21 Aralık 2016, Çarşamba 17:45:46

THY'nin Cumhurbaşkanlığı uçağı AHL'ye indi

Türk Hava Yolları'nın satın aldığı Cumhurbaşkanlığı uçağı Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.
  • Müsrif bir cb başkanımız var.millet yokluk içinde onlar saltanat peşinde.
  • bız bu kadar zengın bır devlet degılız. su ucaklara bakınca bılmeyen bırısı bızı ısvıcre falan zanneder. bu ucak yerıne okul veya kutuphane yapılabılırdı gelecege yatırım olurdu. yazık gunah.
  • thy 2017 için zam yok diyor 30-40 milyon kar edilecekmiş de bu uçağı boşu boşuna niye aldı o kadar uçağı yerde beklerken.ayıp vede günah.
  • Büyük devlet olmak bunu gerektirir.Reise binlerce uçak feda olsun.Rabbim başımızdan eksik etmesin.Anaların, mazlumlarin,bütün Ümmetin duası seninle REİS .Bizde hep seninleyiz.Ve daha cok çalışacağız !!!
  • Bir tane yeni 330-200 vardı ne gerek var iki uzun menzil uçağa....madem başkanlık gelecek iki tane uzun menzil ucak olmasi sacma bitane baskanlık uçağı olur...
  • Thy nin 30 uçağı yerde siz gidin uçak alın, para çok nasıl olsa.....
  • Cumhurbaşkanımız bu uçağın bu kadar ucuz olduğunu görünce kelepir diye satın aldırtmıştır. Sonra yüksek fiyata satıp devlete para kazandıracak. Çünkü adamda tam bir ticaret kafası var. (Son söylediğim söz şaka değildir. Adam ülkeyi tam bir tüccar mantığıyla yönetmektedir.)
  • Diyecek birşey yok. Sözün bittiği yer. TIKSIRINCAYA, KUSUNCAYA KADAR YİYİN.
  • Çok kafanızı yormayın işten cikartilanlardan edilen karla bir uçak daha alinir.siz modelini seçin yeter.
  • padişahım sen çok yaşa !!!! itin olsun A340 ihtiyaç olmasa alınmazdı, bir tek siz mi akıllısınız... biz ki EYYYY diyerek dünyayı titreten, herkesi dize getiren, dünya ekonomisini, NATO yu , BM i yöneten, sınırları belirleyen, iktidarları değiştiren, imparatorluğumuzu kalkındırıp dünya devi yapan................. bir padişahın kullarıyız; laf etmeyin, beri durun, haddinizi bilin.. hadisizlerrrr

Türk Hava Yolları'nın satın aldığı Cumhurbaşkanlığı uçağı TC-TRK kuyruk tescili ile Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. 

THY geçtiğimiz haftalarda Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama ile alımı duyurmuştu. Açıklamada, "Ortaklığımız Yönetim Kurulunca, VIP hizmetlerde kullanılmak üzere 1 adet A340-500 tipi uçağın satın alınmasına karar verilmiştir' denilmişti.

Tunus'ta TS-KRT kuyruk tescilli uçak, ilk uçuşunu 2008 Mayıs'ında gerçekleştirdi. 2009 yılında da Tunus Cumhuriyeti tarafından VIP filoya dahil edilmişti. 



THY'nin Cumhurbaşkanlığı uçağı AHL'ye indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (109)

muratcan ~ 7 yıl önce
Müsrif bir cb başkanımız var.millet yokluk içinde onlar saltanat peşinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evevit ~ 7 yıl önce
Ecevit zananlarını hatırlayslım
technicteixle ~ 7 yıl önce
bız bu kadar zengın bır devlet degılız. su ucaklara bakınca bılmeyen bırısı bızı ısvıcre falan zanneder. bu ucak yerıne okul veya kutuphane yapılabılırdı gelecege yatırım olurdu. yazık gunah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ee ~ 7 yıl önce
thy 2017 için zam yok diyor 30-40 milyon kar edilecekmiş de bu uçağı boşu boşuna niye aldı o kadar uçağı yerde beklerken.ayıp vede günah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK58 ~ 7 yıl önce
Büyük devlet olmak bunu gerektirir.Reise binlerce uçak feda olsun.Rabbim başımızdan eksik etmesin.Anaların, mazlumlarin,bütün Ümmetin duası seninle REİS .Bizde hep seninleyiz.Ve daha cok çalışacağız !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 7 yıl önce
Bir tane yeni 330-200 vardı ne gerek var iki uzun menzil uçağa....madem başkanlık gelecek iki tane uzun menzil ucak olmasi sacma bitane baskanlık uçağı olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A340 ~ 7 yıl önce
4 motor daha güvenli olfuğu
Ahmet ~ 7 yıl önce
Thy nin 30 uçağı yerde siz gidin uçak alın, para çok nasıl olsa.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Cumhurbaşkanımız bu uçağın bu kadar ucuz olduğunu görünce kelepir diye satın aldırtmıştır. Sonra yüksek fiyata satıp devlete para kazandıracak. Çünkü adamda tam bir ticaret kafası var. (Son söylediğim söz şaka değildir. Adam ülkeyi tam bir tüccar mantığıyla yönetmektedir.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 7 yıl önce
Diyecek birşey yok. Sözün bittiği yer. TIKSIRINCAYA, KUSUNCAYA KADAR YİYİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardayız ~ 7 yıl önce
Çok kafanızı yormayın işten cikartilanlardan edilen karla bir uçak daha alinir.siz modelini seçin yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAŞASIN ~ 7 yıl önce
padişahım sen çok yaşa !!!! itin olsun A340 ihtiyaç olmasa alınmazdı, bir tek siz mi akıllısınız... biz ki EYYYY diyerek dünyayı titreten, herkesi dize getiren, dünya ekonomisini, NATO yu , BM i yöneten, sınırları belirleyen, iktidarları değiştiren, imparatorluğumuzu kalkındırıp dünya devi yapan................. bir padişahın kullarıyız; laf etmeyin, beri durun, haddinizi bilin.. hadisizlerrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
video ~ 7 yıl önce
yayınlanan videoyuda ,ilave etseydiniz . Korkunç . Suriyeliler türkiyede keyif yapıyor bizim askerimiz suriyeyi kurtarmak için ÖLÜYOR ( Suriyede )

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000