06 Ocak 2017, Cuma 10:00:37

Türkiye karşıtı Alman vekil THY'yi hedef aldı

Alman Liberal Partili (FDP), nazi hayranı ve Türkiye karşıtı çıkışlarıyla bilinen Tobias Huch, Barbaros Şansal üzerinden THY'yi hedef gösterdi.
  • tv de reklamlari izliyorum ,,,Türkiye yi Orta dogu ülkesi olarak kabuleden Volkswagen Tesekkür ediyor Türkiyenin 1 numarali araba markasi oldugu icin !!!!!
  • thy'de tepki için almanya'ya tüm seferleri iptal etsin, almanları ihalelerine sokmasın,alman malı kullanmasın bakalım ne oluyor ama maalesef nerede bunu yapacak güç bizde...böyle tepkileri ne zaman veririz o zaman işler değişir...
  • Bu seferde rabimden diliyorum. Bundan sorada onlari vuracak. Ve berlin duvari cekseler dahi fayda vermesin .
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Türkiye'ye bekliyoruz!
  • Bence tutuklu birine yapılan bu saldırıya müsade eden ve bu saldırıyı apron içerisinde gerçekleştiren çalışanlar sorgulanmalı çünkü bu ciddi kozu karşı tarafın eline veren bu insanlar... ?
  • Alman sacmalamis da TGS kimin sirketi birader? Nereden tutsa elde kalir durum var.
  • Bu uzayliyi napmaya kaale aliyosunuz siz ya
  • almanı falan bosver kronik vaka ama ama acı olan bu thy şirketi sırf MV diye demirtaslari ve onun yanındakılerı defalarca busıness tasımıstır. o ne olacak?
  • Komikmiş alamancı vekil kardeş

Alman Liberal Partili (FDP), nazi hayranı ve Türkiye karşıtı çıkışlarıyla bilinen Tobias Huch, Barbaros Şansal üzerinden THY'yi hedef gösterdi. 

Nazi hayranı olan ve sık sık PKK sempatizanlarıyla birlikte Türkiye'yi karalama kampanyaları düzenlediği bilinen Alman vekil Huch, bu sefer de Barbaros Şansal üzerinden Türk Hava Yolları'nı hedef gösterdi.

Canlı porno siteleri kurarak Almanya'da 800 bin Euro vergi kaçıırdığı iddia edilen, YPG tişörtleri giyen, sık sık Kandil'e giderek PKK için övücü ifadeler kullanan ve bir çok kezTürkiye Cumhuriyeti'ni hedef gösteren Alman politikacı, THY ile hiçbir alakası bulunmayan bir fotoğrafla THY'ye iftira attı.

Geçtiğimiz günlerde Ortaköy'deki terör saldırısının ardından Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaret ettiği ve halkı kin ve düşmanlığa sevk eden açıklaması nedeniyle KKTC'den sınırdışı edilen Barbaros Şansal, Atatürk Havalimanı'na indiği sırada olay yerindeki bazı yolcu ve havalimanı personelinin öfkesi ile karşılanmıştı. Bu görüntülerden yola çıkan Alman vekil, Barbaros Şansal'ın 2012 yılındaki bir fotoğrafını THY logoso ile birlikte kullanarak yalan ve iftira kampanyası başlattı. 

Barbaros Şansal, 2012 yılında Taksim'de bir grup tarafından darp edilmiş ve kendini fotoğraflayarak görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu fotoğrafı sanki THY uçağında darp edilmiş gibi göstererek sosyal medya üzerinden bir iftira kampanyası başlatan Alman vekil Huch, 5 yıllık fotoğrafı Facebook hesabında THY logosu ile birlikte paylaştı ve THY ve Barbaros Şansal'ın hesaplarını etiketledi.

Paylaştığı fotoğrafa bir de "Demokrat bir insanın Türk Hava Yolları ile neden uçmaması gerektiğini bu fotoğraftan anlayabilirsiniz" notunu düştü.

Bu paylaşım sonrasında THY hukukçularının harekete geçmesi bekleniyor.

©AirportHaber





Türkiye karşıtı Alman vekil THY'yi hedef aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (69)

sinan akerman ~ 7 yıl önce
tv de reklamlari izliyorum ,,,Türkiye yi Orta dogu ülkesi olarak kabuleden Volkswagen Tesekkür ediyor Türkiyenin 1 numarali araba markasi oldugu icin !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acı ama gerçek ~ 7 yıl önce
thy'de tepki için almanya'ya tüm seferleri iptal etsin, almanları ihalelerine sokmasın,alman malı kullanmasın bakalım ne oluyor ama maalesef nerede bunu yapacak güç bizde...böyle tepkileri ne zaman veririz o zaman işler değişir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nazi kopegi ~ 7 yıl önce
Bu seferde rabimden diliyorum. Bundan sorada onlari vuracak. Ve berlin duvari cekseler dahi fayda vermesin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendisini ~ 7 yıl önce
Türkiye'ye bekliyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birkan ~ 7 yıl önce
Bence tutuklu birine yapılan bu saldırıya müsade eden ve bu saldırıyı apron içerisinde gerçekleştiren çalışanlar sorgulanmalı çünkü bu ciddi kozu karşı tarafın eline veren bu insanlar... ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 7 yıl önce
Alman sacmalamis da TGS kimin sirketi birader? Nereden tutsa elde kalir durum var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzayli ~ 7 yıl önce
Bu uzayliyi napmaya kaale aliyosunuz siz ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayrullah ~ 7 yıl önce
almanı falan bosver kronik vaka ama ama acı olan bu thy şirketi sırf MV diye demirtaslari ve onun yanındakılerı defalarca busıness tasımıstır. o ne olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Babanız kim ey avrupa ~ 7 yıl önce
Komikmiş alamancı vekil kardeş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000