23 Şubat 2012, Perşembe 14:10:21

TÖSHİD BÖLÜNÜYOR...

Türkiye Özel Sektör Havayolu İşletmeleri Derneği TÖSHİD’de ayrılık rüzgarları esiyor. MRO alanında faaliyet gösteren şirketler ayrı bir dernek kuruyor. İşte ayrıntılar...
  • Arkadaşim zaten çift kişi neden kalınır? Talimatta yazmışlar, bunu yazanı alacaksın her yatida çift yatıracaksın.
  • Millet olarak bölünmeyi, ayrılmayı çok seviyoruz, ama ne hikmetse gelin birleşelim, tek yürek, güç olalım diyen yok.
  • her vesilede kendi derdini anlatmaktansa önce haberin konusunu bir anlasan arkadaşım. ah bencil halkım ah. ne alakası var senin yatınla töshid'in bölünmesinin:)
  • arkadaşım ters olmuş: insan hakları yok ki hayvan hakları olsun demen lazım:))) he he he o da burada kullanılmaz...
  • Artık yatılarda çift kalmak istemyioruzz yeter artık!!!! lütfen bi kanun çıksın iş ahlakına aykırı ve etik değil ve CCM e de uygun değil.... kaptanlara tek yada suit bize çift kişi! bu ülkede hayvan hakları yokki insan hakları olsun
Uçak bakımı alanında faaliyet gösteren şirketler TÖSHİD’den ayrılma kararı aldı. MRO şirketleri, Türkiye’deki özel havayolu şirketlerini, havaalanı işletmecilerini, yer işletme, ikram, hava taksi, temsil gözetim ve uçak bakım merkezlerini temsil eden TÖSHİD’den ayrılmaya hazırlanıyor.

Yeni bir dernek çatısı altında toplanmak için harekete geçen MRO şirketleri, ayrılma kararına ilişkin dilekçelerini TÖSHİD’e sundu.
 
Başta MNG Teknik ve MyTechnic gibi şirketler olmak üzere irili ufaklı çok sayıda uçak bakım şirketinin ayrılmakta kararlı olduğu, TÖSHİD’in sadece havayolu şirketlerini ifade eden bir kuruluş olarak nitelendirdikleri kaydedildi.
 
MRO şirketlerinden oluşacak derneğe THY Teknik’in de dahil edilmek istendiği bu konuyla ilgili görüşmelerin sürdüğü bildirildi.
 
©Airporthaber.com
TÖSHİD BÖLÜNÜYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşim zaten çift kişi neden kalınır? Talimatta yazmışlar, bunu yazanı alacaksın her yatida çift yatıracaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Millet olarak bölünmeyi, ayrılmayı çok seviyoruz, ama ne hikmetse gelin birleşelim, tek yürek, güç olalım diyen yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
her vesilede kendi derdini anlatmaktansa önce haberin konusunu bir anlasan arkadaşım. ah bencil halkım ah. ne alakası var senin yatınla töshid'in bölünmesinin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım ters olmuş: insan hakları yok ki hayvan hakları olsun demen lazım:))) he he he o da burada kullanılmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Artık yatılarda çift kalmak istemyioruzz yeter artık!!!! lütfen bi kanun çıksın iş ahlakına aykırı ve etik değil ve CCM e de uygun değil.... kaptanlara tek yada suit bize çift kişi! bu ülkede hayvan hakları yokki insan hakları olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000