01 Şubat 2016, Pazartesi 16:23:40

THY Teknik'te yeni atamalar gerçekleşti

THY Teknik A.Ş’de üç isimin görevleri belli oldu. İşte Teknik A.Ş üst yönetiminde gerçekleşen son atamalar.
  • Uslu durmak ise 10 da gelip 3 te giden x'e, şirketin aracıyla ....a giden y'ye, Allah'a-kitaba, hükümete dil uzatanların her dediğine He demekl ve onlara biat etmekle oluyorsa sen uslu dur. Güclunun yanında durmak değil haklınin yanında durmak bizim için değerli. Sen cs olarak bu yapılanlara göz yum, abilerimizi satmaya devam et, karşılığını alırsın elbet ama itibarin sıfir in altındaysa da bi düşün bakalım neden.
  • beyler gelen giden yukarısı her zaman böyledir gel aşağıya siz az ücret onlar hamuduyla götürür siz emek sarf edersiniz onlar oturur özel yemekhanede yerler sen içeri girerken sıra yemekte sıra maaşta yeni genelge ile maaşlar tırpan yeri gelir prosüdür değişir yeri gelir VERİMSİZSİN derler kapının önüne koyarlar ya can hüseyin fazıl İsmail kılıç ve paralelin adamları halen daha varlıklarına devam ediyorlar sen yağlı paslı sen kanter içinde onlar yiyenler.herkeze hukuk lazım unutmayın destek için AV.M.ÇÖPÜR
  • Esb de durum vahim. En sevilen abilerimize yapmadıklarini bırakmadı zati muhteremler, artık işe gelmek dahi istemiyoruz Esb deki bu tutum yüzünden. Bakalım yeni yöneticimiz ne karar verecek. Can Bey gibi herseye rağmen dokunmayacak mi. Farkları var mi yoksa aynilar mi hep birlikte bekleyip göreceğiz.
  • Uç günlük dünya. Hepimiz ayni camianın insanlarıyız. Kalp kırmaya degmez. Ofkesiz, hakaretsiz yorum yapmak lazım.
  • XCVDFGMGFG
  • ÇİFCİ ÇELİK-COMAK İŞ in koruyucu asıl başkan o HATA cıyı kukla olarak seçtirecek .Neco seyret nasılsa başkan oldun.Gelecek Gnl.Md ÇİFCİ
  • Hayırlı olur inşallah. Çok sevindim. İkisi de birbirinden hayırlı, mübarek insanlar. Allah yollarını açık etsin. CaN Beye de başarılar. Onun da yolu açık olur inşallah.
  • Görünen Köy klavuz istemez. Gazlamaci yazan az bile yazmış.
  • gelecek karanlık. lisansı olan tipi işli arkadaşlar yol yakınken başka şirketlere geçin. yeni genelge de cs'lere dokunmadılar demeyin. size de dokunacaklar. bu adamların derdi ucuz adamla ucuz iş yaptırmak. kaliteli bakım umurlarında değil. zaten başımıza getirdikleri adamlar GAZLAMACI MNG'den gelen gazlamacı anlayışlı yetişmiş müdürler. koskoca thy tekniği bitirdirler.
  • Halim Şahin efendi adamdır, vicdan sahibidir hukuk gözetir hak yemez. Hüseyin Sağlam içi dışı bir, sağlam adamdır tüm işletmeyi güvenle taşır, güvenin. Bu duyguların yok olmaya yüz tuttuğu bir işletmede geç de olsa son derece isabetli kararlar, tebrik ederiz.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Can Şaşmaz’ın Koltuk A.Ş’ye geçmesinden sonra yerine Hüseyin Sağlam’ın getirileceğini duyurmuştuk.

Teknik A.Ş’de o beklenti resmen gerçekleşti. Yönetim Kurulu kararıyla operasyon 2’den sorumlu Hüseyin Sağlam, Şaşmaz’dan boşalan operasyon 1’den sorumlu genel müdür yardımcısı oldu.

Mühendis Başkanı olarak görev yapan Halim Şahin ise operasyon 2’den sorumlu genel müdür yardımcılığı görevine getirildi.

