25 Ağustos 2014, Pazartesi 15:15:07

THY'NİN YENİ KARGO BİNASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Turkish Cargo, kargo taşımacılığındaki yenilikler ve ana markası Türk Hava Yolları ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi vermek için hazırlanan Turkish Cargo Magazine dergisini basına tanıttı. Tanıtım toplantısında konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu önemli açıklamalarda bulundu.
  • Arkadas bune ya...gezi parkinda yatmis kalkmis hukumete kufur eden bir hatun telefonlara bakarken bu fotolara dahil olabilecek kadar yukselioyor taksimde icki masalarinda gorulmus bir adam dinci rolu yaparak mudur olmus paralel yapi dedikleri seyin tamda ortasinda olan adamlar gmy bask yrd ohhhh gel keyfim gel.bu thy ye durust adam yaranamiyo hep boyle oyuncular kazaniyoooooooo.bide bi sorum olacak.bu karadenizde bahceye sogan eksen thy ye yonetici bitio.acaba bunun formulu ne.
  • Yürübe adamsın
  • Kargoda liyakatiyle ,çalışkanlığıyla ve azmi ile çalışanlarına örnek olan ve onları üst düzey motive eden birini ,bıyıklı ,kravatsız gibi şekilcilikle yargılamak vicdani açıdan şahsımı rahatsız etti,bu tarz yaklaşımlar maalesef ülkemize bir şey kazandırmaz,bu şekilde ki ithamların öbür tarafta hassas terazide sorgulanacağını unutmamak gerekir,günlük azami 300 ton kargo kapasitesi olan bir ambardan 2000 tonluk kargo operasyonu yapılması başarı için ölçüt değil mi
  • Genis govde yakisir
  • Bu kravatsız S.D. yi ben bırak başkan yardımıcısı yapmayı dürümcüye şef bile yapmam. Ama biter bir gün bu saltanat
  • Hizmeti Genişletecekmiş ... Sen önce kaliteli işçi bul kaliteli hizmet sunmadan önce.
  • Nose brown diyen vatandaşa; Merak etme baskan yalaka ile isbileni ayırt edecek zeka ve tecrübeye sahip. Kaldı ki insan gibi davranıyor çalışanına. Adamı eleştirecegine yaptıklarına bak, iki tesis ve yazilim bile yeter. Ne demişler eşek olur kalır semeri insan ölür kalır eseri...
  • Kravat ve ciddiyet korelasyonu kuramayan arkadasim, biz google degiliz, facebook degiliz, virgin hic degiliz.. Bahsettigin teknoloji sirketlerinin calisanlari da parmak arasi terlik ve yirtik kot ile ise geliyorlar, bizde mi oyle yapalim? Eger bir sirketin tepe yonetimi boyle bir karar alirsa kravat cikarilabilir, kot giyilebilir vs vs ancak o sirketin 1 numarasi 3 numarasi o lansmanda kravatla ve gayet prezentabl bir sekilde orada buluniyorsa kusura bakma bsk yrd de o sekilde olacak, Thy ye saygisi yoksa Yonetim Kurulu Baskanina olacak..Umarim kendisi bundan sonra daha dikkatli olur..Saygilar..
  • paralel yapi aynen duruyor,hic caba sarf etmiyormussun hatta koruyoussun, tayyib beyin ozel takibinde bu konu uyarmadi deme,kotil iyi kulis yapiyor bu aralar,ansizin tokadi yersin ust yonetiminde hic degisiklik yapmamissin ,sikayet var ,haberin olsun,yakinda zelzele olacakmis ,kendini bir masa altina at,thy deki paralel yapinin tamamini cozmusler yukardan gelmeden ,sen bir sey yapta bari tayyip neyin gozune girerdin,
  • Bütün 777'ler kargo'ya çevrilip uzun hatlar sadece A 330 ile yapılsa THY kâra doyamaz!

