03 Kasım 2015, Salı 07:20:37

Turkish Cargo'nun yeni rotaları belli oldu

Turkish Cargo, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.
  • 100 istasyon daha acsan ne fayda Taseron sirtindan kazanilan paralarla. Biride demiyor aynı işi yaptigimiz taşeron arkadaşlar 3 te 1 fiyatla çalışıyor. Onların da maaşlarında yükselme olsun hakedenlere kadro nasip olsun. Hep bana hep bana. Biri yer biri bakar kıyamet ordan kopar. İnsanlar istemeye istemeye birbirlerine düşman durumda. Tk taşeron la muhatap olmaz taşeron tk yı bi iş yapmayip kendinden 3 kat fazla maaş alıyo diye sevmez. Konu taşeron olunca iyi kazanıyorsunuz dışarda bu parayı bulamazsınız Tk olunca Çok da iyi değil sartlarimiz dışarda ne firmalar ne maaşlar veriyolar :) trajikomik bi durum. Dışarda ekmek vermezler aç kalır çoğu. Özellikle sormak istediğim bi soru var. Kargo da çalışan thy memurlarına siz koordinatörsünüz işi taşeron yapacak siz kontrol edeceksiniz diye bir talimat verildi mi? Hem maddi hem manevi ayrımcılığın olduğu is bilmeyenler topluluğu olan bu şirkette ne zaman birileri dur diyecek merakla bekliyoruz.
  • Loadmaster alim ilani yayinlansin. Biraz da disaridakilere sans verin. Hep iceriden hep esdost olmasin :(
  • Han cikisli Del varilsi 5.trafik hakkindan dolayi ilgili sefer Han Del yapiyor. HAN dan hem DEL hem de IST kargosu alınıyor. Ayrica networkten Han ve Doh ciddi sekilde besleniyor. Agzi olan konusmasin lutfen. BEY AMM seferi zaten yapilmakta.
  • Thy cargo sektöründe de ciddi büyüyor ve büyümeye devam ediyor. Airbus 330 F den yeni uçaklar gelmeli bence..
  • TK, QR'in ucuslarini referans aliyor ama hata yapiyor. QRin tasidigi kargonun yuzde1'i sadece to/from DOH. Geri kalan 99% transit yani DOH ile alakasi yok. Iki aya kapanacak bir hat. Ben olsam BEY/AMM yapip en azindan bagaj tasirdim :)
  • doha'dan Hanoi'ye uçmak ilginç bir tercih olmuş. hanoi'den doha'ya uçulsa neyse de. türkler ya da araplar ne üretiyor ki istanbul ve doha'dan hanoi'ye götürülüyor.

Hava kargo şirketinin yeni kargo uçuş noktaları; Atlanta, New York, Kinşasa, Londra Stansted, Amsterdam ve Doha…

Uçuş ağını genişletmek adına hayata geçirdiği çalışmalarla bugün, sektörün öncü hava kargo şirketlerinden biri olarak anılan Turkish Cargo; Atlanta, New York (A.B.D.), Kinşasa (Kongo), Londra Stansted (Birleşik Krallık), Amsterdam (Hollanda) ve Doha (Katar)’ya, Ekim sonu itibariyle kargo seferleri düzenliyor. Hizmet götürdüğü yeni hatlarla, dünya genelinde sergilediği çıkışa ivme kazandıran hava kargo şirketi bu sayede, çizdiği yükselen grafiğin de hatlarını belirginleştirmiş oluyor.





Sahasında etkin bir profile sahip hava kargo şirketi, Kış 2015 Tarife Dönemi itibarıyla, 55’i kargo noktası olmak üzere 110 ülkede 280 uçuş noktasına, 10 kargo uçağının yanı sıra Türk Hava Yolları filosundaki 287 yolcu uçağının kargo kapasitesini de kullanarak hizmet veriyor.

