28 Haziran 2012, Perşembe 08:35:59

TURKISH CARGO SON SÜRAT

Türk Hava Yolları (THY), Doğu Avrupa ve Rusya Kargo Bölge Müdürlüğü'nü Viyana'da hizmete açtı...
  • Herkes ne kadarda cok biliyor 2adet 330. 3 tane 310 birde uls cargonun ler ucagi kiralik kisaca bilende yaziyor bilmeyende.!!!!
  • Emin olun bu torpilli vatandaşlar sizin burada yazdıklarınızı okuyorlar, veya okuyup vah vah ne hata yaptık bunlara diye hayıflanıyorlardır Kendi kendimizi tatmin etmeye devam...
  • madem torpilliler sayesinde bu kadar başarı sağlandı neden takunya ve torpil hava yolları durmadan zarar açıklıyor??? ayrıca o başarıları hep iş bilen eski personel kazandırıyor yeni torpilliler de başarıları sahipleniyorlar..tabii başarısızlıkta da eski personel suçlu her zaman...açıklaması bu kadar basit ve net...ömründe tek bir dakika kargoda çalışmamış biri 3-5 ayda kargo yu kar a geçiriyorsa o nu hemen genel müdür yapmak lazım o zaman!!!!
  • yani bu bilgiler gerçekten bölge sorumlusundan geldiyse vay halimize..filomuzda sadece 2 330 ve 3 tane 310 uçağı var kargo olarak..sahip olduğumuz kargo uçaklarından bile haberi olmayan bölge sorumlusu olduğunu düşünmek istemiyorum umarım kendisinden cıkmamıştır bu haber..
  • Turkish cargo nun son 1,5 yilda yapmis oldugu basari, tonajlardaki rekor artis, gelirdeki artis torpilli yoneticiler tarafindan yapildi ise her yere torpilli birilerini getirmek gerekir hakkaten basarili adamlar,
  • hem ellamdüllah dini bütün müslümanım diyeceksin, hem de haksız yere sudan bahanelerle keyfi olarak emektar insanları işinden edeceksin,kul hakkı yiyeceksin,haksızlık yapıp,adaletsiz davranacaksın ve kendinden gördüğün torpilli adamlarını baştacı yaparak sadece onları mevki ve makam sahibi yapacaksın.eğer gerçek müslümanlık size göre böyleyse.yazıklar olsun bunu yapanlara.sözde,göstermelik bir müslümanın müslüman kardeşine yaptığına bakın hele.bunca haksızlığı hiristiyan bile yapmaz.gerçekteki müslümanlık bu olamaz !!!!
  • hızla düşeceksin turkish kargo diye yazan arkadaş.ellerine sağlık ne de güzel yorumlayıp,özetlemişsin THY'nin durumunu.daha söylecek o kadar çok şey var ki ne zaman yeter ne de sayfalar.bu şirket daha çok kan kaybetmeye ve iflas etmeye mahkumdur çünkü heryere torpilli,havacalığı bilmeyen adamlar getiriliyor ve deneyimli personel ya zorla nedensiz yere işten atılıyor ya da bıktıkları için kaçıyorlar.THY elindeki kaliteli persoelin,işgücünün çoğunu kaybetti,kadrolaşma ve torpil belası uğruna.yapılan doğru düzgün bir iş de yok maalesef.bunlar daha güzel günler.daha neler olacak 1-2 yıl içinde hep beraber göreceğiz.
  • Bu yorumlar doğrumu? Akraba işi müdür? Ben müslümanım diyen kişiler asla ama asla adam kayırmamalı. Bunlar müslümansa . Ben elhamdurillah müslümanım ve adam kayırmam. Bunun bir hesabı yokmu? Yazılanlar doğrumu? Yuh bile az eğerdoğruysa... Allah bunun hesabını sorsun.
  • kargo daki yöneticilerin de çalışanların da büyük bölümü havacılıkla,kargoyla geçmişlerinde uzak yakın alakası olmamış insanlar...her bölümde olduğu gibi kargo da da işi eski personel yapıyor kaymağı malum zatlar yiyor..yiyin efendiler yiyin..patlayana,çatlayana kadar yiyin!!!
  • Turkish kargo bu torpilli yöneticileri ile birlikte hızla düşecektir... O'nun bunun yeğeni,oğlu,damadı vs olarak işe torpille girip makam sahibi olmak ,bol maaş ve sosyal hak almak, bu şirkete yıllarını veren gerçek emektarları ezmek,haklarını yemek ,torpil istemek ,torpil yapmak marifetse,başarıysa,övünülecek bir şeyse söylenecek söz yok...Unutmayın ey torpilliler, bunca insanın ahı,bedduası sizlerden,çoluk,çocuklarınızdan çıkacak...

Bölge Müdürü Burak Ömeroğlu, görev alanında faaliyet gösteren acentelere yönelik düzenlenen resepsiyonda, THY'nin kargo hizmeti hakkında bilgi verdi.

İlk kez 1936 yılında kargo taşımaya başlayan THY'nin bugün 185 uçaktan oluşan bir filoya sahip olduğunu belirten Ömeroğlu, filoda 6 Airbus A330 tipi kargo uçağı bulunduğunu ve üç yeni uçağın da sipariş edildiğini bildirdi.