TCI Kabin İçi Sistemleri A.Ş’de Genel Müdür olarak görev yapan İrfan Demir ise ticaretten sorumlu genel müdür yardımcılığı görevine atandı.

©AirportHaber

THY Teknik'te yeni atamalar gerçekleşti

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

CS e ~ 8 yıl önce
Uslu durmak ise 10 da gelip 3 te giden x'e, şirketin aracıyla ....a giden y'ye, Allah'a-kitaba, hükümete dil uzatanların her dediğine He demekl ve onlara biat etmekle oluyorsa sen uslu dur. Güclunun yanında durmak değil haklınin yanında durmak bizim için değerli. Sen cs olarak bu yapılanlara göz yum, abilerimizi satmaya devam et, karşılığını alırsın elbet ama itibarin sıfir in altındaysa da bi düşün bakalım neden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akil adam ~ 8 yıl önce
beyler gelen giden yukarısı her zaman böyledir gel aşağıya siz az ücret onlar hamuduyla götürür siz emek sarf edersiniz onlar oturur özel yemekhanede yerler sen içeri girerken sıra yemekte sıra maaşta yeni genelge ile maaşlar tırpan yeri gelir prosüdür değişir yeri gelir VERİMSİZSİN derler kapının önüne koyarlar ya can hüseyin fazıl İsmail kılıç ve paralelin adamları halen daha varlıklarına devam ediyorlar sen yağlı paslı sen kanter içinde onlar yiyenler.herkeze hukuk lazım unutmayın destek için AV.M.ÇÖPÜR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 8 yıl önce
Esb de durum vahim. En sevilen abilerimize yapmadıklarini bırakmadı zati muhteremler, artık işe gelmek dahi istemiyoruz Esb deki bu tutum yüzünden. Bakalım yeni yöneticimiz ne karar verecek. Can Bey gibi herseye rağmen dokunmayacak mi. Farkları var mi yoksa aynilar mi hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cs ~ 8 yıl önce
en sevdiğin abilerin uslu dursaydı kimse dokunmazdı.......
Havacı ~ 8 yıl önce
Uç günlük dünya. Hepimiz ayni camianın insanlarıyız. Kalp kırmaya degmez. Ofkesiz, hakaretsiz yorum yapmak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F DGVBNN ~ 8 yıl önce
XCVDFGMGFG