Türk Hava Yolları’nın alt markası olan Turkish Cargo, sektörde yaşanan gelişmeleri, başarı hikayelerini ve ana markası THY hakkında bilgileri acenteler, üretici ve göndericiler ile paylaşmak üzere bir dergi çıkardı. Turkish Cargo Magazine, bugün düzenlenen bir törenle basına tanıtıldı. Düzenlenen tanıtım toplantısına THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Konar, THY Kurumsal İletişim Başkanı Zeki Çukur ve Turkish Cargo Başkanı Ali Türk başta olmak üzere çok sayıda yönetici katıldı.

Turkish Cargo Magazine hakkında konuşan THY Kargo Başkanı Ali Türk, katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Yayın hayatına başlayan Turkish Cargo Magazine dergisinin özellikle çalışanlar için büyük bir motivasyon kaynağı olacağını ifade eden Türk, bu dergi sayesinde markanın farkındalığını bir üst seviyeye çıkartacaklarını belirtti.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da lansmanda yaptığı konuşmada, “Bugün kargo gelirlerinde 1 milyar dolara yaklaşan bir ciroya ulaşmış durumdayız. THY şu anda 108 ülkede 263 noktaya sefer yapıyor. Bu operasyonu 40’ın üzerinde geniş gövdeli uçakla yürütüyoruz. Her bir uçakta 8 ile 30 ton arasında kargo taşıyoruz. Son 10 yılda yüzde 25 büyüyen kargomuz, önümüzdeki günlerde başlayacağımız yeni destinasyonlarla beraber 47 ülkeye sefer düzenlemiş olacağız. Bu THY Kargo’nun hizmet çeşitliliği içinde gelirlerimiz içinde ciddi bir orana yükseldiğini ortaya koyuyor. İstanbul’u bir taraftan transit yolculuğun merkezi yapmaya çalışırken bir taraftan da kargo taşımacılığının merkezi haline getirmek için büyük yatırımlar yapıyoruz. Kargo taşımacılığımızın kapasitesini uzun menzilli olarak artırmak için filomuza Boeing 747-8 veya B777 kargo tipi uçakları katmak için fizibilite çalışmaları yapıyoruz. Önümüzdeki aylarda ve 2015’in ilk çeyreğinde açacağımız yeni hatlarla beraber uçtuğumuz ülke sayısını 108’in üzerine çıkaracağız. Aynı zamandan kargo seferleri yaptığımız ülke sayısı da buna paralel olarak artacaktır. Bunun için Atatürk Havalimanı’nda sıkışan ve sağlıksız koşullarda hizmet veren eski kargo binasının yerine 60 bin metrekarelik alanda inşa ettiğimiz yeni kargo binasını 20 gün içinde hizmete açacağız. Bunun yanı sıra benzeri ikinci kargo binasını da çok yakında Sabiha Gökçen Havalimanı’nda hizmete alacağız. Sadece binaları büyütmekle kalmıyoruz. Kargo hizmetini kaliteli şekilde vermek için en modern son sistem teknik altyapı yatırımlarına da hız veriyoruz” şeklinde konuştu.

KARGO BİNASI DEPREM TEHLİKESİ TAŞIYOR

“Kargonun göndericiden alıcıya ulaşana kadar güvenli şekilde iletilmesi için çok titiz davranıyoruz. Ancak Atatürk Havalimanı’nın bu konuda handikapları var” diyen Topçu, “Trafik yoğunluğu bizim için dezavantaj olarak öne çıkıyor. Bunları minimize etme noktasında kargo birimlerimiz var gücüyle çalışıyor. Bu çalışma sadece fiziki alanların rahatlığıyla değil, içinde kullanılan ekipmanlardan tutun kargonun güvenli ve sağlıklı şekilde ulaştırılmasına kadar bütün safhalarda takip ediliyor. Bunlar da yeterli değil. Sıfır hataya yakın biçimde kargoları ulaştırmak hedefimizdir. Çünkü güvenlik olmak bir kargo şirketi için çok önemli. Turkish Cargo Dergimizi de bu amaca yönelik olarak yayınlamaya başladık” ifadelerini kullandı.



