batar calisanlar zam alamaz ' olsun biz komisyonumuzu alalimda gerisi ne olursa olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
Dostum sen cok geride kalmisssin be
Gulucuk" e ~ 7 yıl önce
Cumartesi gecesi o saatte yazdigina gore bos beles adamsin :) sende oksijen tuketiyorsun yegen asil mesele bu :))
1nisan ~ 7 yıl önce
1 nisan diye bu haberi yaptınız sandım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üçüncü dünya ülkeleri ~ 7 yıl önce
Dikkat ettiniz mi toplantı yapılan ülkeleri Filistin Arabistan Ürdün Bahreyn genelde Krallıkla yönetilen saçma sapan ülkeler bir tane Avrupa ülkesi gelişmiş ülke yok. Kıskanılan türkiye bu işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ticaret ~ 7 yıl önce
Para ordan geliyor avrupadan degil.
trajikomedi ! ~ 7 yıl önce
bu zat 1 nisan şakası gibi ! böyleleri nasıl yönetici yapılıyor akıl almıyor! torpilin gözü kör olsun! söz konusu abd oldu mu nasıl emirlere harfiyen uyuluyor nasıl abd yolcuları için her türlü imkan seferber ediliyor. niye abd'ye eyy denilemiyor? korktular tabii abd'nin uçuşları iptal etmesi riskinden hazırola geçtiler tabii bu kafadakiler için çıkar ve para önemli ! bir de istanbul için söylediklerini okuyunca güleyim mi ağlayayım mı karar veremedim. son iki yılda memlekette ve istanbul'da olanlar dünyada başka hangi ülke ve şehirde olmuş ? ahl baskını, darbe olayı, apronda yolcunun çalışanlarca dövülmesi, sultanahmet katliamı, reina olayı , daha geçen gün ahl'de taksicilerin birbirini bıçaklaması. kendisi istanbul'da bir gün sokağa çıksın gezsin görsün şiddet,suç ne alemde, trafik kaosu nasıl, yaya geçitlerinde insanların üstüne nasıl araba sürülüyor, kaldırımlarda gezen motorlar yüzünden millet yürüyemiyor, turistler nasıl kazıklanıyor, eminönü,taksim gibi turistik yerlerde silahlı komandolar güvenlik nöbeti tutuyor hangi turist silahların gölgesinde ve yakın geçmişte bir sürü terörist olayın yaşandığı bir yere gelmek ister ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
550? ~ 7 yıl önce
550 uçak demek en az 2500 yeni pilot demek? Keşke...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000