22 Eylül 2016, Perşembe 09:30:12

Yeni kayıt dönemi başlıyor

Türk Hava Yolları, Boeing ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğinde 2013 yılından bu yana sürdürülen “Air Transport Management Master Program” için yeni dönem kayıt süreci başladı.
  • Bence sadece umut sömürüsü galiba yabancı profesörler parasız kaldı.Zaten kimin başkan müdür olacağına iş bilmez ik karar veriyor.40 kişiden belki 2 -3 müdür çıkar paranıza yazık.
  • 42 bin lira eğitim bedeli. Hayırdır mezun olana yönetici olma garantisi mi veriliyor?!
  • Program Ücreti yıllık 40 bin TL .
  • Bu programı bitiren yönetici olmuyor sadece paranız gider. Sağlam bir torpiliniz varsa hükümetten şütçü imam su ürünleri mezunu olsan da müdür, başkan olabilirsin tecrübeyle sabit :)

Türk Hava Yolları, Boeing ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğinde 2013 yılından bu yana sürdürülen “Air Transport Management Master Program” için yeni dönem kayıt süreci başladı.

Global sivil havacılık sektörünün geleceğini şekillendirecek lider nitelikli yöneticiler yetiştirme misyonu ile yürütülen ve bu yıl ikinci mezunlarını veren program, yeni dönem öğrencileri için kapılarını araladı. Eylül ve Ekim ayları süresince kayıtların alınacağı programın dersleri Kasım ayında başlayacak. Başvurular, İTÜ ve Boeing ile yaptığı çalışmalarla programın tasarlanması, hayata geçirilmesi ve yürütülmesine öncülük eden Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi’ne yapılıyor.

Dersleri Boeing, Massachusetts Institute of Technology - MIT, British Columbia Üniversitesi, Cranfield Üniversitesi ve İTÜ gibi dünyanın en seçkin üniversitelerinin isim yapmış eğitmenleri tarafından verilen iki yıllık yüksek lisans programı, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleştiriliyor.

HER AÇIDAN EŞSİZ BİR PROGRAM

Dünyada türünün ilki olan program, MIT’den Dr. Peter BELOBABA, Dr. John HANSMANN ve Dr. Amedeo R. ODONI, Boeing’den Alex HEITER, British Columbia Üniversitesi’nden Prof. Dr. David Gillen, Cranfield Üniversitesi’nden Dr. Keith MASON ve diğer tüm eğitmenleri tarafından, derslerin içeriği ve uygulanış şekli açısından eşsiz olarak nitelendiriliyor. Akademik program boyunca havacılık ve uzay sanayi alanında bilgi ve becerilerle donatılan öğrenciler; havayolu yönetiminin temelleri, havacılık ekonomisi, finans, havacılık hukuku, pazarlama, mevzuata uyumluluk gibi havacılığın hemen hemen her alanına hitap eden güncel içerikli dersleri alırken, aynı zamanda havalimanı planlaması ve yönetimi ile hava taşımacılığı sözleşmeleri gibi özellikli konuları da modüler olarak seçme imkânına da sahip oluyor.

PROGRAM MEDENİYETLER BEŞİĞİ İSTANBUL‘DA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Öğrenciler dersleri, çağlar boyunca dünyanın en eski uygarlıklarına ev sahipliği yapmış olan medeniyetlerin birleşme noktası İstanbul’da alma ayrıcalığına sahip oluyor. İstanbul, modern şehir yaşamını kültürel motifleriyle harmanlayan, sayısız tarihi eseri içinde barındıran, her bölgesinde birbirinden farklı zenginlikler sunan bir turizm cenneti. Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, şehir ve yurt dışından gelen öğrencilere anlaşmalı olduğu otellerde uygun fiyatlarla konaklama imkânı da sunuyor. 

Yeni kayıt dönemi başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

serdarokthy ~ 8 yıl önce
Bence sadece umut sömürüsü galiba yabancı profesörler parasız kaldı.Zaten kimin başkan müdür olacağına iş bilmez ik karar veriyor.40 kişiden belki 2 -3 müdür çıkar paranıza yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YUH! ~ 8 yıl önce
42 bin lira eğitim bedeli. Hayırdır mezun olana yönetici olma garantisi mi veriliyor?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2016 ~ 8 yıl önce
Üniversitelerde yıllık ücretin en az 30 bin - 35 bin tl civarı olduğu yerde bu kursun ücretine mi yuh
ücret? ~ 8 yıl önce
Program Ücreti yıllık 40 bin TL .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cem ~ 8 yıl önce
Bu programı bitiren yönetici olmuyor sadece paranız gider. Sağlam bir torpiliniz varsa hükümetten şütçü imam su ürünleri mezunu olsan da müdür, başkan olabilirsin tecrübeyle sabit :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süt ~ 8 yıl önce
Sütçü İmam süt ürünleri :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000