25 Mayıs 2017, Perşembe 15:47:04

Türk Hava Yolları'ndan Ramazan Özel İkramı

Türk Hava Yolları Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur saatlerine denk gelen uçuşlarında taze ürünlerle, özenle hazırlanan Ramazan menüleri ikram edecek.
  • Şu hostes tayfası ne şükürsüz.Ucak altı işçisinin yerine bir gün çalıştırıcan onlari, sonra gorecekler anyayi konyayi
  • İ. Umıt A Emye Ö polat İ aydın cuma ve ramazan hürmetine duaların kabul olması dileği ile....
  • Oruç tutan kabin memuruna da ayni hizmet var mı? Bi de hep merak etmisimdir mesela iftar saatinde afrikadasin oranın saatine göre mi iftar Acan nası olcak
  • Aşağıdaki saygısıza hitaben On binlerce şirketin vergi kaçırmasına göz yum.Ama 2 tane fazladan kalmış yiyeceği yiyen çalışanlara çemkir.. yazık
  • Müdürler ramazanda siesta :) Akşamları da nargile :) 11 ay çalışmadan,1 ay da yatarak para kazanmanın tek yolu :) fiesta fiesta :) durmak yok.
  • Ne kadar boşsunuz yazık thy de calısıp kabına tüküren kötü kalpli yetınmez insanlar.
  • Temizlikçiler yaşadı yine..çünkü onların alayı onlara kalıyo valla
  • ....Siz rahat olun onların alayını temizlikçiler yiyiyor
  • Thy de butun yemekler guzel. Bikere tavuk sis ve ispanak vardi tatli olarak cikolata pudding vardi. tadi halen damagimda!!!
  • Bizden calip yolcuya harciyorlar.

Türk Hava Yolları ikram şirketi Turkish Do&Co tarafından hazırlanan özel ikram konseptinde, Ramazan ayı süresince iftar saatlerine denk gelen iç hat ekonomi sınıfı uçuşlarda yolculara özel kutular içinde ev yapımı pide ile hazırlanmış sandviç, hurma, hazır çorba, zeytin ve küçük kutu içinde baklava ikram edilecek.

Bu dönemde belirli dış hat uçuşlarda seyahat edecek ekonomi sınıfı yolculara da yine özel kutularda özenle hazırlanan iftar menüsü servis edilecek. İftar saatine denk gelen iç hat uçuşlarda Business Class yolculara pastırma, peynir çeşitleri, hurma, zeytin çeşitleri ile zenginleştirilen iftariyelik tabağı, Türk mutfağından en lezzetli sıcak yemek seçenekleri ve Ramazan sofralarının vazgeçilmezi Güllaç, Ekmek Kadayıfı, Trileçe ve Sütlaç gibi tatlılar sunulacak.

Business Class menüleri her hafta değişecek ve menülerle birlikte yolculara Demirhindi ve Gül şerbetleri de ikram edilecek.

Türk Hava Yolları belirli dış hat uçuşlarda sahur saatlerinde uçuşta olan yolcular için uçaklarda sunduğu ikram servisine ilave olarak, sağlıklı ürünlerden oluşan sahur paketleri de ikram edecek ve bu dönemdeki Umre seferleri için de Ramazan’a özel menüler hazırlandı.

Türk Hava Yolları'ndan Ramazan Özel İkramı

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Sivaslı ~ 7 yıl önce
Şu hostes tayfası ne şükürsüz.Ucak altı işçisinin yerine bir gün çalıştırıcan onlari, sonra gorecekler anyayi konyayi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 7 yıl önce
Uçak alti çalisanda okusaydi dil ogrenseydi belirli asamalardan gecseydi. Birileri gencliginde yatarken birileri calisip mevki kazandiginda siz neden gocunuyorsunuz?
Himm ~ 7 yıl önce
Harbi ciddimisin.Yolcularla o süper İngilizcenizi görüyoruz."Yes yerine yas" cofi ör ti"Bence O süper ingilizceniz ve açıköğretim lise diplomanizla fazla abartmeyin. Sukretmeyi ogrenin:)
TGS ~ 7 yıl önce
İ. Umıt A Emye Ö polat İ aydın cuma ve ramazan hürmetine duaların kabul olması dileği ile....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K ~ 7 yıl önce
Oruç tutan kabin memuruna da ayni hizmet var mı? Bi de hep merak etmisimdir mesela iftar saatinde afrikadasin oranın saatine göre mi iftar Acan nası olcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seferi ~ 7 yıl önce
O sıra hangi ülkenin ve yerin hava sahasında isen oraya göre :)
... ~ 7 yıl önce
Aşağıdaki saygısıza hitaben On binlerce şirketin vergi kaçırmasına göz yum.Ama 2 tane fazladan kalmış yiyeceği yiyen çalışanlara çemkir.. yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siesta ~ 7 yıl önce
Müdürler ramazanda siesta :) Akşamları da nargile :) 11 ay çalışmadan,1 ay da yatarak para kazanmanın tek yolu :) fiesta fiesta :) durmak yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ttem ~ 7 yıl önce
Ne kadar boşsunuz yazık thy de calısıp kabına tüküren kötü kalpli yetınmez insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMEKLİ TEMİZLİK ~ 7 yıl önce
Temizlikçiler yaşadı yine..çünkü onların alayı onlara kalıyo valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk cpt ~ 7 yıl önce
Bunu yazmanın ne anlamı var kardeşim. Atılıp çöpe gidecek şeylerin temizlikciler tarafından alınmasında ne mahsur var. En azından hırsızlık yapmıyorlar bazıları gibi. ..
EMEKLİ TEMİZLİK ~ 7 yıl önce
....Siz rahat olun onların alayını temizlikçiler yiyiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 7 yıl önce
Thy de butun yemekler guzel. Bikere tavuk sis ve ispanak vardi tatli olarak cikolata pudding vardi. tadi halen damagimda!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mininmun ekip ~ 7 yıl önce
Bizden calip yolcuya harciyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000