08 Mayıs 2024, Çarşamba 14:41:10

Sertab Erener'den THY'ye Tepki!

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, İstanbul Havalimanı'ndaki CIP Salonu'nda alerjiye uygun bir menü bulamayınca THY'ye tepki gösterdi.
  • Sertab haklı. Klavyeden sallamaya benzemez çölyak hastalığı. THY bu durumu düzeltir umarım.
  • Siz hiç böyle bir hastalığa yakalandınızmı.Bu hastalık hakkındaki bilginiz nedir. Ülkemde bu kadar çok cahil olmasından utanıyorum. Bu kadarcahilliğe pes diyorum.
  • Ailenizde Glüten Alerjisi Olan Bir Birey Yoksa Bunu Anlayamazsınız. Ne Kadar Zor Bir Durum Olduğunu Tahmin Edemezsiniz. Kısa Bir Örnek Sizin Yediğiniz Tabaktan Yiyemez Doğunduğunuz Kaşığı Kullanamaz...
  • " THY'nin dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun rol aldığı reklam filmi yayınlandı" ; bu arada berbat bir reklam filmi olmuş ; çarcur edilen paralar sadece Lamborgini'ye gitmemiş.
  • Sertab'ın mutat huysuzlukları bunlar. Dünyayı kendi etrafında dönüyor hüsn-ü zannından kaynaklanmakta.
  • Gluten ve laktoz sıkıntısı olanlar baya kıvranıyor yanlışlıkla vücuda alırlarsa. Çok da boş bir isyan değil. Uzaktan zengin derdi gibi gözükse de fakirlerde de çok kendimden biliyorum. Çalıştığım Avustralya zenginleriyle ortak yanlarımdan biridir laktoz ağrısı.
  • Önce haddini bil , hitap şeklini değiştir babanın restorantında değilsin
  • Tamamen şirketi zan altında bırakacak marka değerini zedeleyecek bir tavır.Ey Sevtap amacın ne.Yaz basın müşavirligine olsun bitsin.
  • Şımarık görgüsüz sonradan görme….
  • Çölyak hastası çocuğunuz olursa ne demek istediğini anlarsınız. Bilip bilmeden yorum yapmayın. Marketlere bile zorunlu kılındı glutensiz reyonu bir zahmet THY de glutensiz yer yapsın. Siz yerken onlar seyrediyor!

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, İstanbul Havalimanı'ndaki CIP Salonu'nda alerjiye uygun bir menü bulamayınca THY'ye tepki gösterdi.

Erener, Malmö'ye gidiş öncesinde dinlenmek için kullandığı salonda, gluten, şeker ve laktoz hassasiyeti olan yolcular için uygun bir seçenek bulamadı.

Bu durumu sosyal medya üzerinden dile getiren Erener, "Ey THY" diyerek tepkisini dile getirdi.

EUROVISION'DA SAHNE ALACAK

Ünlü şarkıcı, 2003 yılında 167 puanla Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinci olmuştu ve yıllar sonra yeniden yarışmaya katılacak. Bu kez Malmö'de düzenlenecek olan yarışmada, Eurovision'un eski yıldızları da yarı finallerde şarkı seslendirecekler. Erener ise 9 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek olan ikinci yarı finalde "Everyway That I Can" şarkısını seslendirecek.

68'inci Eurovision Şarkı Yarışması'nın büyük finali ise 11 Mayıs Cumartesi gecesi gerçekleşecek.

Sertab Erener'den THY'ye Tepki!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Su ~ 9 gün önce
Sertab haklı. Klavyeden sallamaya benzemez çölyak hastalığı. THY bu durumu düzeltir umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Dogmus ~ 11 gün önce
Siz hiç böyle bir hastalığa yakalandınızmı.Bu hastalık hakkındaki bilginiz nedir. Ülkemde bu kadar çok cahil olmasından utanıyorum. Bu kadarcahilliğe pes diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunus ~ 11 gün önce
Ailenizde Glüten Alerjisi Olan Bir Birey Yoksa Bunu Anlayamazsınız. Ne Kadar Zor Bir Durum Olduğunu Tahmin Edemezsiniz. Kısa Bir Örnek Sizin Yediğiniz Tabaktan Yiyemez Doğunduğunuz Kaşığı Kullanamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AirportHaber ~ 11 gün önce
" THY'nin dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun rol aldığı reklam filmi yayınlandı" ; bu arada berbat bir reklam filmi olmuş ; çarcur edilen paralar sadece Lamborgini'ye gitmemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ey Mey ~ 11 gün önce
Sertab'ın mutat huysuzlukları bunlar. Dünyayı kendi etrafında dönüyor hüsn-ü zannından kaynaklanmakta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 11 gün önce
Gluten ve laktoz sıkıntısı olanlar baya kıvranıyor yanlışlıkla vücuda alırlarsa. Çok da boş bir isyan değil. Uzaktan zengin derdi gibi gözükse de fakirlerde de çok kendimden biliyorum. Çalıştığım Avustralya zenginleriyle ortak yanlarımdan biridir laktoz ağrısı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce ~ 11 gün önce
Önce haddini bil , hitap şeklini değiştir babanın restorantında değilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY işçisi ~ 11 gün önce
Tamamen şirketi zan altında bırakacak marka değerini zedeleyecek bir tavır.Ey Sevtap amacın ne.Yaz basın müşavirligine olsun bitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 11 gün önce
Şımarık görgüsüz sonradan görme….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çölyak ~ 11 gün önce
Çölyak hastası çocuğunuz olursa ne demek istediğini anlarsınız. Bilip bilmeden yorum yapmayın. Marketlere bile zorunlu kılındı glutensiz reyonu bir zahmet THY de glutensiz yer yapsın. Siz yerken onlar seyrediyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000