14 Aralık 2022, Çarşamba 12:03:46

Anadolujet uçağına kuş çarptı!

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet'in Malatya-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağına iniş sırasında kuş çarptı.
  • Bu kuş çarpması olayları İlker Aycı bey gönderildikten sonra çok olmaya başladı. Yeni yönetim resmen beceremiyor bu işi. Umarım hata farkedilir ve İlker Bey hakettiği, haksız yere elinden alınan makamına geri döner. Yoksa daha çok böyle haberler okuruz!!!
  • Kuş tehlikeyi atlatamamış,mekanı cennet olsun
  • Anadolu jet bile hakeret etmiş

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet'in Malatya-İstanbulseferini gerçekleştiren uçağına iniş sırasında kuş çarptı.

Malatya'dan İstanbul'a hakeret eden Anadolujet uçağı, Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmek üzere alçalmaya başladı. Bu sırada uçağın burun ve kanat kısmına kuş çarptı. Anadolujet uçağı İstanbul'a güvenli bir iniş şekilde inerken, iniş sonrası teknik ekibin inceleme yaptığı öğrenildi.

TC-JFJ kuyruk tescilli Boeing 737-800 seferleri uçağın bir sonraki sefere verilip verilmeyeceği yapılacak teknik inceleme sonrası belli olacak.

©AirportHaber.com



Anadolujet uçağına kuş çarptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

xx ~ 1 yıl önce
Bu kuş çarpması olayları İlker Aycı bey gönderildikten sonra çok olmaya başladı. Yeni yönetim resmen beceremiyor bu işi. Umarım hata farkedilir ve İlker Bey hakettiği, haksız yere elinden alınan makamına geri döner. Yoksa daha çok böyle haberler okuruz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tech ~ 1 yıl önce
Yönetim destekleme amaçlı değilde , birdstrike’ın İlker aycı ile ne alakası var
Puhahah ~ 1 yıl önce
Ilker gitti kuslar yolu sasirdi diyorsun :))))
Geçmiş olsun ~ 1 yıl önce
Kuş tehlikeyi atlatamamış,mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay be ~ 1 yıl önce
Anadolu jet bile hakeret etmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000