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahhh ~ 8 yıl önce
acaba sen bunların zulmüne uğrasan öyle dermiydin babalarının çifliği gibi kullanıyorlar dün geldiler 30 yıllık adamı kapı dışarı ettiler
Cubuk ~ 8 yıl önce
ÇİFCİ ÇELİK-COMAK İŞ in koruyucu asıl başkan o HATA cıyı kukla olarak seçtirecek .Neco seyret nasılsa başkan oldun.Gelecek Gnl.Md ÇİFCİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyük başkan ~ 8 yıl önce
Hayırlı olur inşallah. Çok sevindim. İkisi de birbirinden hayırlı, mübarek insanlar. Allah yollarını açık etsin. CaN Beye de başarılar. Onun da yolu açık olur inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG ye ~ 8 yıl önce
Görünen Köy klavuz istemez. Gazlamaci yazan az bile yazmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mng ~ 8 yıl önce
Neyi referans alarak bunu yazıyorsun? EASA mı , FAA mi? SHY mi? Yoksa sen hepsinden daha iyi bir sistem geliştirip kurumları mı denetledin? Şu televizyonda gelişmemiş ülke insanlarını görüyorsun ya , onlardan akıl fikir olarak olarak bir farkın yok.
bitmiş ~ 8 yıl önce
gelecek karanlık. lisansı olan tipi işli arkadaşlar yol yakınken başka şirketlere geçin. yeni genelge de cs'lere dokunmadılar demeyin. size de dokunacaklar. bu adamların derdi ucuz adamla ucuz iş yaptırmak. kaliteli bakım umurlarında değil. zaten başımıza getirdikleri adamlar GAZLAMACI MNG'den gelen gazlamacı anlayışlı yetişmiş müdürler. koskoca thy tekniği bitirdirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mng ~ 8 yıl önce
MNG teknik EASA ve faa tarafından sürekli denetlenen bir şirketti.Kısa zamanda ülkemize özel MRO sektörünü kazandırdı .Küçük bir hangardan , 30 kişilik ekipten , 1000 kişilik bir ekibe çıktı.Ticari bir karar olarak devredildi. Mng teknik gazlama iş yapma kültürü olan bir şirket değildi. Şu yazdığın yorum ile insanları vebal altında bırakıyorsun. Şunu zannetme yorumu yazdım ve bitti.Bunun öteki dünyasıda var.
Gazlamacı THY ~ 8 yıl önce
Kimin gazlamacı olduğu çok açık. THY de olmaya tüm yetkiler MNG de vardı. Sizin EASA yetkileriniz alındığında kıçınıza baka baka geziyordunuz. Başınıza birşey geldiğinde de , ne olur ki , gider MNG de çalışrım diyordunuz. Şimdi Gazlamacı mı oldu MNG Teknik. THY Teknik sizin gibi gelene ağam gidene paşam diyen andavallılar sayesinde bitti. Şimdi koş Metal iş kurtasın seni.
durum ~ 8 yıl önce
adam bakım sektöründe çalışıyor ama mng ile thy tekniğin aynı oranda denetlendiğini düşünüyor. valla haliniz içler acısı. kargo açılmadan yaptıgınız boeing c bakımlarından başlayalım isterseniz. ey güzel kardeşim yamyam havayollarının 737-300lerine bakım yapan kıytırık bir şirket ile 300 tane uçağı olan 777 leri a330 ları olan flag carrier şirketi easa aynı kefeye koymaz aynı şekilde denetlemez. bunu kafana yaz. siz de gazladığınızı çok iyi biliyorsunuz. bu mesleği bitiren sizin müdürlerinizdir. o çok sevdiğiniz şaşmış abinizdir. sizin o müdürleriniz mühendisleriniz thy tekniğe gelmeden önce thy teknik hangarlarında lufthansanın uçaklarına bakım yapılıyordu. ama artık kaliteli şirketlerden hiçbiri gelmez oldu. neden acaba.
mng ~ 8 yıl önce
Durum nickli arkadaşa ithafen ; EASA , FAA , SHY gibi sivil havacılık otoriteleri uçağın tipine bakarak denetleme gercekleştirmezler.Hani 777 de uçanlar güvenli uçsun diye denetlemeyi sıkı yapıp , 737-300 deki arkadaşların canı cehenneme diye denetlememezlik yapmazlar.Böyle bir yaklaşımla denetleme yapacak herhangibir sivil havacılık otoritesi olduğunuda dünya kabullenmez. Yönetici karalama propagandasınıda bırakırsanız iyi olur. Böyle karalama propagandaları ile insanların hakkına giriyorsunuz.
mng ~ 8 yıl önce
Mng teknik ayrıca EASA üyesi ülke uçaklarına uzun süre anlaşmalı bakım hizmeti vermiştir.Avrupa birliği üyesi bir ülkenin milli havayolu şirketinin tüm filosunun, Yaklaşık 5 yıl boyunca tüm ağır bakımlarını yapmıştır. EASA nın asıl görevine bakarsan eğer , ne demek istediğimi anlamakta zorluk yaşamazsın.(EASA enjoys technical, financial and legal autonomy to ensure the highest common level of safety protection for EU citizens within the EU and worldwide) Türkiye Devletine hizmet eden ve sektöre katkı sağlayan herkese minnettarız. Politikacısından , yöneticisine , teknisyenine , temizlik elamanına.
sektörden ~ 8 yıl önce
Halim Şahin efendi adamdır, vicdan sahibidir hukuk gözetir hak yemez. Hüseyin Sağlam içi dışı bir, sağlam adamdır tüm işletmeyi güvenle taşır, güvenin. Bu duyguların yok olmaya yüz tuttuğu bir işletmede geç de olsa son derece isabetli kararlar, tebrik ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sektöriçi ~ 8 yıl önce
olmasak inanacağız

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000