Ömeroğlu, THY'nin beş kıtada 200'den fazla istasyondan kargo taşımacılığı yaptığına değinerek, Doğu Avrupa ve Rusya Kargo Bölge Müdürlüğü'nün de ''Dinamik ve istikrarlı bir istasyon'' olarak THY'ye büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Burak Ömeroğlu, geçen yıl 6 kargo uçağıyla 386 bin ton kargo taşıdıklarını kaydetti.

Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Ayşe Sezgin ve 1. Müsteşar Ufuk Ekinci'nin de katıldığı resepsiyonda, THY Kargo Birimi Başkan Yardımcısı Halit Anlatan, acente yöneticileriyle görüştü.

TURKISH CARGO SON SÜRAT

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Herkes ne kadarda cok biliyor 2adet 330. 3 tane 310 birde uls cargonun ler ucagi kiralik kisaca bilende yaziyor bilmeyende.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emin olun ~ 12 yıl önce
Emin olun bu torpilli vatandaşlar sizin burada yazdıklarınızı okuyorlar, veya okuyup vah vah ne hata yaptık bunlara diye hayıflanıyorlardır Kendi kendimizi tatmin etmeye devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MADEM ~ 12 yıl önce
madem torpilliler sayesinde bu kadar başarı sağlandı neden takunya ve torpil hava yolları durmadan zarar açıklıyor??? ayrıca o başarıları hep iş bilen eski personel kazandırıyor yeni torpilliler de başarıları sahipleniyorlar..tabii başarısızlıkta da eski personel suçlu her zaman...açıklaması bu kadar basit ve net...ömründe tek bir dakika kargoda çalışmamış biri 3-5 ayda kargo yu kar a geçiriyorsa o nu hemen genel müdür yapmak lazım o zaman!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
yani bu bilgiler gerçekten bölge sorumlusundan geldiyse vay halimize..filomuzda sadece 2 330 ve 3 tane 310 uçağı var kargo olarak..sahip olduğumuz kargo uçaklarından bile haberi olmayan bölge sorumlusu olduğunu düşünmek istemiyorum umarım kendisinden cıkmamıştır bu haber..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basarili ~ 12 yıl önce
Turkish cargo nun son 1,5 yilda yapmis oldugu basari, tonajlardaki rekor artis, gelirdeki artis torpilli yoneticiler tarafindan yapildi ise her yere torpilli birilerini getirmek gerekir hakkaten basarili adamlar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müslüman ~ 12 yıl önce
hem ellamdüllah dini bütün müslümanım diyeceksin, hem de haksız yere sudan bahanelerle keyfi olarak emektar insanları işinden edeceksin,kul hakkı yiyeceksin,haksızlık yapıp,adaletsiz davranacaksın ve kendinden gördüğün torpilli adamlarını baştacı yaparak sadece onları mevki ve makam sahibi yapacaksın.eğer gerçek müslümanlık size göre böyleyse.yazıklar olsun bunu yapanlara.sözde,göstermelik bir müslümanın müslüman kardeşine yaptığına bakın hele.bunca haksızlığı hiristiyan bile yapmaz.gerçekteki müslümanlık bu olamaz !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turkish kargo ~ 12 yıl önce
hızla düşeceksin turkish kargo diye yazan arkadaş.ellerine sağlık ne de güzel yorumlayıp,özetlemişsin THY'nin durumunu.daha söylecek o kadar çok şey var ki ne zaman yeter ne de sayfalar.bu şirket daha çok kan kaybetmeye ve iflas etmeye mahkumdur çünkü heryere torpilli,havacalığı bilmeyen adamlar getiriliyor ve deneyimli personel ya zorla nedensiz yere işten atılıyor ya da bıktıkları için kaçıyorlar.THY elindeki kaliteli persoelin,işgücünün çoğunu kaybetti,kadrolaşma ve torpil belası uğruna.yapılan doğru düzgün bir iş de yok maalesef.bunlar daha güzel günler.daha neler olacak 1-2 yıl içinde hep beraber göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 12 yıl önce
Bu yorumlar doğrumu? Akraba işi müdür? Ben müslümanım diyen kişiler asla ama asla adam kayırmamalı. Bunlar müslümansa . Ben elhamdurillah müslümanım ve adam kayırmam. Bunun bir hesabı yokmu? Yazılanlar doğrumu? Yuh bile az eğerdoğruysa... Allah bunun hesabını sorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yiyin efendiler ~ 12 yıl önce
kargo daki yöneticilerin de çalışanların da büyük bölümü havacılıkla,kargoyla geçmişlerinde uzak yakın alakası olmamış insanlar...her bölümde olduğu gibi kargo da da işi eski personel yapıyor kaymağı malum zatlar yiyor..yiyin efendiler yiyin..patlayana,çatlayana kadar yiyin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hızla düşeceksin turkish kargo !!!1 ~ 12 yıl önce
Turkish kargo bu torpilli yöneticileri ile birlikte hızla düşecektir... O'nun bunun yeğeni,oğlu,damadı vs olarak işe torpille girip makam sahibi olmak ,bol maaş ve sosyal hak almak, bu şirkete yıllarını veren gerçek emektarları ezmek,haklarını yemek ,torpil istemek ,torpil yapmak marifetse,başarıysa,övünülecek bir şeyse söylenecek söz yok...Unutmayın ey torpilliler, bunca insanın ahı,bedduası sizlerden,çoluk,çocuklarınızdan çıkacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000