Müşterilerine, dünyadaki üretim ve ticaret merkezlerine en iyi bağlantıları sağlayan Turkish Cargo’nun kaliteli hizmet anlayışı ile sunduğu cazip olanaklar, müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına geliştirilmeye devam ediyor.

Turkish Cargo ve uçuş tarifeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishcargo.com.tr web sitesinden, +90 850 333 0777 numaralı Çağrı Merkezi’nden ulaşılabilir.

Turkish Cargo'nun yeni rotaları belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

5M_odern Köle ~ 7 yıl önce
100 istasyon daha acsan ne fayda Taseron sirtindan kazanilan paralarla. Biride demiyor aynı işi yaptigimiz taşeron arkadaşlar 3 te 1 fiyatla çalışıyor. Onların da maaşlarında yükselme olsun hakedenlere kadro nasip olsun. Hep bana hep bana. Biri yer biri bakar kıyamet ordan kopar. İnsanlar istemeye istemeye birbirlerine düşman durumda. Tk taşeron la muhatap olmaz taşeron tk yı bi iş yapmayip kendinden 3 kat fazla maaş alıyo diye sevmez. Konu taşeron olunca iyi kazanıyorsunuz dışarda bu parayı bulamazsınız Tk olunca Çok da iyi değil sartlarimiz dışarda ne firmalar ne maaşlar veriyolar :) trajikomik bi durum. Dışarda ekmek vermezler aç kalır çoğu. Özellikle sormak istediğim bi soru var. Kargo da çalışan thy memurlarına siz koordinatörsünüz işi taşeron yapacak siz kontrol edeceksiniz diye bir talimat verildi mi? Hem maddi hem manevi ayrımcılığın olduğu is bilmeyenler topluluğu olan bu şirkette ne zaman birileri dur diyecek merakla bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taseron 5m ~ 7 yıl önce
Köşe yazarlarımız ne zaman bizimde sesimiz olacak çok merak ediyorum.
Kamil ~ 8 yıl önce
Loadmaster alim ilani yayinlansin. Biraz da disaridakilere sans verin. Hep iceriden hep esdost olmasin :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 8 yıl önce
[email protected] adresine cv yollayabilirsin.
No comment ~ 8 yıl önce
Han cikisli Del varilsi 5.trafik hakkindan dolayi ilgili sefer Han Del yapiyor. HAN dan hem DEL hem de IST kargosu alınıyor. Ayrica networkten Han ve Doh ciddi sekilde besleniyor. Agzi olan konusmasin lutfen. BEY AMM seferi zaten yapilmakta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Thy cargo sektöründe de ciddi büyüyor ve büyümeye devam ediyor. Airbus 330 F den yeni uçaklar gelmeli bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F değil c ~ 8 yıl önce
C gelsin f yolcu uçağı
Don't generate elements ~ 8 yıl önce
F freighter in F si A330-200F demek istemiş orada
Prag ~ 8 yıl önce
TK, QR'in ucuslarini referans aliyor ama hata yapiyor. QRin tasidigi kargonun yuzde1'i sadece to/from DOH. Geri kalan 99% transit yani DOH ile alakasi yok. Iki aya kapanacak bir hat. Ben olsam BEY/AMM yapip en azindan bagaj tasirdim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cehaletin bu kadari ~ 8 yıl önce
Yaw he he... Ancak bu kadar konudan bihaber bir yorum yazilabilirdi.
Cahil Cuhela ~ 4 yıl önce
Hakikaten agzi plan konusuyor... Bu hat kapanmadigi gibi o zaman haftada bir sefer icra edilirken su anda frekans sayisi haftada uce cikti.
rezalet ~ 8 yıl önce
doha'dan Hanoi'ye uçmak ilginç bir tercih olmuş. hanoi'den doha'ya uçulsa neyse de. türkler ya da araplar ne üretiyor ki istanbul ve doha'dan hanoi'ye götürülüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Askeri malzeme ~ 8 yıl önce
Silah

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000