23 Aralık 2017, Cumartesi 00:24:12

Türk Hava Yolları'ndan 3 yeni atama

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi bugün aldığı karar ile üç atama gerçekleştirdi.
  • Bu yine iyi..adam tav da köprü operatörlüğünden istasyon baş muduru oluyor nasıl mı ? Balkanlıoğlu isterse olur
  • İstifa edeni geri almıyordunuz!!!!!!!!!!! nasıl oldu da yönetim kurulu kararından taviz verdi neyse bu olayın altında imzası olanlara hakkımı helal etmiyorum
  • Ne kadar.ayıp yorumlarimi paylasmiyorsunuz Nedeni.nedir acaba thy a.o icinde yalakalar tayfasi ganimet
  • Git gel yapan herif birşey demiyor onun yerine birileri onun korumalığını, sözcülüğünü yapıyor .İyi de niye? Bu milleti anlamak çok zor vesselam.
  • Madem haksızlığa uğradı diye geri alındı niye yurtdışı müdürü oldu başka bölümlerde niye görev verilmedi ya da başkan, gmy olamadı ya da istedi de mi yapmadılar veya yaptılar da o mu istemedi bana müdürlük yeter mi dedi ? İlginç bir olay zira thy attığı ya da istifa edeni geri alan bir şirket değil diye bilinir.
  • Tvde spor programlarında esas işi futbol hocalığı olan yorumcular var ya hani hocalık teklifi alınca tvyi bırakıp takımın başına geçip başaramayınca tekrar aynı kanala geri gelip yorumculuğa devam edenlere benzemiş. Yorumcu olarak iş hazır hocalık olarak da hazır işsiz kalmak yok. Bu da yetenek ister bravo demek lazım.
  • Bazı yurtdışı noktalarındaki eski uygulama 2.müdür geri dönmüş haberleri geldi. Yanbuda dahil edilmiş. Bu konuda detaylı bilgi varmı? Pazarlama şefi yoksa muh şefini 2.Müdür yaparlar inşallah.
  • Bilal Bey adaletli biridir.O varken bunun olmaması gerekirdi.Zorunda kalmıştır.Adına çok üzüldüm.
  • Bu ülke aklı başında bir yer olsa böyleleri sıradan adamlar olurlardı. Sonra avrupa,abd niye ileri,biz niye geriyiz,niye onların herşeyine muhtacız sebebi çok basit oralarda torpil,hemşehricilik,adam kayırma,senden,benden yok da ondan. Bu zihniyetle hiçbir yere varamayız,varamıyoruz da ama kimsenin umurunda değil,milletin derdi davası para ve çıkar.
  • Nepotizm yazılır thy okunur.

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi bugün aldığı karar ile üç atama gerçekleştirdi.

İcra Komitesi'nden yapılan açıklamada Aydoğan Can'ın Kargo Kilit Müşteriler Müdürü (Avrupa), Abdullah Soner Akkurt'un Yanbu Müdürü, Denetim Planlama ve Kontrol Şefi olarak görev yapan Esra Kav'ın ise Kalite Güvence Müdürü (Kabin) olarak atandığı belirtildi.

Abdullah Soner Akkurt, geçtiğimiz günlerde İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüklenici ve işletmeci şirketi İGA'daki Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılarak tekrardan THY kadrosuna katılmıştı.

Türk Hava Yolları'ndan 3 yeni atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

ismailAĞA ~ 6 yıl önce
Bu yine iyi..adam tav da köprü operatörlüğünden istasyon baş muduru oluyor nasıl mı ? Balkanlıoğlu isterse olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak yediniz diyelim ~ 6 yıl önce
İstifa edeni geri almıyordunuz!!!!!!!!!!! nasıl oldu da yönetim kurulu kararından taviz verdi neyse bu olayın altında imzası olanlara hakkımı helal etmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stavro ~ 6 yıl önce
Ne kadar.ayıp yorumlarimi paylasmiyorsunuz Nedeni.nedir acaba thy a.o icinde yalakalar tayfasi ganimet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gm ~ 6 yıl önce
Git gel yapan herif birşey demiyor onun yerine birileri onun korumalığını, sözcülüğünü yapıyor .İyi de niye? Bu milleti anlamak çok zor vesselam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akkurt ~ 6 yıl önce
Madem haksızlığa uğradı diye geri alındı niye yurtdışı müdürü oldu başka bölümlerde niye görev verilmedi ya da başkan, gmy olamadı ya da istedi de mi yapmadılar veya yaptılar da o mu istemedi bana müdürlük yeter mi dedi ? İlginç bir olay zira thy attığı ya da istifa edeni geri alan bir şirket değil diye bilinir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Git gel işi ~ 6 yıl önce
Tvde spor programlarında esas işi futbol hocalığı olan yorumcular var ya hani hocalık teklifi alınca tvyi bırakıp takımın başına geçip başaramayınca tekrar aynı kanala geri gelip yorumculuğa devam edenlere benzemiş. Yorumcu olarak iş hazır hocalık olarak da hazır işsiz kalmak yok. Bu da yetenek ister bravo demek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şef Muhasebe (YD) ~ 6 yıl önce
Bazı yurtdışı noktalarındaki eski uygulama 2.müdür geri dönmüş haberleri geldi. Yanbuda dahil edilmiş. Bu konuda detaylı bilgi varmı? Pazarlama şefi yoksa muh şefini 2.Müdür yaparlar inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 6 yıl önce
Bilal Bey adaletli biridir.O varken bunun olmaması gerekirdi.Zorunda kalmıştır.Adına çok üzüldüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal ~ 6 yıl önce
Adaleti olan adam hak yenmesine, hemşehriciliğe, torpile prim vermez ama kendisi de öyle genel müdür oldu unutmayalım.
Anonim ~ 6 yıl önce
Çok üzülme Bilal Bey adaletli olduğu için olmuştur zaten vardır bir bildiği değilmi?yoksa yazdıklarınla çelişmiş oluyorsun
Maalesef ~ 6 yıl önce
Yok yanılıyorsun ve Bilal Beyi tanımıyorsun.Bilal Bey adildir.Ve eminim ki yapacağı birşey yoktu vede pişmandır.
atama ~ 6 yıl önce
Bu ülke aklı başında bir yer olsa böyleleri sıradan adamlar olurlardı. Sonra avrupa,abd niye ileri,biz niye geriyiz,niye onların herşeyine muhtacız sebebi çok basit oralarda torpil,hemşehricilik,adam kayırma,senden,benden yok da ondan. Bu zihniyetle hiçbir yere varamayız,varamıyoruz da ama kimsenin umurunda değil,milletin derdi davası para ve çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hak ~ 6 yıl önce
isden atilip da mahkeme karariyla tekrar ise alinmalari yönünde karar verilenleri neden savunmuyorsunuz da Akkurt gibi gidip geleni savunuyorsunuz. ? Adaletli insan önce adaletin dedigini yapar eger Türkiye de adalet var ise.
asrın şirketi ~ 6 yıl önce
Nepotizm yazılır thy okunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000