27 Ocak 2016, Çarşamba 10:12:13

THY Teknik uçakların yüksekliğini belirledi

Türk Hava Yolları Teknik, dünyanın en büyük uçak üreticilerinden Airbus ve Boeing'in modellerini yükseklikleri bakımından karşılaştırdı.
  • akp sayesinde uçakların boyutlarını belirleyebiliyoruz! işte akp'nin gücü hülüüüüooooo
  • 747 gelsinde. Kuyruk yuksekligi kolaydir. Bizim zamanimizda. Yeni hagar yapildi. Ucagin kuyrugu. Hangarin icine giremedi Haggarin giris kapisinin ust kenarini. Profilini. Ucagin kuyruk yuksekligine gore kestiler bu sekilde rahatlikla DC. 10. Air buslar rahatlikla hangarin icine sokuyordud. Yeterki. 747 gelsin. Careler tukenmez.
  • NEDEN HERŞEY ELEŞTİRİ KONUSU ANLAMIYORUM NE VAR BU HABERDE İNSANLAR BİLGİ SAHİBİ OLSUN.
  • Arkadaşlar herkesten özür dileyerek bir soru sormal istiyorum internette bulamadım, benden kaynaklıda olabilir. Cuma günü mülakata gireceğim kabin memurluğu için ç. Kurumsal da sorabilme ihtimallerine karşı: thy kaç farklı noktaa uçuyor ve kaç farklı ülkeye? Teşekkür ederim ve özürlerimi sunarım
  • aslında thy teknik işi gücü bırakıp bunu yapmamıştır. inanmam yani bunu yapmak için internetten bilgi almak yeter.
  • seninki kaç cm kampanyası afişi gibi olmuş.
  • Aferin size.
  • Wikipedia da var bu çizim uğraşmasaydılar
  • Ya Ucak iyi guzel de 777 motoruna 330 motoruna cikacaz diye yapmadigimiz maymunluk saklabanlik kalmiyor. Uygun ekipmanin takimin taklavatin var mi ? Motor kaportasi acikken araya girecegimiz dar platformun var mi ? Eski aletlerle olmaz bu is insanin isini kolaylastirin biraz. Hayvani ford araba alip olmuyor bu isler. Ise yarayan arac gerek. Kafa hala eski.
  • Ben calisiyom yaaa

Türk Hava Yolları Teknik, dünyanın en büyük uçak üreticileri Airbus ve Boeing'in modellerini yükseklikleri bakımından karşılaştırdı.

Amerikalı üretici Boeing ile Fransız üretici Airbus'ın en önemli modelleri bir görsel üzerinden değerlendirilirken, yükseklik açısından A380'nin açık ara öne çıktığı gözlendi.

THY Teknik uçakların yüksekliğini belirledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

işte akp!! ~ 8 yıl önce
akp sayesinde uçakların boyutlarını belirleyebiliyoruz! işte akp'nin gücü hülüüüüooooo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
747 gelsinde. Kuyruk yuksekligi kolaydir. Bizim zamanimizda. Yeni hagar yapildi. Ucagin kuyrugu. Hangarin icine giremedi Haggarin giris kapisinin ust kenarini. Profilini. Ucagin kuyruk yuksekligine gore kestiler bu sekilde rahatlikla DC. 10. Air buslar rahatlikla hangarin icine sokuyordud. Yeterki. 747 gelsin. Careler tukenmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
NEDEN HERŞEY ELEŞTİRİ KONUSU ANLAMIYORUM NE VAR BU HABERDE İNSANLAR BİLGİ SAHİBİ OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar herkesten özür dileyerek bir soru sormal istiyorum internette bulamadım, benden kaynaklıda olabilir. Cuma günü mülakata gireceğim kabin memurluğu için ç. Kurumsal da sorabilme ihtimallerine karşı: thy kaç farklı noktaa uçuyor ve kaç farklı ülkeye? Teşekkür ederim ve özürlerimi sunarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılar :) ~ 8 yıl önce
28 Aralık 2016 tarihi itibarıyla başlayan Ukrayna/Zaporizhia seferleri ile 113 ülkede, 284 şehir ve 287 havaalanına sefer düzenlenmekte. Dilerim başarılı olursunuz sınavda ve meslek hayatınız boyunca da anlayışlı, güleryüzlü, yaptığı işi hakikaten seven bir TK personeli olarak yolunuza devam edersiniz.
kadir ~ 8 yıl önce
aslında thy teknik işi gücü bırakıp bunu yapmamıştır. inanmam yani bunu yapmak için internetten bilgi almak yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seninki ~ 8 yıl önce
seninki kaç cm kampanyası afişi gibi olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asd ~ 8 yıl önce
Aferin size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kcolak ~ 8 yıl önce
Wikipedia da var bu çizim uğraşmasaydılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Monkey Tech ~ 8 yıl önce
Ya Ucak iyi guzel de 777 motoruna 330 motoruna cikacaz diye yapmadigimiz maymunluk saklabanlik kalmiyor. Uygun ekipmanin takimin taklavatin var mi ? Motor kaportasi acikken araya girecegimiz dar platformun var mi ? Eski aletlerle olmaz bu is insanin isini kolaylastirin biraz. Hayvani ford araba alip olmuyor bu isler. Ise yarayan arac gerek. Kafa hala eski.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
calisiyolar ~ 8 yıl önce
Ben calisiyom yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000