09 Nisan 2017, Pazar 08:30:40

THY'nin bowling turnuvası başladı

Türk Hava Yolları Karaçi Müdürlüğü tarafından organize edilen Acenteler bowling turnavası başladı.
  • güzel valla. Diğer 50 şehirdeki Bowling leri de ayrı haber yapın ohalde.. te Allahım :D
  • ahmet portala girdiğin önerileri okudum. ikisi de personel düşmanı olduğunun kanıtı. kendini böylece bell etmişsin, tasarruf için şefleri merkezden değil mahalden yapalım demişsin. personele geçici görev harcırahı vermeyelim demişsin. bak ahmet efendi iğneyi başkasına, çuvaldızı kendine batırmalısın, mesela tasarruf önerisi vereceksen müdürlerin ev kiralarından bahsedebirisin. md ler de şefler gibi %50 kira yardımı alsa , o zaman sen 2000 dolarlık evde oturmazdın 700 dolarlık evde otururdun. şirket de senin için 350 dolar kira öderdi. bir de her şehre müdür olmasın diye öneri ver mesela, 5-10 yere 1 müdür baksın, her sehirde 1 sef ve memurlar olsun desene, niye demiyorsun. işine gelmiyor demi. neyse kendini açık ettin iyi oldu, herkes anladı kaliteni de çapını da, tıynetini de.. senden müdür olursa , benden gmy olması lazımdı...
  • Karpuz sallama turnuvası..
  • Liyasiya ne demek şimdi
  • Bir de Karaçi'deki check-in kontuarlarının sayısını arttırsalar iyi olacak. Önümdeki 3 kişi 25 dakikada "boarding pass" alamadı. O kadar çok fazla bagaj tartışması oluyor ki. Sonunda küçük bir valizle benim beklediğimi gören business check-indeki görevli, bana acıdı da, check-inimi yaptı, sağolsun. Yoksa bir 25 dakika daha beklerdim.
  • Bravo.
  • yazım kuralları sıfır..
  • Bowling gavur icadı. Günah değil mi

Türk Hava Yolları Karaçi Müdürlüğü tarafından organize edilen Acenteler bowling turnavası başladı. 

Turnavaya Karaci'de faaliyet gösteren 32 büyük acente davet edildi. Turnavada 3'er kişiden 39 takım oluşturuldu. Turnavanın açılış konuşmasında Türk Hava Yolları'nın Pakistan çıkışlı, ABD ve Avrupa ülkeleriyle, İrlanda varışlı bilete sahip yolcuların İstanbul'daki uzun süreli bekleyişlerde ekonomi sınıfı için 1 gün, business sınıfı için 2 gün olmak üzere otel uygulaması anlatıldı.

Heycanlı ve kıyasıya geçen turnavanın galiplerine çeşitli hediyelerin yanı sıra, altın gümüş bronz madalya ve tüm katılımcılara Türk Hava Yolları turnava katılım belgesi verildi.



THY'nin bowling turnuvası başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Karaçi PR ~ 7 yıl önce
güzel valla. Diğer 50 şehirdeki Bowling leri de ayrı haber yapın ohalde.. te Allahım :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Öztaş'a ~ 7 yıl önce
ahmet portala girdiğin önerileri okudum. ikisi de personel düşmanı olduğunun kanıtı. kendini böylece bell etmişsin, tasarruf için şefleri merkezden değil mahalden yapalım demişsin. personele geçici görev harcırahı vermeyelim demişsin. bak ahmet efendi iğneyi başkasına, çuvaldızı kendine batırmalısın, mesela tasarruf önerisi vereceksen müdürlerin ev kiralarından bahsedebirisin. md ler de şefler gibi %50 kira yardımı alsa , o zaman sen 2000 dolarlık evde oturmazdın 700 dolarlık evde otururdun. şirket de senin için 350 dolar kira öderdi. bir de her şehre müdür olmasın diye öneri ver mesela, 5-10 yere 1 müdür baksın, her sehirde 1 sef ve memurlar olsun desene, niye demiyorsun. işine gelmiyor demi. neyse kendini açık ettin iyi oldu, herkes anladı kaliteni de çapını da, tıynetini de.. senden müdür olursa , benden gmy olması lazımdı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Karpuz sallama turnuvası..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O ne ~ 7 yıl önce
Liyasiya ne demek şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 7 yıl önce
Bir de Karaçi'deki check-in kontuarlarının sayısını arttırsalar iyi olacak. Önümdeki 3 kişi 25 dakikada "boarding pass" alamadı. O kadar çok fazla bagaj tartışması oluyor ki. Sonunda küçük bir valizle benim beklediğimi gören business check-indeki görevli, bana acıdı da, check-inimi yaptı, sağolsun. Yoksa bir 25 dakika daha beklerdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airliner ~ 7 yıl önce
Bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
edit ~ 7 yıl önce
yazım kuralları sıfır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bowling ~ 7 yıl önce
Bowling gavur icadı. Günah değil mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 7 yıl önce
Gereksiz orman çocuğu seni.
Bowling ~ 7 yıl önce
İşlerine geldi mi gavur icadı falan tanımazlar. Gelmedi mi senden kötüsü yoktur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000