Mevcut kargo binasının depreme dayanıksız olduğunu söyleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Yeni havalimanının 2017 yılında açılacağı düşünülse de biz müşterilerimize kalitesiz hizmet sunmamak adına yeni bir kargo terminali açma kararı aldı.  Mevcut kargo binamızın depreme dayanıksız olduğu rapor edildi. Bu nedenle risk alamazdık. Ayrıca yeni inşa edilen kargo binamız sökülüp taşınabilir özellikte olduğu için yeni havalimanı hizmete girdiği zaman da bu binayı oraya taşıma imkanımız olacak” dedi.

Turkish Cargo Magazine dergisinin yayın hayatına başlaması nedeniyle kesilen pastayla tanıtım toplantısı sona erdi.



THY'NİN YENİ KARGO BİNASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

bu ne la ~ 10 yıl önce
Arkadas bune ya...gezi parkinda yatmis kalkmis hukumete kufur eden bir hatun telefonlara bakarken bu fotolara dahil olabilecek kadar yukselioyor taksimde icki masalarinda gorulmus bir adam dinci rolu yaparak mudur olmus paralel yapi dedikleri seyin tamda ortasinda olan adamlar gmy bask yrd ohhhh gel keyfim gel.bu thy ye durust adam yaranamiyo hep boyle oyuncular kazaniyoooooooo.bide bi sorum olacak.bu karadenizde bahceye sogan eksen thy ye yonetici bitio.acaba bunun formulu ne.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 10 yıl önce
Yürübe adamsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargodan ~ 10 yıl önce
Kargoda liyakatiyle ,çalışkanlığıyla ve azmi ile çalışanlarına örnek olan ve onları üst düzey motive eden birini ,bıyıklı ,kravatsız gibi şekilcilikle yargılamak vicdani açıdan şahsımı rahatsız etti,bu tarz yaklaşımlar maalesef ülkemize bir şey kazandırmaz,bu şekilde ki ithamların öbür tarafta hassas terazide sorgulanacağını unutmamak gerekir,günlük azami 300 ton kargo kapasitesi olan bir ambardan 2000 tonluk kargo operasyonu yapılması başarı için ölçüt değil mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Genis govde yakisir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne Bekliyorsunuz .. ~ 10 yıl önce
Bu kravatsız S.D. yi ben bırak başkan yardımıcısı yapmayı dürümcüye şef bile yapmam. Ama biter bir gün bu saltanat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hizmeti Genişletecekmiş ... Sen önce kaliteli işçi bul kaliteli hizmet sunmadan önce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Nose brown diyen vatandaşa; Merak etme baskan yalaka ile isbileni ayırt edecek zeka ve tecrübeye sahip. Kaldı ki insan gibi davranıyor çalışanına. Adamı eleştirecegine yaptıklarına bak, iki tesis ve yazilim bile yeter. Ne demişler eşek olur kalır semeri insan ölür kalır eseri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kravat ve ciddiyet korelasyonu kuramayan arkadasim, biz google degiliz, facebook degiliz, virgin hic degiliz.. Bahsettigin teknoloji sirketlerinin calisanlari da parmak arasi terlik ve yirtik kot ile ise geliyorlar, bizde mi oyle yapalim? Eger bir sirketin tepe yonetimi boyle bir karar alirsa kravat cikarilabilir, kot giyilebilir vs vs ancak o sirketin 1 numarasi 3 numarasi o lansmanda kravatla ve gayet prezentabl bir sekilde orada buluniyorsa kusura bakma bsk yrd de o sekilde olacak, Thy ye saygisi yoksa Yonetim Kurulu Baskanina olacak..Umarim kendisi bundan sonra daha dikkatli olur..Saygilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hashasiler,paralel? ~ 10 yıl önce
paralel yapi aynen duruyor,hic caba sarf etmiyormussun hatta koruyoussun, tayyib beyin ozel takibinde bu konu uyarmadi deme,kotil iyi kulis yapiyor bu aralar,ansizin tokadi yersin ust yonetiminde hic degisiklik yapmamissin ,sikayet var ,haberin olsun,yakinda zelzele olacakmis ,kendini bir masa altina at,thy deki paralel yapinin tamamini cozmusler yukardan gelmeden ,sen bir sey yapta bari tayyip neyin gozune girerdin,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bütün 777'ler kargo'ya çevrilip uzun hatlar sadece A 330 ile yapılsa THY kâra doyamaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000