16 Mart 2017, Perşembe 00:59:12

Tüm dünya Türk Hava Yolları'na sesleniyor

Milyonlarca insanın kıtlık ve salgın hastalık riski ile karşı karşıya kaldırı Somali için tüm dünyadan Türk Hava Yolları'na yardım çağrısı yapılıyor.
  • :( insanlar acliktan oluyo. Cok uzucu.
  • Türk Hava Yollari kendince güzel bir is yapmis, mümkün oldugunca, orada yasan drami anlatmaya ve insanlari yardima cagirmis. bence gayet te güzel yapmis. biz neden bardagin bos tarafindan bakmayi seviyoruz? hep bir elestiri? iyi yapsa da kötü yapsada, mutlaka elestirmek ve kücük göstermek mi gerekiyor? kendimizle biraz daha barisik olmasini, sadece batili ülkelerin degil, bizim yaptigim seylerin de iyi seyler oldugunu kabullenmeyi ögrendigimiz an, inanin her sey daha güzel olacaktir.
  • Tabiiki seslenecekler çünkü Türkiye mazlumların her zaman yanındadır. Onlar ise sadece izler. Sahte karahmanlar!
  • THY önce kendine bi yardım etsin
  • ŞU CART CURT YAPANLAR VARYA BİLİNKİ TÜRKİYEDE KİMSE AÇLIKTAN DEĞİL AKSİNE ÇOK YEMEKTEN ÖLÜYOR.BİZİM BURDA 1 ÖĞÜNDE YEDİGİMİZLE ORDA EN 10 KİŞİ DOYAR.
  • THYden beklenenin sadece kargo olduğunun farkındasınız değil mi? Bu kadar sığlık olamaz. Tabiki yardım edecek etmeli de, sosyal sorumluluktur bu ve emin olun yardım edilenden çok dönüşü olur. Ufkunuzu genişletin biraz.
  • Bütün sirketlerimizle yardım ediyoruz ve edeceğiz.Thy ve iştirakleri üzerine düşeni yapacaktır.Bizim içerde göbeği önde giden sözüm ona aclara(gözü doymayan) rağmen . ..
  • Thy ye yardım et diyeceğinize gidip kendiniz üç kuruşluk yardım etseniz ya. Umarım Thy de zaten durumu belliyken gidip böyle saçma sapan işlere girişmez. Ülkede bu kadar işsiz güçsüz insan varken Somaliye bakmak da bize mi kaldı?
  • Bu işin bir tezgah olduğu apaçık ortada.Bir ara ramazan ayında nihat hatipoğlu eşliğinde somaliye yardım kampanyası yapmışlardı.İçinde ajda pekkan da vardı.Millet oruç tutuyor tabi açlık üzerine milleti uyuttular.Ne değişti?Tamam bin uçak daha yardım gönderelim.Bir şey düzelecek mi?HAYIR.Balık verme.Balık tutmayı öğret.Afrikalı kendi kabile hayatında yaşıyor.Kötü devlet yönetimi,kapitalizm vs...Sen onlara modern hayatı dayattıkça sorun oluyor.Yılmaz Özdilin bir sözü vardı.Bizim millet kendi ülkesindeki milyonlarca fakire değilde afrikaya,asyaya yardım yapmayı sever diye.
  • Ya bunlar ne yüzsüz adamlar Ulan zaten siz sömürüyorsunuz o insanları Yuh size yuh!!

Milyonlarca insanın kıtlık ve salgın hastalık riski ile karşı karşıya kaldırı Somali için tüm dünyadan Türk Hava Yolları'na yardım çağrısı yapılıyor.

Yabancılar tarafından sosyal medya sitesi Twitter'da başlatılan yardım kampanyası ile dünyanın her yerinden THY'ye seslenildi. Twitter'da dünya çapınca en çok konuşulanlar arasına #TurkishAirlinesHelpSomalia etiketi ile giren THY'ye ünlü Hollywood yıldızları, karikatüristler ve internet fenomenleri başta olmak üzere yoğun bir yardım çağrısı yapılıyor. 

