07 Şubat 2023, Salı 10:55:40

THY'den sonra Pegasus da fiyatları sabitledi

Türk Hava Yolları'nın deprem bölgelerine yaptığı operasyonların dönüş uçuşlarında başlattığı uygulamaya Pegasus da katıldı. Pegasus, bilet fiyatlarının 100 TL'ye sabitlendiğini duyurdu.
  • Deprem bölgesine Ücretsiz değişiklik ve iptal duyurusu yaptı fakat uygulamıyor. İletişim desen ücretli 20 dk dır bekliyorum.
  • yer bulamıyoruz ki. ailem diyarbakirda kaldı cikamiyorlar

Türk Hava Yolları'nın deprem bölgelerine yaptığı operasyonların dönüş uçuşlarında başlattığı uygulamaya Pegasus da katıldı.

Pegasus, bilet fiyatlarının 100 TL'ye sabitlendiğini duyurdu.

İşte Pegasus tarafından yapılan o duyuru:

"Değerli Misafirlerimiz,

Deprem bölgelerine destek verebilmek amacıyla AFAD ve yetkili makamlarla koordineli sekilde yardım ekiplerinin ve ihtiyaç duyulan malzemelerin bölgeye ulaştırılması için yardım uçuşları düzenleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Misafirlerimiz ve kurtarma ekipleri için ek seferlerimizi açmaya devam ediyoruz.

Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş çıkışlı tüm uçuşlarımız 13 Şubat 2023’e kadar tek yön vergiler dahil 100 TL’dir.

Saygılarımızla,
Pegasus Hava Yolları"

THY'den sonra Pegasus da fiyatları sabitledi

Yorumlar

AFAT ~ 1 yıl önce
Deprem bölgesine Ücretsiz değişiklik ve iptal duyurusu yaptı fakat uygulamıyor. İletişim desen ücretli 20 dk dır bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk pis ~ 1 yıl önce
yer bulamıyoruz ki. ailem diyarbakirda kaldı cikamiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000