Ünlü Hollywood yıldızı komedyen Ben Stiller de #TurkishAirlinesHelpSomalia etiketine çektiği bir video ile katılarak THY'ye seslendi.





 

Tüm dünya Türk Hava Yolları'na sesleniyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

Y ~ 7 yıl önce
:( insanlar acliktan oluyo. Cok uzucu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ender ~ 7 yıl önce
Türk Hava Yollari kendince güzel bir is yapmis, mümkün oldugunca, orada yasan drami anlatmaya ve insanlari yardima cagirmis. bence gayet te güzel yapmis. biz neden bardagin bos tarafindan bakmayi seviyoruz? hep bir elestiri? iyi yapsa da kötü yapsada, mutlaka elestirmek ve kücük göstermek mi gerekiyor? kendimizle biraz daha barisik olmasini, sadece batili ülkelerin degil, bizim yaptigim seylerin de iyi seyler oldugunu kabullenmeyi ögrendigimiz an, inanin her sey daha güzel olacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiyem 61 ~ 7 yıl önce
Tabiiki seslenecekler çünkü Türkiye mazlumların her zaman yanındadır. Onlar ise sadece izler. Sahte karahmanlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
THY önce kendine bi yardım etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
- ~ 7 yıl önce
Aynen öyle.
DESTEKİSYEN ~ 7 yıl önce
ŞU CART CURT YAPANLAR VARYA BİLİNKİ TÜRKİYEDE KİMSE AÇLIKTAN DEĞİL AKSİNE ÇOK YEMEKTEN ÖLÜYOR.BİZİM BURDA 1 ÖĞÜNDE YEDİGİMİZLE ORDA EN 10 KİŞİ DOYAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargo ~ 7 yıl önce
THYden beklenenin sadece kargo olduğunun farkındasınız değil mi? Bu kadar sığlık olamaz. Tabiki yardım edecek etmeli de, sosyal sorumluluktur bu ve emin olun yardım edilenden çok dönüşü olur. Ufkunuzu genişletin biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Omer ~ 7 yıl önce
Bütün sirketlerimizle yardım ediyoruz ve edeceğiz.Thy ve iştirakleri üzerine düşeni yapacaktır.Bizim içerde göbeği önde giden sözüm ona aclara(gözü doymayan) rağmen . ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Thy ye yardım et diyeceğinize gidip kendiniz üç kuruşluk yardım etseniz ya. Umarım Thy de zaten durumu belliyken gidip böyle saçma sapan işlere girişmez. Ülkede bu kadar işsiz güçsüz insan varken Somaliye bakmak da bize mi kaldı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
saçma sapan ne demek hocam? çok şükür aç değiliz, açıkta değiliz, elbet yardım yapacağız ihtiyaç olanlara...
~ 7 yıl önce
İlk başta kendimizi kalkındıralım da sonra başkalarına bakarız. Daha bizim ülkemizde o kadar aç açıkta kalan varken elin Somalilisine bakmak bize mi kaldı?
HAYIR ~ 7 yıl önce
Bu işin bir tezgah olduğu apaçık ortada.Bir ara ramazan ayında nihat hatipoğlu eşliğinde somaliye yardım kampanyası yapmışlardı.İçinde ajda pekkan da vardı.Millet oruç tutuyor tabi açlık üzerine milleti uyuttular.Ne değişti?Tamam bin uçak daha yardım gönderelim.Bir şey düzelecek mi?HAYIR.Balık verme.Balık tutmayı öğret.Afrikalı kendi kabile hayatında yaşıyor.Kötü devlet yönetimi,kapitalizm vs...Sen onlara modern hayatı dayattıkça sorun oluyor.Yılmaz Özdilin bir sözü vardı.Bizim millet kendi ülkesindeki milyonlarca fakire değilde afrikaya,asyaya yardım yapmayı sever diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GAZA GELME THY ~ 7 yıl önce
Ya bunlar ne yüzsüz adamlar Ulan zaten siz sömürüyorsunuz o insanları Yuh size yuh!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000